O fotoğrafta kendini çok beğenmiş demekki . Ya da mesaj vermeye çalışıyor hayatımdan çıkardım diyemerhaba, eski sevgili neden birlikte çekindiğiniz fotoğrafları profil resmi yapar. tabi siz kesilmişsiniz ama bellide gıcık oldum.
Epey de yazılmış. Aklın yolu bir demekki fazla da kurcalamamak kazımAaCledyana aynı şeyi yazmışızz
Aynen yaaa konu sahibi bence üstüne alınma adam kendini beğenmiş o fotoda beaEpey de yazılmış. Aklın yolu bir demekki fazla da kurcalamamak kazım
2 yıl kadar eski üstünden bu kadar zaman geçtikten sonra saçma. ee diyeceksiniz ki nie bakıosun dimi kankamın telefonunda hala numarası var arada öyle bakardım. ama bana garip geldi şimdiye kadar kendini begenmedide şimdi mi beğenesi geldi.
Yok kız, erkeklerin o kadar zekice mesajlar verebileceklerine inanmıyorum ben hele de 2 yıl gecmisse :)Artık yoksun benim için mesajı veriyor bence
aaa iki yıl mi olmus evet kadının zeki düşünceleri onlarYok kız, erkeklerin o kadar zekice mesajlar verebileceklerine inanmıyorum ben hele de 2 yıl gecmisse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?