whatsapp gurubuna atılan mesaj

Bırseyler söyleyın ıcım ıcımı yıyo .
E ne diyek “gördü” mü diyek
Görmüşse görmüştür, kulağına gelir illaki. Müneccim değiliz ki “gördü” ya da “görmedi” diyelim
Gelir sorarsa da “yüzüne de söylemiştim zaten, bir de gıybetini yapmak istedim” de :KK53:

Bu mesaj sılındı yazıyor demesı bunu gösterır degıl mı herkesten sılınmıştır.
Olmayabilir malesed. Silerken sana seçenek çıkıyor. Herkesten mi sadece benden mi diye. Sen hangisini seçersen seç silindi yazıyor. Telefona siz 5-6 tane daha abıdık gubidik mesaj yazın. Sonra onları da silin.

Evet aynen. Kim bu köpek :KK48:

Valla adamı taniyorum. Yüzsüz ya herkes arkasindan neler diyor onun umru degil.
Yani böyle bir olay başına gelse ya ad soyad değiştirip yüz nakli yaptirirsin ya da işi yüzsüzlüğe vurursun. Daha kolayını bulmuş. Ayıp yahu o değil de

Son düzenleme:
Olmayabilir malesed. Silerken sana seçenek çıkıyor. Herkesten mi sadece benden mi diye. Sen hangisini seçersen seç silindi yazıyor. Telefona siz 5-6 tane daha abıdık gubidik mesaj yazın. Sonra onları da silin.
İşaretlemıs olöam lazım sonra çöp kutusuna bastım sılındı

Yani böyle bir olay başına gelse ya ad soyad değiştirip yüz nakli yaptirirsin ya da işi yüzsüzlüğe vurursun. Daha kolayı iktidar bulmuş. Ayıp yahu o değil de
Benden sonra mesaj yazmıslar hıc kımse bırsey dememıs benım attıgımla ılgılı.

Adamı bırakın bana bır tesellı :kızgın:

Teselli işte canım. Beterin beteri var boşver. Yüz kızartıcı suç degil sonucta.

O iki dakika içinde okumuşlarsa görmüş olabilirler bunu bilemeyiz. O kişi gormediyse de gören biri de söylemiş olabilir. Ben olsam kendim gidip söylemezdim. O gelir sorarsa da aynen dogruyu anlatirdim.

Aman boşver. Bu millet, milli eğitim müdürünün de olduğu gruba cinsel organ fotosu atan okul müdürü gördü. :KK45::skandal:
Ya evet baktıkça çükünü hatırlayacak bş sürü insan bıraktı geride :D

Bır kac dakıka gectı ıkı dakıkada bakarlar mı sıldım yanı
Keşke silmeden kimlerin gördüğüne baksaydın
Şimdi ben bana gelen mesajlara önce bildirimden görüp okuyorum öyle olabilir. Bikaç dakika geçti diyosun. Bilemedim . Hemen silsen iyiydi.

Dedikodu yaptığınız arkadaşınız bakıversin , genel grupta görünüyor mu diye.
Onun dışında bildirimlerden bi çok kişi okumuş olabilir .
Gruptan silinse de bildirimden silinmiyor

Teselli işte canım. Beterin beteri var boşver. Yüz kızartıcı suç degil sonucta.

O iki dakika içinde okumuşlarsa görmüş olabilirler bunu bilemeyiz. O kişi gormediyse de gören biri de söylemiş olabilir. Ben olsam kendim gidip söylemezdim. O gelir sorarsa da aynen dogruyu anlatirdim.
Of ya rezıl oldum .

Yani böyle bir olay başına gelse ya ad soyad değiştirip yüz nakli yaptirirsin ya da işi yüzsüzlüğe vurursun. Daha kolayı iktidar bulmuş. Ayıp yahu o değil de

O değil de adam 4. Evliligini okuldaki bir stajyerle yapti.

Ilişkileri varken de evliydi hala.

Ne bilim herkes her mesleği yapamamali.

Kumaş belli.

Sonuçta herkes elestiri yapma özgürlüğüne sahiptir. Ben cok takılmazdım.

O kişi gelir de benimle konuşursa da elestirimi ona da dile getirirdim. Asla kıvırmazdim. Kıvırmak daha kötü bence

Ya evet baktıkça çükünü hatırlayacak bş sürü insan bıraktı geride :KK70:

Keşke silmeden kimlerin gördüğüne baksaydın
Şimdi ben bana gelen mesajlara önce bildirimden görüp okuyorum öyle olabilir. Bikaç dakika geçti diyosun. Bilemedim . Hemen silsen iyiydi.
Ikı dakıkada sılmısım

Back
X