- 23 Ocak 2016
- 34.437
- 50.383
- 598
Ee şimdi telegrama gidenler gene geri geleceklerAy yok baya kullanıcı kaybettiler. Totoları yemedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee şimdi telegrama gidenler gene geri geleceklerAy yok baya kullanıcı kaybettiler. Totoları yemedi.
Zaten bu uygulamaların bedava olması bizi çok sevdiklerinden bütçemizi düşündüklerinden değilYaparlar yaparlar bunlar inanırım
Telegram yöneticileri anlık;Ee şimdi telegrama gidenler gene geri gelecekleryazık baya da duyurdular millete telegrama gidiyorum diye
olan telegraman oldu sevinçleri kursaklarında kaldı
![]()
Ahahah ay buna çok güldüm ne güzel cevap vermişbana sozlesme gelmedi . birgun gelse bile silmiycem benim abudik gubidik kocamla kavgalarimi okusunlar istigorum.
![]()
Eki Görüntüle 2758531
Ne diyosun heveslenmistik ulkece gozden cikarmistik whatsappi yazmasi bile zor adi batasica. Simdi kocamla ettigim sacma kavgalar ele gecmiycek mi uzuldum hayallerim vardi ele gecseydi kesin ünlü olurduk yıktın beniWhatsapp vazgeçti. Gizlilik politikasına devam. Telegramı silebilirsiniz![]()
Bana ha bire bildirim geldi watsaptan internetten araştırmadan da kabul etmem nedir ne değildir bakmadım da buradan öğrendimBenim direk siteye bu konuyu açmak için girmem![]()
Ya çok güldüm kahkahayı bastım aşağıdakileri uyandırmamışımdır umarımTelegram yöneticileri anlık;
Vazgeçmiş vazgeçmiş watsappOkul gruplari var cocuklarimin. Onlar gecmezse sanirim ben de silemem..ama kabul etmedim henuz.
Telegrama oldu olanOyun mu oynuolar aceba![]()
Ben de öyle düşünüyorum, o yüzden bu konuyu gündemime bile almadım. Ne banka hesaplarımda param var, ne gizli saklı bir işim. Adamlar benim galerime girse nereye düştüm böyle der. Oğlumun art arda çekilmiş 50 tane aynı pozu, okuldaki Whatsapp gruplarından gelen yoklama listeleri, ders notları, ödevler...Sanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor
Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye
Ay ödev filan deyince keşke biri girip gruplarda ödev yapan öğrencilerimi listelese ne güzel olurduBen de öyle düşünüyorum, o yüzden bu konuyu gündemime bile almadım. Ne banka hesaplarımda param var, ne gizli saklı bir işim. Adamlar benim galerime girse nereye düştüm böyle der. Oğlumun art arda çekilmiş 50 tane aynı pozu, okuldaki Whatsapp gruplarından gelen yoklama listeleri, ders notları, ödevler...![]()