Whatsapp web belası

Ben sizi hatalı görmedim eskiden değer verdiğiniz birisinin pat diye yazması dengenizi bozmuş siz de bunu arkadaşınızla paylaşmışsınız. Aman özledim, keşke onunla olsam öldüm bittim dememişsiniz. Sevgiliniz olan kişinin yaptığı suç, ayrıca çok çirkin. Bırakın güvenmiyorsa saygısız şekilde didik didik edeceği bir kız bulsun alsın telefonunun da tapusunu.

Başka arkadaşlarınla olan mesajlarına bakıyor muydu yoksa sadece buna mı baktı ?
Güven konusuna gelince 1 kere kırıldığı zaman tekrar güven kazanılamaz bana göre .
Onun aklında sürekli bu olacak ,şimdi kendi açınızdan bakın erkek arkadaşınız "üzgünüm " yazsa siz hemen kabul edip,eskisi gibi olabilir miydiniz?
Ben olamazdım şahsen
Normalde okumazdı kızlarla konuşmalarımı. Kendi telefonuna aktarınca hepsini okumuş. Kabul edemezdim ben de ama bana yaptığı saygısızlığı da kabullenemiyorum

Ben sizi hatalı görmedim eskiden değer verdiğiniz birisinin pat diye yazması dengenizi bozmuş siz de bunu arkadaşınızla paylaşmışsınız. Aman özledim, keşke onunla olsam öldüm bittim dememişsiniz. Sevgiliniz olan kişinin yaptığı suç, ayrıca çok çirkin. Bırakın güvenmiyorsa saygısız şekilde didik didik edeceği bir kız bulsun alsın telefonunun da tapusunu.
Teşekkür ederim ama ben kendimi de sütten çıkmış ak kaşık görmüyorum. Yine de onun yaptığını haklı çıkarmaz tabii ki.

Hadi ya bilmiyod
İyi geceler herkese. İlk defa konu açıyorum ve direk konuya giriyorum.

5 aylık bir ilişkim var sevgilimle her şey güzel gidiyordu taa ki bu olay yaşanana kadar.
Bundan bir kaç gün önce eski sevgilim whatsapptan yazdı. Gayet resmi ve kısa bi konuşma geçti aramızda. Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.

Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...
Yaptığım asla doğru bir şey değil ama onun yaptığı da çok alçakça.

"Yediremiyorum, hala onu sevdigini düşünüyorum. Bu şekilde devam edemem" dedi. Ben de ayrılmak istemediğimi söyledim. İsteği üzerine numaramı değiştirdim.
Şimdi tavırları çok dengesiz bir iyiyiz bir kötü. Gün içinde bu konu mutlaka açılıyor. Ve normalden fazla sakin bu beni korkutuyor. Yani intikam gibi bir düşüncesi varsa diye korkuyorum. Aslında öyle bir insan değil ama çok büyük bir hata yaptım ve o fazla sakin.
Anlatıp rahatlamak sizlerden fikir almak istedim.
Bu olayı nasıl daha çabuk çözebilirim ve güvenini tekrar kazanabilirim? Onu gerçekten seviyorum, kaybetmek istemiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Hoppa
hadi yaa bilmiyordum .Bu uygulamayi nasıl yapiyo ki .? Telfonunuzdan gizlice mi yapmış alip?
İyi geceler herkese. İlk defa konu açıyorum ve direk konuya giriyorum.

5 aylık bir ilişkim var sevgilimle her şey güzel gidiyordu taa ki bu olay yaşanana kadar.
Bundan bir kaç gün önce eski sevgilim whatsapptan yazdı. Gayet resmi ve kısa bi konuşma geçti aramızda. Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.

Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...
Yaptığım asla doğru bir şey değil ama onun yaptığı da çok alçakça.

"Yediremiyorum, hala onu sevdigini düşünüyorum. Bu şekilde devam edemem" dedi. Ben de ayrılmak istemediğimi söyledim. İsteği üzerine numaramı değiştirdim.
Şimdi tavırları çok dengesiz bir iyiyiz bir kötü. Gün içinde bu konu mutlaka açılıyor. Ve normalden fazla sakin bu beni korkutuyor. Yani intikam gibi bir düşüncesi varsa diye korkuyorum. Aslında öyle bir insan değil ama çok büyük bir hata yaptım ve o fazla sakin.
Anlatıp rahatlamak sizlerden fikir almak istedim.
Bu olayı nasıl daha çabuk çözebilirim ve güvenini tekrar kazanabilirim? Onu gerçekten seviyorum, kaybetmek istemiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Hoppa
Hadi ya nasil yapmış k? Telefonunuzdan gizlice mi yapmis eşlestirme olmasi lazim diye biliorum .Hbarsiz nasıl olur ki o zaman her isteyen bakabiliyo mu yani bu yontemle nasil bisey ki?

Hadi ya bilmiyod

hadi yaa bilmiyordum .Bu uygulamayi nasıl yapiyo ki .? Telfonunuzdan gizlice mi yapmış alip?

Hadi ya nasil yapmış k? Telefonunuzdan gizlice mi yapmis eşlestirme olmasi lazim diye biliorum .Hbarsiz nasıl olur ki o zaman her isteyen bakabiliyo mu yani bu yontemle nasil bisey ki?
Telefonum elindeyken yapmış uzaktan olmuyor. Söylediğiniz gibi eşleştirme yapar gibi

• Beğen
Reactions: tse
Whatsapın yeni uygulaması son sürümünde uçtan uca şifreleme üçüncü şahıslar hiç bir şekilde mesajı okuyamaz diye bildirimde bulundu yani biri hesabınızı kopyalasa bile mesajlar karmaşık harf ve sayılar olarak gözükür diyor.

Şoklardayım şuan böyle birşey nasıl olabiliyor ya bide uçtan uca şifreleme de neymiş diyordum demek böyle şeyler oluyormuş ki whatsap buna çözüm yaratmaya çalıştı :KK57:

Senin özelini izinsiz bir şekilde okumak gereğini hisseden böylesi bir hadsizden sevgili olmaz canım, ayrılalım demiş kabul etmen gerekirdi artık ona karşı ezik konumdasın üzgünüm!! Bundan sonra hep zan altında olacaksın ve sana güvenmeyecek emin ol, ayrıl ve o sana yalvarsın taviz verme!!bu gün bu kadar meraklı olan arkadaş yarın tüm özelini didikler ve sen çok yıpranırsın.....

Back
X