Whatsapp konusu

Sİizn bahsettiğiniz Durumu aynı tanıdığım yaşadı ve bundan 3 sene önce falan wp webi kullanarak prtaya çıkardı hepsini benim burnuma da iyi şeyler gelmedi ama inşallah Kötü birşey de yoktur canım

Ya ben acip bakmıyordum bile eskiden beridir var o grup. Oyle muhabbet dondugunu de gormedim ki diyelim döndü, cocuklar dese zaten tamam diyeceğim dediginiz gibi. Inanin isteyim is guc kaldi kafami veremiyorum. Hicbir seyi gostermez o ekran görüntüsü de, siler insan oyle atar ne olacak bunu ona da dedim
İnşallah suphelerimizde yanılıyoruzdur da mantıklı ikna edici bir açıklama yapar ve bu mesele kapanır.
Hic bir hemcinsimin hatta hiç bir insanın bu duyguyu yaşamasını istemem.
Sadece temkimli olmaya çalışın,sakin ve düşünerek hareket etmeye çalışın olur mu. 🙁

Sİizn bahsettiğiniz Durumu aynı tanıdığım yaşadı ve bundan 3 sene önce falan wp webi kullanarak prtaya çıkardı hepsini benim burnuma da iyi şeyler gelmedi ama inşallah Kötü birşey de yoktur canım
Birden gerçekten Kadınlar hissediyoruz galiba ya o his geliyor içimize
Ya bugun yine bakacagim ama nasil yapacagim bu whatsapp webi. O aciyor iste cunku bildigim kadariyla iki yerden acinca atiyor direkt ilk acilandan. Ikili kullanima baktim.internetten boyle bir sey mumkun degil yaziyor her yerde.

İnşallah suphelerimizde yanılıyoruzdur da mantıklı ikna edici bir açıklama yapar ve bu mesele kapanır.
Hic bir hemcinsimin hatta hiç bir insanın bu duyguyu yaşamasını istemem.
Sadece temkimli olmaya çalışın,sakin ve düşünerek hareket etmeye çalışın olur mu. 🙁
Deniyorum inanin bir de ben boyle tutamam kendimi su an tekrar sorasim geliyor ama biliyorum ki bir seu yapan insan gerçeği neden anlatsin. Zaten anlatacak bir adam olsa bir halt yemez. Bunu mu sorun ediyorsun falan dedi bana sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyor

Deniyorum inanin bir de ben boyle tutamam kendimi su an tekrar sorasim geliyor ama biliyorum ki bir seu yapan insan gerçeği neden anlatsin. Zaten anlatacak bir adam olsa bir halt yemez. Bunu mu sorun ediyorsun falan dedi bana sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyor
Sorun edilecek sey mi bu bana inanip güvenmiyorsun diyince sorun çözülüyor zaten tabi.
Ee güvenilecek bir insan isen şüpheli çelişkili davranmazsın.Tedirginliğinizin ve huzursuzluğunuzun farkında değil mi sanki?
Al güzelce karşına sorun nedir diye sor yanlış anlaşılma varsa düzelt.
Kendini inandırmak zorunda mı diye düşünenler olabilir ama bu durumda evet zorunda.
İnsanın eş ve evliliğine karşı sorumlulukları olmalı.Bunlar olmuyorsa onun adı evlilik değildir...

Hissediyorsaniz bir terslik var demektir. Sifresi yok diyorsunuz, bu kadar kendinizi yiyeceginize gece esiniz uyuyunca bakin telefonuna. Bakarken nicin utanasiniz ki kurt dusmus bir kere icinize... Aksi bir sey yapiyorsa o utansin

Dayanamadim sordum az once kibar kibar. Bu aorun edilecek bir sey mi ben sana aciklamayi yaptim, seni gorunce ilgi odagim sadece sen oluyorsun diyor cevap olarak. Kendimden suphe etmeye basladim kizlar galiba ruh hastasiyim ben

Dayanamadim sordum az once kibar kibar. Bu aorun edilecek bir sey mi ben sana aciklamayi yaptim, seni gorunce ilgi odagim sadece sen oluyorsun diyor cevap olarak. Kendimden suphe etmeye basladim kizlar galiba ruh hastasiyim ben
VAla yapıyorsa nedicek ben yapıyorum mı dicek arkadaşımın eşi dünya bi yana sen bi yana diyordu bu erkekler çok rahat yalan söylüyor eğer içinize şüphe düştüyse bence bırakmayın peşini ama sadece ihtimalse eşinizin de üstüne gitmeyin gazla

Niye sordunuz ki . Şimdi iyice işkillenecek. Daha dikkat etmeye çalışacak. Bastan beri bütün yorumları okudum. Ilgi odağı sizde değilmişsiniz. Yani bahane olduğu çok belli. Ya sıkıştiracaksiniz kavga çıkaracaksınız. Ya da uzaktan takip edeceksiniz. Kanıt olsa bile kabul etmeyecek gibi duruyor

Surekli çevrimici neredeyse. Yani dedigim gibi hic takilacak bir sey degil. Acaba bir kere kurt dustu diye mi boyleyim bilmiyorum. Normalde ya suraya suraya gitmem lazim yazamasam merak etme diyen insan 2 saat yazmıyor. Bu arada eve gelince de hic konusmuyoruz nerdeyse. Onceden gun icinde ne yapardi anlatirdi. Ben soruyorum bazen nasil gecti gunun iyi miydi diye. Iyi is guc diyor geçiştiriyor. Yaptigimiz tek sey yemek yemek ve video izlemek.
Ee o zaman sizinle de ilgilenmiyor yalan söylemesin yanınızda tele bakmama sebebini sizi göstererek. Bence var bunda bi iş iyi takip edin belli etmeden derim ve hep diyorlar burda kadınlar hisseder .

