WHATSAPP YAZIŞMALARI

polyanaak

WHATSAPP YAZIŞMALARI
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
13
3
16
35
Whatsapp yazışmalarını kendine bağlama durumu varmış.
Bu nasıl oluyor bilen var mı ?
Eşimin whatsapp yazışmalarını kontrol etmek istiyorum.
Telefonunda onu tanıdım tanıyalı hep şifre vardı, o şifre yapıyor diye bende şifre koydum telefonuma ama bikere merak edip bakmak istemez.
Ancak ben merak ediyorum bunun bir yolu var mı ?

Whatsapp yazışmalarını kendine bağlama durumu varmış.
Bu nasıl oluyor bilen var mı ?
Eşimin whatsapp yazışmalarını kontrol etmek istiyorum.
Telefonunda onu tanıdım tanıyalı hep şifre vardı, o şifre yapıyor diye bende şifre koydum telefonuma ama bikere merak edip bakmak istemez.
Ancak ben merak ediyorum bunun bir yolu var mı ?

bu arada kendisi bilgisayar mühendisi böyle birşey yapsam anlar mı acaba ?

Anlar bence.suphelendigin bir şey yoksa yapma. Eşim kaç sene önce benim tele bir program yüklemiş. Bildirimlerde anladım ben sonra.ayni program onda da var yer bildirimi yapıyor. Sen misin bunu yapan pişman ettim kavga çıkardım. Sildi kaldırdı sonra ben tekrar yükledim. Her yer değişikliğinde aradım neredesin kimlerin nereye gidiyorsun vs vs.

Kısacası can sıkıcı işler

Sifresini istedin mi hic
şifresini vermiyor neye bakıcaksın diyor, şifresini bilmiyorum.
Ama hep tanıdım tanıyalı böyleydi, birşey gösterecekse yada bakmak istersem o gösterir, ama whatsapp izleme durumunu öğrenirsem şifresini de bir türlü öğrenmeyi düşünüyorum.

bilgisayar mühendisi olmasa da wp aktif kullanıyorsa takip edildiğini anlar. çünkü orada ayan beyan yazıyor şurada da oturum açık diye.
Neeeeee....ohaaaaaa...ben bir haftadır kurdum.izliyorum yazışmalarını.anladı.biliyo.çaktırmıyo o zaman...zaten 1 haftadır aşkım canım sen benim en kıymetlimsin falan diyo...yani boşa izleme birşey yok demeye getiriyordu heralde...

Neeeeee....ohaaaaaa...ben bir haftadır kurdum.izliyorum yazışmalarını.anladı.biliyo.çaktırmıyo o zaman...zaten 1 haftadır aşkım canım sen benim en kıymetlimsin falan diyo...yani boşa izleme birşey yok demeye getiriyordu heralde...
Ya anlatsanıza nasıl kurdunuz kurduğunuz şey nedir ?
Nasıl izleyebilirim.

Sadece sifre var diye suphelenmek gereksiz. Benim tel sifresini bilmez esim canim sikildikcada modeli degistiririm. Yani hic bakmak istemedi bende alip bakmam.

Şifresini biliyo olman gerekir WhatsApp Web kullanarak izleyebilirsiniz Google'ye yazıp ayrıntılı anlatım görebilirsiniz. Bi kaç dakika telefona sahip olmanız yeterli

böyle bişeyi neden yapıyorsunuz ki .. ne o öyle aynı evin içinde birbirinizin tlfnuna msj gelince alıp bakamıyor musunuz .. çok saçma bi durum geliyor bana bu şifre olayı

Şifresini öğrenseniz de belli ki çok bu işlerden anlayan birisi değilsiniz, eşiniz bilgisayar mühendisiymiş sizden daha iyi anlıyordur. Durduk yere yakalanıp başınıza dert açmayın. Genelde insanlar buradaki konuları okuyup bir eşinden kıllanıyor ama telefonunda şifre var diye de sizi aldattığı anlamına gelmiyor. Yapmak istediğiniz şey özel hayata müdahale aslında ve hoş değil. Ciddi ciddi bir durum sezenlere önerebilirim hani kandırılmasınlar diye ama sizin durduk yere böyle bir şey yapmak istemeniz hoş değil ve güven sarsıcı. Adam zaten isteseniz gösterirmiş bunu siz yazmışsınız, ne gerek var böyle macera aramaya? Yakalanırsanız da ömrü billah toparlayamazsınız, durduk yere eşinizin güvenini sarsmayın.

şifresini vermiyor neye bakıcaksın diyor, şifresini bilmiyorum.
Ama hep tanıdım tanıyalı böyleydi, birşey gösterecekse yada bakmak istersem o gösterir, ama whatsapp izleme durumunu öğrenirsem şifresini de bir türlü öğrenmeyi düşünüyorum.
Evli olup da telefonuna şifre koyan kişileri bayan-erkek farketmez anlamıyorum.BENCE saklayacak birşeyi olan,bişeyler karıştıran insanlar yapar bunu.Erkeğin yaptığı tüm hatalar ya cep telefonundan ya giyeceklerinin ceplerinden çıkar hep bunu savunmuşumdur.Ayrıca eski eşim ve çevremdeki insanlardan hep bu şekilde tecrübe edindim.
Şimdiki sevgilimle daha ilişkinin başında dikkat ettiğim en önemli şey buydu.Bence telefon her zaman sesi açık ve şifresiz olmalı.Tersi olsaydı ilişkiyi dahi bitirirdim net.BUNLAR SADECE BENİM FİKİRLERİM VE TECRÜBELERİM.
Ayrıca şunu da eklemek istiyorum.Madem telefonuna şifre koymuş,hiç olmadık bir zamanda telefonunu isteyip istediğiniz şeyi yapmaya,gerekirse kontrol etmeye hakkınızın olduğunu düşünüyorum.Eşinizin de aynı şekilde sizinkini.Eğer sorun çıkarırsa ciddi anlamda sorun var demektir.Bu arada eşiniz sizin telefonunuzu hiç alıyor mu ?

Back
X