whatsapp gurubuna atılan mesaj

Anında görmüş olan olabilir ben de grupta birine kızıp yazmıştım sonra vazgeçip silmiştim ama arkadaşım görmüş. Benim yazdığım kötü bişey değil di okadar sonra yüzüne de söyledim zaten. Ancak grup sessiz de ise hemen görmemiş olabilir o kişi

Anında görmüş olan olabilir ben de grupta birine kızıp yazmıştım sonra vazgeçip silmiştim ama arkadaşım görmüş. Benim yazdığım kötü bişey değil di okadar sonra yüzüne de söyledim zaten. Ancak grup sessiz de ise hemen görmemiş olabilir o kişi
O kişi gurupta degıl zaten sacma ama kişi çalışanlardan bırıydı hıc hıc okuk gurubuyla ılgısı yok arkadaşla paylasırken salakca oraya atı verdım :(

O kişi gurupta degıl zaten sacma ama kişi çalışanlardan bırıydı hıc hıc okuk gurubuyla ılgısı yok arkadaşla paylasırken salakca oraya atı verdım :KK43:
Bişey olmaz o zaman canını sıkma ayrıca yazdığın şey doğru ise yüzleşirsin öyleyse öyledir

Grup bildirimlerini sessize aldilarsa ekrana bildirim dusmemistir gorme ihtimalleri dusuk. Ama muhakkak sessize almayan kisilerde vardir bir iki kiside olsa gorme ihtimalleri var. Herkesten sil dediginize dikkat etseydiniz keske. Bende panikle birkez yanlislikla sadece benden sil demistim ve geri donusu yok malesef duzeltilmiyor birdaha.

Geri dönüş aldınız mı bugün? İlk bir kaç dk içinde herkesten siliniyor bildiğim kadarıyla ama bildirimlerden silinmiyor, eğer uzunsa mesaj tamamını okuyamamışlardır.

Bi de silmeden kaydırsaydınız mesajı kim okudu diye baksaydınız keşke.

Geri dönüş aldınız mı bugün? İlk bir kaç dk içinde herkesten siliniyor bildiğim kadarıyla ama bildirimlerden silinmiyor, eğer uzunsa mesaj tamamını okuyamamışlardır.

Bi de silmeden kaydırsaydınız mesajı kim okudu diye baksaydınız keşke.
Malesef kısaydı mesaj bıldırımlerden okumuslardır .Ama hıc ses seda yok cunku yazılmaması gereken bırseydı utandırmsk ıstemezler bırde yakın bır arkadas var anca o sorar .Bıraz rahatladım ya ne yapalım :)

Back
X