- Konu Sahibi BereliPenguen
Sİizn bahsettiğiniz Durumu aynı tanıdığım yaşadı ve bundan 3 sene önce falan wp webi kullanarak prtaya çıkardı hepsini benim burnuma da iyi şeyler gelmedi ama inşallah Kötü birşey de yoktur canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah suphelerimizde yanılıyoruzdur da mantıklı ikna edici bir açıklama yapar ve bu mesele kapanır.Ya ben acip bakmıyordum bile eskiden beridir var o grup. Oyle muhabbet dondugunu de gormedim ki diyelim döndü, cocuklar dese zaten tamam diyeceğim dediginiz gibi. Inanin isteyim is guc kaldi kafami veremiyorum. Hicbir seyi gostermez o ekran görüntüsü de, siler insan oyle atar ne olacak bunu ona da dedim
Sİizn bahsettiğiniz Durumu aynı tanıdığım yaşadı ve bundan 3 sene önce falan wp webi kullanarak prtaya çıkardı hepsini benim burnuma da iyi şeyler gelmedi ama inşallah Kötü birşey de yoktur canım
Ya bugun yine bakacagim ama nasil yapacagim bu whatsapp webi. O aciyor iste cunku bildigim kadariyla iki yerden acinca atiyor direkt ilk acilandan. Ikili kullanima baktim.internetten boyle bir sey mumkun degil yaziyor her yerde.Birden gerçekten Kadınlar hissediyoruz galiba ya o his geliyor içimize
Deniyorum inanin bir de ben boyle tutamam kendimi su an tekrar sorasim geliyor ama biliyorum ki bir seu yapan insan gerçeği neden anlatsin. Zaten anlatacak bir adam olsa bir halt yemez. Bunu mu sorun ediyorsun falan dedi bana sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyorİnşallah suphelerimizde yanılıyoruzdur da mantıklı ikna edici bir açıklama yapar ve bu mesele kapanır.
Hic bir hemcinsimin hatta hiç bir insanın bu duyguyu yaşamasını istemem.
Sadece temkimli olmaya çalışın,sakin ve düşünerek hareket etmeye çalışın olur mu.![]()
Sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyince sorun çözülüyor zaten tabi.Deniyorum inanin bir de ben boyle tutamam kendimi su an tekrar sorasim geliyor ama biliyorum ki bir seu yapan insan gerçeği neden anlatsin. Zaten anlatacak bir adam olsa bir halt yemez. Bunu mu sorun ediyorsun falan dedi bana sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyor
VAla yapıyorsa nedicek ben yapıyorum mı dicek arkadaşımın eşi dünya bi yana sen bi yana diyordu bu erkekler çok rahat yalan söylüyor eğer içinize şüphe düştüyse bence bırakmayın peşini ama sadece ihtimalse eşinizin de üstüne gitmeyin gazlaDayanamadim sordum az once kibar kibar. Bu aorun edilecek bir sey mi ben sana aciklamayi yaptim, seni gorunce ilgi odagim sadece sen oluyorsun diyor cevap olarak. Kendimden suphe etmeye basladim kizlar galiba ruh hastasiyim ben
Niye sordunuz ki . Şimdi iyice işkillenecek. Daha dikkat etmeye çalışacak. Bastan beri bütün yorumları okudum. Ilgi odağı sizde değilmişsiniz. Yani bahane olduğu çok belli. Ya sıkıştiracaksiniz kavga çıkaracaksınız. Ya da uzaktan takip edeceksiniz. Kanıt olsa bile kabul etmeyecek gibi duruyorDayanamadim sordum az once kibar kibar. Bu aorun edilecek bir sey mi ben sana aciklamayi yaptim, seni gorunce ilgi odagim sadece sen oluyorsun diyor cevap olarak. Kendimden suphe etmeye basladim kizlar galiba ruh hastasiyim ben
Ee o zaman sizinle de ilgilenmiyor yalan söylemesin yanınızda tele bakmama sebebini sizi göstererek. Bence var bunda bi iş iyi takip edin belli etmeden derim ve hep diyorlar burda kadınlar hisseder .Surekli çevrimici neredeyse. Yani dedigim gibi hic takilacak bir sey degil. Acaba bir kere kurt dustu diye mi boyleyim bilmiyorum. Normalde ya suraya suraya gitmem lazim yazamasam merak etme diyen insan 2 saat yazmıyor. Bu arada eve gelince de hic konusmuyoruz nerdeyse. Onceden gun icinde ne yapardi anlatirdi. Ben soruyorum bazen nasil gecti gunun iyi miydi diye. Iyi is guc diyor geçiştiriyor. Yaptigimiz tek sey yemek yemek ve video izlemek.
Kimse yaptim demez zaten.Dayanamadim sordum az once kibar kibar. Bu aorun edilecek bir sey mi ben sana aciklamayi yaptim, seni gorunce ilgi odagim sadece sen oluyorsun diyor cevap olarak. Kendimden suphe etmeye basladim kizlar galiba ruh hastasiyim ben
İşte ilk dediği gibi sizle ilgilenmek için telefonu eline almasa atar bir kenara durur ortada arayan arar mesaj atan atar. Ama yanından ayırmayıp kıyıda köşede bakması mantıksız bir bakar iki bakar ASLA AMA ASLA yanınızda bakmıyorsa durum değişir. Bana da mesaj gelir açar bakarım salla gitsin derim mesela ya da daha sonra dönerim derim. Mesaj gelecek de bakmayacak titreşime göre mi hissediyor mesajın önemlilik halini. Siz yapsanız bu kaçamak hareketleri dakikasında carlarlar amaBana ben sormadan ekran görüntüleri atıyor, bak gunlerdir sadece bu kisilerle görüşüyorum diye. Ben de ona bunun hicbir seyi gostermeyecegini söylüyorum ama bu sefer de guvenmiyorsun diyor. Ne dusunecegimi şaşırdım..
Arka arkaya mesaj geliyor bazen, bakmayacak misin diyorum. Acil isi olan arar diyor, sanirim sizin ikinci secenek olarak soylediginiz ozel cabaya giriyor bu da. Ben de üstleniyorum. Ben odadan cikiyorum mesela mutfaga gidip geliyorum, bildirimlere bakilmis oluyor. Ben yaninda yokken.
Erkekleri baglasan yinede acık olur telefonla amma oyun oynar amma nette takılır yine girer.biz kadınlarda vardr bu telefonu bırakalım birbrmzle ilgilenelim muhabbeti.bana cok normal gelmediKızlar merhaba, gunaydin.
Sizin de görüşünüzü almak istedigim bir konu var.
Sorun eşimin yanimdayken telefonu caldiginda, mesaj geldiginde bildirime bile bakmiyorken evden çıktığı anda, isten eve gelene kadar whatsappta surekli aktif olması. Bir yerden sonra artik biraz gozume batti ve kendisine durumu kibarca izah ettim, benim yanimda rahat olup olmadigini sordum. Cevabi senin yaninda telefonu almak istemiyorum elime, sadece seninle ilgilenmek istiyorum oldu.
Durum hala aynen devam ediyor ve sen bana inanmiyorsun diye üstüme geliyor. Bir akil verin, normal mi bu?