İyi geceler herkese. İlk defa konu açıyorum ve direk konuya giriyorum.
5 aylık bir ilişkim var sevgilimle her şey güzel gidiyordu taa ki bu olay yaşanana kadar.
Bundan bir kaç gün önce eski sevgilim whatsapptan yazdı. Gayet resmi ve kısa bi konuşma geçti aramızda. Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.
Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...
Yaptığım asla doğru bir şey değil ama onun yaptığı da çok alçakça.
"Yediremiyorum, hala onu sevdigini düşünüyorum. Bu şekilde devam edemem" dedi. Ben de ayrılmak istemediğimi söyledim. İsteği üzerine numaramı değiştirdim.
Şimdi tavırları çok dengesiz bir iyiyiz bir kötü. Gün içinde bu konu mutlaka açılıyor. Ve normalden fazla sakin bu beni korkutuyor. Yani intikam gibi bir düşüncesi varsa diye korkuyorum. Aslında öyle bir insan değil ama çok büyük bir hata yaptım ve o fazla sakin.
Anlatıp rahatlamak sizlerden fikir almak istedim.
Bu olayı nasıl daha çabuk çözebilirim ve güvenini tekrar kazanabilirim? Onu gerçekten seviyorum, kaybetmek istemiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler