- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bkz: Geç yazdığında cool olduğunu sanan iki hücreli.
İletişimi kes ki bu türün nesli tükensin.
Sordun mu sebebini, jetonları köşeli olmasın adamın?
Dur tahmin edeyim. Zātla yeni tanışıyorsun ve daha yüzünü bile görmedin dimi
Okudugunu anlamiyor olabilir mi
Gerizekali olmasin![]()
Sizi bezdirmeye, gıcık etmeye çalışıyor bariz. Ama bunu neden yapıyor cevabı sizde. Ayrılmak istiyor olabilir mi?
İşte o mercimek beyinli öyle olduğunu sanıyor.Bir satirlik mesajlar yazdigimda telefonun ekranindan okuyup beni beklemeye alabiliyor ama satir sayisini artirdigimda ekrandan tam okuyamadigi icin hemen cevrimci oluyor ve beni de cevrimici gordugunden hemen cevap veriyor. Cool'luk adina bir sey kalmiyor yani.
Bu durumun beni cok incittigini soyleyince bana soyle dedi: Incinme canim (bu kelimeyi ilk defa kullandi). Mesajini gec gormemin veya gec donmemin deger ile uzaktan yakindan alakasi yok. Buna emin olabilirsin.
Ayy ayni konuyu ben acacaktim. Bu kadar tesadüf olur :) benimki de sabahtan aksama kadar mesaj atmiyor. Ben de atmiyorum. Hayirdir sesin cikmiyor diyor. Ben de hayirdir rolleri mi degistik sen kadin ben erkek miyim diyesim geliyor. Ama bizim ki cok yeni.Flort halinde oldugum zat whatsapp'ta mesajlarima israrla kasitli bir sekilde gec cevap veriyor. Sinirlenip yazmadigimda da "Sesin cikmiyor bayagidir" seklinde sitem ediyor. Deli olacagim. Ne yapmak istiyor bu adam? :/
Sen hemen cevap veriyo musun peki?Belki sen geç cevaplıyosun diye o da geç yazıyodur.![]()