Whatsapp'daki kız

Burdaki önyargıyı sevmiyorum ben. Arkadaşınız mı ? Arkadaşınız da olmayabilir ama vs . Burdaki kimseyle arkadaş değilim . Ama kadına çok fazla önyargıyla yaklaşıldı. Çocuğuna kadar laf edildi , yersiz eleştirilerde bulunuldu.yüzleşmek istemediği şeylerle yüzleşti duymak istemediği hakaret niteliğindeki kelimeler eşliğinde yüzleşti.tıplı küfürü duymak istemediğimiz gibi. Asla tavrını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Küfür etmesini doğru bulmuyorum. KK daki genel tavırdan bahsediyorum.
Ayni uye baska konuda aldatilan bir kadinla dalga geciyor yalniz bu husus cok onemli.

Üyelerde hiç hakaret eden ağır konuşan olmadı. Daha eşini temize çıkarmadan enayi değilim ben diye kendisi komplekse girdi. Halbuki kimse öyle bir şey demedi. Kışkırttı kışkırttı diyorsunuz da kadın beddua etti küfür etti hakaret etti geber dedi karşısındaki insanlarda da peygamber sabrı yok ya. Herkes kendi üslubuna gore sinirlendi ve karşılığını verdi. Konu sahibi sinirli bı insan diye buradaki üyeler onu idare etmek, sabretmek zorunda değil ki. Kimse kimsenin anası babası değil o kadar nazi gecsin.
Lina bence özür dile. Zor bı gün yaşadın ve kabul et hatalı davrandın. Arkadaşlar da dava falan uğraşmasın. Kimsenin kimseyle derdi yok boş yere kimsenin canı yanmasın.

arkadaşım sizin hatanız kendinizi doğru bi üslupla bozmadan ifade etmek oldu
pek seviyorlar hırsızı katili küfürbazı neymiş kışkırtılmış küfür etmiş sizlerde aynı küfürlerle karşılık verseydiniz rahat edeceklerdi. neyse ki uymuyorsunuz
Eeee ayıplamaya devam edelim konu sahibini, ondan sonra küfürler yine havada uçuşsun ne meraklısınız arkadaş ya...

Küfür etmesi çok büyük terbiyesizlik dedim yukarda. Ben sadece bir üyenin onun damarına damarına basmasına takıldım. Sürekli yazıyor alay ediyor konu sahibi zaten kendini aşmış ağzından çıkanı kulağı duymuyor durum böyle olunca ne küfür biter nede o diğer üyenin kurnazca kışkırtmaları umarım anlatabildim.

Konuşurken ağzından çıkanı kulağı duymaz insanın, yazarken değil... yazdıktan sonra bir de cevapla tuşuna basıyoruz... yani anlık ağızdan istemsizce çıkmış kelimeler değil yazılanlar...

Gerçi ben konu sahibinin ciddi olarak öfke problemi için tedavi olması gerektiğini düşünüyorum...

Eeee ayıplamaya devam edelim konu sahibini, ondan sonra küfürler yine havada uçuşsun ne meraklısınız arkadaş ya...

kendi çapınızda laf sokmaya kalktığınız arkadaşlardan küfür işitmediğiniz için mi yazıp duruyorsunuz
ortayı bulma şekliniz buysa karıştırma şeklinizi merak ediyorum

F Felix_Felicis bebeğim bırak şu boş beyinliyi ben yorumları okudukça tiksindim bi yorum yapayım dedim konuya tüm yazdıklarını okumak zorunda kaldım maalesef bildirim düştü. 3,5 aylık bebeğine bile öfke kontrolü olmayan bir insan zaten nasıl bir olgunluk bekliyosun bizlere karşı.... salla gitsin hiiiiiiiiiç oralu olma :D

Burdaki önyargıyı sevmiyorum ben. Arkadaşınız mı ? Arkadaşınız da olmayabilir ama vs . Burdaki kimseyle arkadaş değilim . Ama kadına çok fazla önyargıyla yaklaşıldı. Çocuğuna kadar laf edildi , yersiz eleştirilerde bulunuldu.yüzleşmek istemediği şeylerle yüzleşti duymak istemediği hakaret niteliğindeki kelimeler eşliğinde yüzleşti.tıplı küfürü duymak istemediğimiz gibi. Asla tavrını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Küfür etmesini doğru bulmuyorum. KK daki genel tavırdan bahsediyorum.

Hayır tatlım bak, konu küfürle başladı. Konu sahibi, sadece konusunu yorumlayanlarla kalmadı, herkese komple hakaret etti. Ben konuyu sayfa sayfa okuyarak geldim.

Sonrasında küfüre karşılık, küfür etmeden ama bol kışkırtmalı ve üstü kapalı ağır eleştirili bir tepki süreci başladı. Bu da gayet normal.

