whatsapp gurubuna atılan mesaj

Sız olsanız be dusunurdunuz bakısları degısır mı bu arkadaslardan bırı degıl dı eleştırdıgım okuldan bır calışan dıyelım
Ee degisir tabii.
Ama ne dedigini tam olarak bilmedigimiz icin tepkisinin boyutunu da bilemeyiz.

Yerin dibine soktuysan o kisiyi ben olsam senle konusmam bir daha

Sonuçta herkes elestiri yapma özgürlüğüne sahiptir. Ben cok takılmazdım.

O kişi gelir de benimle konuşursa da elestirimi ona da dile getirirdim. Asla kıvırmazdim. Kıvırmak daha kötü bence
Çok komık bır eleştırıydı ve sacmaydı mıllet ne gulmustur of salaklıgıma yanayım

Ya tıklamafıysam panıkten ama tıkladım yanı of

Ciddi diyorum boşver. Olan olmuş kendini üzme. Söylediğin sey ne tabi bilmiyoruz ama hakli bor eleştiriyse çok da üstünde durmazdim ben atan da olsam grupta olup okuyan biri de olsam.

Hem 2 gün haftasonu var. Olayın sıcaklığı da gecer. Bereket yarin okul yok:KK45:

Ciddi diyorum boşver. Olan olmuş kendini üzme. Söylediğin sey ne tabi bilmiyoruz ama hakli bor eleştiriyse çok da üstünde durmazdim ben atan da olsam grupta olup okuyan biri de olsam.

Hem 2 gün haftasonu var. Olayın sıcaklığı da gecer. Bereket yarin okul yok:KK45:
Aynen ıyıkı yok ama soracaklar kesın .

O mesajı atacağın kişi grupta degıl mı yada sorabılecegın kımse yok mu mesaj duruyo mu diye

Bu mesaj silindi olarak gorunur.
7 dk si falan oluyor herhalde mj silmenin.
Ama soyle bir durum var mesela bir kere bende silinen bir mji gormustum okumustum ust bildirimden icerige girince mj silindi yazıyordu.

Bu mesaj silindi olarak gorunur.
7 dk si falan oluyor herhalde mj silmenin.
Ama soyle bir durum var mesela bir kere bende silinen bir mji gormustum okumustum ust bildirimden icerige girince mj silindi yazıyordu.
Yuzum kızardı valla yanı kötu bırsey degıldı ama bir çalışanla ılgılıydı mıllet demıstır taktıgı seye bak

Biri msj görseydi silemezdin canım daha doğrusu geri çeviremezdin Gormemislerdir rahat ol

Back
X