Kimse yaptim demez zaten.
Esin kesinlikle aldatiyor diyemem ama takipte olun. Caktirmadan izleyin hareketlerini, msjlarini falan takip edin. Sizi supheye dusuren oysa telefona da bakarsiniz pek tabi. Bu zamana kadarr 50 kere kurcalamaniz lazimdi orasi ayri.

10 sayfayı da okudum 29 yaşındayım bu yaşa kadar birşey öğrendiysem ilgisiz, birşeyler gizleyen, telefon kaçıran, kadına sorunluymuş gibi hissettirip manipüle eden adamlar %7383939 aldatıyor. Güzel yorum yapmayı çok isterdim yorumlarınız öyle sıcak samimi geldi ki üzüldüm. Telefonu masanın üstüne bırakmak zor değil. Mesajları açmaya korkmakta cabası. Yapabileceğiniz tek birşey var şifresini biliyorsanız gece uyurken didikleyeceksiniz. Online gören yazar. Bilgisayarınız varsa webden açacaksınız. Yada kendi telefonunuza kuracaksınız whatsabı ertesi gün o farkedene kadar size mesajlar çoktan gelmiş olur. Birde gece uyurken whatsapp arşivde birşey yoksa eğer uygulamayı silip geri yükleyin silinmiş mesajlar geri geliyor. Yani tek tek deneyin bunları başka seçeceğiniz de yok gibi

Madem sizin yanınızda hiç telefona bakmıyor siz de o evdeyken açın whatsapp webini. Bakmadığı için üstte bildirim çıksa bile anlamaz. Kendi telefonunuzdan açın ama pc'den değil. Androidde var uygulaması whatsapp Web yazın çıkar. Pc deki gibi kurulumu kodu okutacaksiniz. Sonra eşinizin telefonunda üstte çıkan whatsapp Web aktif bildirimini üstüne basılı tutup Sola kaydırıp bitti diyeceksiniz. Bildirim görünmüyor. O arada mesaj falan gelirse kendi telefonunuzdan okursunuz sonra okunmamis olarak işaretlersiniz.

Bana ben sormadan ekran görüntüleri atıyor, bak gunlerdir sadece bu kisilerle görüşüyorum diye. Ben de ona bunun hicbir seyi gostermeyecegini söylüyorum ama bu sefer de guvenmiyorsun diyor. Ne dusunecegimi şaşırdım..
Arka arkaya mesaj geliyor bazen, bakmayacak misin diyorum. Acil isi olan arar diyor, sanirim sizin ikinci secenek olarak soylediginiz ozel cabaya giriyor bu da. Ben de üstleniyorum. Ben odadan cikiyorum mesela mutfaga gidip geliyorum, bildirimlere bakilmis oluyor. Ben yaninda yokken.
İşte ilk dediği gibi sizle ilgilenmek için telefonu eline almasa atar bir kenara durur ortada arayan arar mesaj atan atar. Ama yanından ayırmayıp kıyıda köşede bakması mantıksız bir bakar iki bakar ASLA AMA ASLA yanınızda bakmıyorsa durum değişir. Bana da mesaj gelir açar bakarım salla gitsin derim mesela ya da daha sonra dönerim derim. Mesaj gelecek de bakmayacak titreşime göre mi hissediyor mesajın önemlilik halini. Siz yapsanız bu kaçamak hareketleri dakikasında carlarlar ama

Kızlar merhaba, gunaydin.
Sizin de görüşünüzü almak istedigim bir konu var.
Sorun eşimin yanimdayken telefonu caldiginda, mesaj geldiginde bildirime bile bakmiyorken evden çıktığı anda, isten eve gelene kadar whatsappta surekli aktif olması. Bir yerden sonra artik biraz gozume batti ve kendisine durumu kibarca izah ettim, benim yanimda rahat olup olmadigini sordum. Cevabi senin yaninda telefonu almak istemiyorum elime, sadece seninle ilgilenmek istiyorum oldu.
Durum hala aynen devam ediyor ve sen bana inanmiyorsun diye üstüme geliyor. Bir akil verin, normal mi bu?
Erkekleri baglasan yinede acık olur telefonla amma oyun oynar amma nette takılır yine girer.biz kadınlarda vardr bu telefonu bırakalım birbrmzle ilgilenelim muhabbeti.bana cok normal gelmedi

Eve gelince nerdeyse sızınle hıc konusmadıgını söylemissiniz, e hani sızınle ilgilenmek.
Suphe oyle pis bisey ki, dupdururken girmez insanın ıcıne. Her sey mukemmel gidiyor bu Suphe ıcıme neden gırdı nankörlük mu ediyorum diye Kendınıze kızarken bulursunuz kendinizi.
Hissetmek, bilmekten öte bir sey bu.
Ben yanılmadım huzursuz eden suphelerımde
Insallah sız yanılırsınız.

Buradaki arkadaşların sözünü dinleyin. Haklılar. Kk çok gördü bu tarz konuları .
Eskiden olsa “aman adam evde telefonuyla uğraşmak istemiyor “ derdim. “Ne var bunda” derdim . Bdv gözümü açtı resmen.
Aksine çok şüpheli bir durum var. Öğrenmeye çalışın .eşiniz Neden o telefona evde yok gibi davranıyor . Dışarda telefonun içine düşüyor.

Telefona karşı genel bir ilgisizliği olsa, senin yanındayken telefona bakasım gelmiyor lafını yiyelim de... Siz odadan çıkar çıkmaz soluğu telefon başında alıyorsa, buna fırsat kollamak denir. Pek masumane bir durum değil.

Back
X