- Konu Sahibi Sadecesen2
Tüm görümcelerim derken ???? Kaç görümceniz var merak ettimBen kendi gorumcemi tum gorumcelerimin oldugu grupta cekistirmistim
Hemen silmistim ne onlar lafini etti ne de ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm görümcelerim derken ???? Kaç görümceniz var merak ettimBen kendi gorumcemi tum gorumcelerimin oldugu grupta cekistirmistim
Hemen silmistim ne onlar lafini etti ne de ben![]()
Olur böyle şeylerAy sormam ortalıklarda görunmesem ıyı olcak![]()
Aman bosver ya onlar uyanmiyorsa senhic utanma :)Kafamı gömerek gıderım artık:)
nurtopu gibi 3 tane gorumcem varTüm görümcelerim derken ???? Kaç görümceniz var merak ettim![]()
MaşAllah...nurtopu gibi 3 tane gorumcem var![]()
Sılındı yazıyorSilindımı herkesten mı silindi yazdı
İşte yaptık bır hata sız hıc mı yapmıyorsunuz?yanlış anlamayın
üzmek istemiyorum ama
insanların dedikodularını yaparsanız böyle eteğinize dolanır
çünkü bu bir kötülük sonuçta
Secenek cıktı herkesten dedım çöp kutusuna bastım sonra susn bu mesaj sılındı dıye yazıyoSilindımı herkesten mı silindi yazdı
Onlarda benım arkamdan dedıkodumu yapıyor.Duyuyorum yanı.Aman bosver ya onlar uyanmiyorsa senhic utanma :)
tabii ki ben de hata yapıyorumİşte yaptık bır hata sız hıc mı yapmıyorsunuz?
Vahim o zamn siz kendnizden silmissınız o telaşla ama soyle yapın o gruptan yakın Bı arkadasınız varsa eger ona ayriyeten sorun boyle Bı mesaj geldimı dıye bence agzını arayın ama gorun en o ki sız kendinizden silmissınızSılındı yazıyor
Ha o zamn tamam herkesten dediyse herkesten silinmiştir gecmıs olsun ama sız yine Bı arkadasınıza sorunSecenek cıktı herkesten dedım çöp kutusuna bastım sonra susn bu mesaj sılındı dıye yazıyo
İçeriğin ne olduğunu söyleseydim o zaman konu sahibi yerine cevap vermiş olurdum. Ben direkt size soru sordum çünkü.Konu sahibi “beni rahatlatın” demiş, kötü bir mesaj mı, herhangi bir mesaj mı bilmeden nasıl rahatlatacaktık?
Dikkat ettiyseniz; gelen yorumların hepsi bu “içerik” üzerinden oldu.
“Mesaj ne” demedim, içeriği sordum
Konu sahibi yerine cevap vermeniz çok tatlı
Boşverın hepimiz çok tatlıyızİçeriğin ne olduğunu söyleseydim o zaman konu sahibi yerine cevap vermiş olurdum. Ben direkt size soru sordum çünkü.
Sizde çok tatlısınız.
Hadıya bunu hıc bılmıyordum gercı ona bakana kadar herkes gorurdu.Tam olarak nerde bu uc nokta mesajımı saga kaydırıp bakılıyo anlatırmısınız.Silmeden once mesajın icerigindeyken ust uste uc nokta var ona bassaydiniz kimperin okuyup okmadigini gorup oyle silebilirdiniz