Ama konu sahibi, küfürlerine arttırarak devam etti. Tamam bu noktada hani gerek yok artık kovanı deșmeye, haklı iken haksız imaj çizmeye. Ama başında öyle küfür edene kadar uğraştılar olayı da yok.

Kibleyip, iki ayıp cıks cıks ile kalmadığı için karıştı buralar.

kendi çapınızda laf sokmaya kalktığınız arkadaşlardan küfür işitmediğiniz için mi yazıp duruyorsunuz
ortayı bulma şekliniz buysa karıştırma şeklinizi merak ediyorum
Pardon laf sokmak? Ben sadece uyarmaya çalışmıştım ortam tekrar gerilmesin diye.

Üyelerde hiç hakaret eden ağır konuşan olmadı. Daha eşini temize çıkarmadan enayi değilim ben diye kendisi komplekse girdi. Halbuki kimse öyle bir şey demedi. Kışkırttı kışkırttı diyorsunuz da kadın beddua etti küfür etti hakaret etti geber dedi karşısındaki insanlarda da peygamber sabrı yok ya. Herkes kendi üslubuna gore sinirlendi ve karşılığını verdi. Konu sahibi sinirli bı insan diye buradaki üyeler onu idare etmek, sabretmek zorunda değil ki. Kimse kimsenin anası babası değil o kadar nazi gecsin.
Lina bence özür dile. Zor bı gün yaşadın ve kabul et hatalı davrandın. Arkadaşlar da dava falan uğraşmasın. Kimsenin kimseyle derdi yok boş yere kimsenin canı yanmasın.

Sadece bi tek şey için ozurdileyebilirim kendimden büyük birilerine de gitti sanırım küfürler o kişilerden ozurdileyebilirim onun dışında dediklerimin arkasındayım yeteri kadar doldum isteyen istediği davayı açabilir.

Burdaki önyargıyı sevmiyorum ben. Arkadaşınız mı ? Arkadaşınız da olmayabilir ama vs . Burdaki kimseyle arkadaş değilim . Ama kadına çok fazla önyargıyla yaklaşıldı. Çocuğuna kadar laf edildi , yersiz eleştirilerde bulunuldu.yüzleşmek istemediği şeylerle yüzleşti duymak istemediği hakaret niteliğindeki kelimeler eşliğinde yüzleşti.tıplı küfürü duymak istemediğimiz gibi. Asla tavrını savunmuyorum yanlış anlaşılmasın . Küfür etmesini doğru bulmuyorum. KK daki genel tavırdan bahsediyorum.shapee arkadaşım alıntı yapamadım

gaga arkadaşım meşajını aldım :D

Ama canım eğer tavrını doğru bulmuyorum diyebiliyorsan
Bunun arkasındaysan
Arı kovanına çomak sokmayın madem dememen gerekir değil mi?

Burada ikili bir polemikten bahsetmiyoruz.
Taraf olunacak bir durum yok.

Ağır küfür, beddua ne olursa olsun edilmemelii.
Edilemez.

Demekki aldatılmak önemli değildi onun için
Aldatilip gormezden geldigi icin dalga geciyordu yalniz. Hem kimse dalga gecme hakkina sahip degil. Sen bir seyi baskasina yapiyorsan kendi konunda sana yapilinca aglamayacaksin. Konu sahibi icin soyledim bunu.

anladım neden konu sahibinizi koruduğunuzu lafınızı ölçüp tartamıyorsunuz demek ki
Bayan ne koruması allah aşkına defalarca savunulacak yanı olmadığını yazmışım. Ne savunmasından bahsediyorsunuz? Hangi yorumumda savunmuşum gösterin. Kime laf sokmuşum ayrıca? Ortalığı karıştırmayın lütfen.

Bayan ne koruması allah aşkına defalarca savunulacak yanı olmadığını yazmışım. Ne savunmasından bahsediyorsunuz? Hangi yorumumda savunmuşum gösterin. Kime laf sokmuşum ayrıca? Ortalığı karıştırmayın lütfen.

bi kaç kişi ortalığı karıştırıp duran sizsiniz bayan mesajlarınız duruyor okuyun

Aldatilip gormezden geldigi icin dalga geciyordu yalniz. Hem kimse dalga gecme hakkina sahip degil. Sen bir seyi baskasina yapiyorsan kendi konunda sana yapilinca aglamayacaksin. Konu sahibi icin soyledim bunu.
İşte tam da anlatmak istediğim bu . konu sahibiyle çok güzel dalga geçiliyor eleştiriliyor, yorumcu olarak herşeye hakkımız var. Konu açıyorsan herşeyi duymaya hazırlıklı olacaksın yoksa konu açmasaydın diyenler var. Ama iş kendilerine gelinte tık ağzını açmayacan

Back
X