Whatsapp web belası

Ayrica cep telefonuna aktarilamaz whatsapp web. Laptoptan takip etmistir.

Sorduğumda içimi rahatlatmak için tarzında cevaplar verdi. Güven kırıcı bir olay yaşanmadı aramızda.

O zaman değişik.İçi niye rahat olmasınki yani.Takıntılı galiba.Üstelik ben whatsapp kullanmam erkek arkadaşım kullanır.Kaçta girip çıktığını ne kadar kaldığını bile bilmem.İşte arada yanındayken telefon hep ortadadır şifresini bilirim bazen elime alır bakarım whatsapp listesine kimler varmış diye o bana yeter.Okumaya çalışmak aklıma hiç gelmedi ki baya da kıskanç bi insanımdır aslında.Neyse yani işte bu sebeple erkek arkadaşınızı biraz gözlemleyin derim durduk yere mesaj okumalara çalışan biri bu olayı bu kadar sakin atlatmaz bence.Tabi bi seçenek daha var, sizi kaybetmek istemediği için hem yanınızda kalıp hem bu konuda konuşup iyice gururunu ayaklar altına almak yerine olmamış gibi davranmaya çalışıyorda olabilir.Ama siz yinede iki seçeneğide değerlendirin.Gözlemlemek önemli.

Bu adam durduk yere mi casusluga giristi? Oncesinde bir seyler kurcalamis kafasini belli. Yaptigi her ne kadar dogru olmasa da ben okusam o uzuldum lafini falan asla sindiremez bitirirdim. Bitmesi onun acisindan da cok iyi olmus. Zaten bi yerden sonra kavgalar sizi yipratir yine ayrilirdiniz.

Bu konunun tersini burada çok okuduk.

Eşinden sevgilisinden şüphelenene casus program önerenler...Eski sevgiliyle ilgili mesaj vs yakalayana "unutamadıysa ona gitsin" diyenler neler neler...
Bence bu konu empati amaçlı aktif kalmalı.Sevgilisini kıskananlar şüphelenenler filan özneleri değişip okusunlar:)

Bence hatalı olan erkek arkadaşın. Ne hakkı var konuşmaları kendine aktarmaya güvensizlik resmen özel hayata müdahale. Sizde size güvenmediği için sorgulayın arkandan böyle bişey yapan adamın amacı ne olabilir.

'' Ben şu anki sevgilim karşıma çıkana kadar unutamamıştım bu eski sevgiliyi ve yaklaşık 1 buçuk sene kadar acı çektim. Tekrar yazdığında da içimde bir burukluk oldu sevgi veya özlem gibi değil ama kötü hissettim diyelim.

Bu olayı bir kız arkadaşıma anlattım "biraz üzgünüm" tarzı şeyler yazdım. Sevgilim de bir gün yanımdayken whatsapp web üzerinden benim whatsapp yazışmalarımı kendi telefonuna aktarmış ve görmüş olanı biteni...''

Ben okurken yanlıs anlamısım ama Karsınızdaki insan ne soylesınızde bunu dogru olduguna ınanamaz.. Neden üzgün oldugunuzu acıklamanız ve bunu karsınızdakine hissetirmeniz lazım.. Sürekli sucluluk hissini size asılaması ve dogru olmadıgı halde ıddıalara karsı savasmak sızı de strese sokacaktır zamanla..Allah kolaylık versin.
Evet direk aklımda hala eski sevgilim varmış gibi bi izlenim yaratmışım. Çok sağolun...

Bence hatalı olan erkek arkadaşın. Ne hakkı var konuşmaları kendine aktarmaya güvensizlik resmen özel hayata müdahale. Sizde size güvenmediği için sorgulayın arkandan böyle bişey yapan adamın amacı ne olabilir.
Bana göre ne o ne de ben masumuz. Suçun tamamının bana yıkılması sinirlendiriyor beni.

Başka arkadaşlarınla olan mesajlarına bakıyor muydu yoksa sadece buna mı baktı ?
Güven konusuna gelince 1 kere kırıldığı zaman tekrar güven kazanılamaz bana göre .
Onun aklında sürekli bu olacak ,şimdi kendi açınızdan bakın erkek arkadaşınız "üzgünüm " yazsa siz hemen kabul edip,eskisi gibi olabilir miydiniz?
Ben olamazdım şahsen

Konuma kusmadan çıkabilirsiniz o halde :KK14:
Kendine saygısız bir kadınsan takıl zaten böyle biriyle ama kendine saygın varsa ayrıl, ciddiyim bu ne? Yaptığı şey yenilir yutulur cinsten değil. Seni casusluklar yaparak takip ediyor, kız kıza yaptığın yazışmayı okuyor... Burada anlatmadığın başka manyaklıkları da vardır Allah bilir. Düzgün bir kadının kabullenebileceği şeyler değil bunlar.

Back
X