Whatsapp

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Hanımlar biliyorsunuz ki erkek arkadaşımla ayrıldık, birbirimizi rehberimizden sildik. Lakin bugün bir şey fark ettim. Rehberimde yok ama eski mesajlarımıza bakınca görülüyor. Adamın son görülmesini görebiliyorum. Profil fotosu, hakkında kısmı vs yok. Ama son görülme var.
Babamın telefonundan denedim, onda hiçbir şey görünmüyor. Son görülmesi yok babamda.
Bu durumda hâlâ onun rehberinde kayıtlı mı oluyorum?

Evet bunun artık bir önemi yok rehberinde olsam ne olacak olmasam ne olacak ama merak ettim, bir de sürekli rüyalarıma giriyor kendisi merakımı tetikledi:olamaz:

Evet kayıtlısın.
İsmini silse numaran kalsa da öyle
İsmini değiştirsede öyle.

Henüz rehberden silmemiş
Erkekler böyledir hep

Evet kayıtlısın.
İsmini silse numaran kalsa da öyle
İsmini değiştirsede öyle.

Henüz rehberden silmemiş
Erkekler böyledir hep
Birkaç kez daha birbirimizi silip, durduk yere geri ekliyorduk. Bu sefer ben sildim, bir baktım onun da fotosu vs gitti. Yine sildi dedim. Ama fark ettim ki silmemis bu sefer sanırım

Kayıtlı olmanız şart değil.

Profil resmi kayıtlı olmayan kişilere kapalıdır.
Babanızın son görülme ayarı kapalıdır. Kendi son görülmesi kapalıysa karşı tarafı da göremez.
O ihtimali de düşündüm. Babamın son görülmesi açık, ama onda görülmüyor. Bende görülebiliyor

Olumlu olumsuz mu? Ondan aldığım haber söz nişan haberi de olabilir evlenmeye kendisi ve ailesi baya merakliydi
Hakkında hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok ama bu kadar aklım kaldıysa ara iki medeni insan gibi oturup konusun. Bunun gururla alakası yok yaşanan bir ilişki var sonuçta .Böyle giderse hayatına birinin girdiğini duysan depresyona girersin. En azından elimden geleni yaptım adım bile attım dersin.

Back
X