Whatsapp'daki kız

gaga arkadaşım meşajını aldım :KK70:

Ama canım eğer tavrını doğru bulmuyorum diyebiliyorsan
Bunun arkasındaysan
Arı kovanına çomak sokmayın madem dememen gerekir değil mi?

Burada ikili bir polemikten bahsetmiyoruz.
Taraf olunacak bir durum yok.

Ağır küfür, beddua ne olursa olsun edilmemelii.
Edilemez.
Evet çomak sokan var , ısrarla üstüne gidenler oldu. Onun da savunma mekanizması küfür üstüne kuruluymuş anam bilemedik

Bence konu sahibinden alamadığınız hıncınızı şu an benden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Devam edin umrumda değil. :KK53:

konu sahibiyle bir sorunum yok ki benim konuya yazdığım ilk mesajı alıntılayan sensin
bir de umrunda olsa demek ki neyse anlıyorum coşabildiğin tek mecra burası klavyegirl :KK70:
biraz da gerçek hayata açılmanı tavsiye ederim, güzeldir..

Diğer konuda bayan 6 aylık sevgilisinin swarmda hemşire bi bayanı ekledigini ve yemin ederim eklemedim dedikten sonra da kendisinin engelli olduğunu fark ettiğini yazmış. Yani sevgilisi konuyu açan bayanı engellemiş swarmdan. Bayan da diyor ki napmaliyim gitmek istiyorum ama üzülmeyi goze alamiyorum bende dedim ki üzülmeyi göze alamayıp aldatılmayı göze almak.. şimdi birincisi bu konunun benim konumla ne alakası var ve o olayla benim olayım aynı mı? Değil kıyaslama yapilamaz.

Sadece bi tek şey için ozurdileyebilirim kendimden büyük birilerine de gitti sanırım küfürler o kişilerden ozurdileyebilirim onun dışında dediklerimin arkasındayım yeteri kadar doldum isteyen istediği davayı açabilir.
Böyle davranirsan hayatında hiç bı sorunu çözemezsin. Arkadaşlar hataliydim gergindim özür dilerim demek bu kadar zor bir şey değil. İlla dava açılacak diye değil. Hatayı anlamak erdemdir. Büyüklüktür. Belki o zaman karşındaki insanlar da tamam bizde çok üstüne geldik derler konu kapanır.

Sadece bi tek şey için ozurdileyebilirim kendimden büyük birilerine de gitti sanırım küfürler o kişilerden ozurdileyebilirim onun dışında dediklerimin arkasındayım yeteri kadar doldum isteyen istediği davayı açabilir.

Herkesten ozur dilemen gerek cunku it surusunu butun KK ye soyledin. Sundan dilerim bundan dilerim gibi bir luxun yok. Ustelik seni kiskirtmalarindan once yaptin bunu.

Hayat cok kisa ve hayatindaki kararlar seni ilgilendirir. Ister bosanirsin , ister bosanmazsin yalniz baskasinin konusunda aldatilma konusunda yorum yapmazsin. Belki o da senin durumundadir. Biraz empati fena olmaz.

Not : Cocugunun adinin gecirilmesini ben de dogru bulmadim. Ben seni mahkemeye vermekle de ugrasmazdim. Bir goz ardi yeter bu durumlarda.

Evet çomak sokan var , ısrarla üstüne gidenler oldu. Onun da savunma mekanizması küfür üstüne kuruluymuş anam bilemedik

yorum yapmıycaktım ama bakar mısınız konu sahibine küfür ettirecek kadar kim üstüne gitmiş? Kendi kendisi bianda başladı dümdüz gitmeye.

Üstelik "aman o da kendini öyle savunuyormuş ne yapalım susalım bari" mi demeliyiz? o zaman yaşamın her anına bunu yansıtalım? evde arkadaş ortamında tartışma ortamında bize küfreden hatta fiziksel saldıran birisi olursa da "aman onun da savunma mekanizması buymus" mu demeliyiz? tartışma anında karısını bıçaklayan adama da laf edilmemeli sanırım hatta siciline bile işlememeli. mağdurun omzuna dokunup "sabret canım onun da savunma mekanizması buymuş" mu denmeli?

İşte tam da anlatmak istediğim bu . konu sahibiyle çok güzel dalga geçiliyor eleştiriliyor, yorumcu olarak herşeye hakkımız var. Konu açıyorsan herşeyi duymaya hazırlıklı olacaksın yoksa konu açmasaydın diyenler var. Ama iş kendilerine gelinte tık ağzını açmayacan
gaga bence bazi konularda konu sahibinin ustune cok gidiliyor acimasizca yorum yapiliyor ama bence bu konu oyle degil ki basta konu sahibi ayni futursuzlukla milletin konularinda yorum yapiyor. konuyu karistiran da kendisi bana kalirsa. Neyse bazi noktalarda ayni dusuncedeyiz. umarim herkes hak ettigi cezayi alir beni inanilmaz rahatsiz etti bu konu.

Diğer konuda bayan 6 aylık sevgilisinin swarmda hemşire bi bayanı ekledigini ve yemin ederim eklemedim dedikten sonra da kendisinin engelli olduğunu fark ettiğini yazmış. Yani sevgilisi konuyu açan bayanı engellemiş swarmdan. Bayan da diyor ki napmaliyim gitmek istiyorum ama üzülmeyi goze alamiyorum bende dedim ki üzülmeyi göze alamayıp aldatılmayı göze almak.. şimdi birincisi bu konunun benim konumla ne alakası var ve o olayla benim olayım aynı mı? Değil kıyaslama yapilamaz.

lina demek ki öfke kontrolün varmış kendini doğru ifade edebiliyormuşsun
neden coştun ki bu kadar

konu sahibiyle bir sorunum yok ki benim konuya yazdığım ilk mesajı alıntılayan sensin
bir de umrunda olsa demek ki neyse anlıyorum coşabildiğin tek mecra burası klavyegirl :KK70:
biraz da gerçek hayata açılmanı tavsiye ederim, güzeldir..
Kimin kime laf soktuğu da ortada... :KK53: Fazla söze gerek yok.

Evet
Konu sahibi başlattı diyorum bende.
Üzerine o küfür ve hakaret etmeye başladıktan sonra gidildi.

Biri sana ağzını doldura doldura küfür etse
Aman canım dur sensin şampiyon
sakin ol, tamam, it de benim hepsi de benim diyebilecek olgunlukta
biri varsa aranızda yada sen bunu yapabilecek olgunluktaysan
bu yorumu da buna dayanarak yapıyorsan tebrik ederim.
Saygılar hörmetler..

Böyle davranirsan hayatında hiç bı sorunu çözemezsin. Arkadaşlar hataliydim gergindim özür dilerim demek bu kadar zor bir şey değil. İlla dava açılacak diye değil. Hatayı anlamak erdemdir. Büyüklüktür. Belki o zaman karşındaki insanlar da tamam bizde çok üstüne geldik derler konu kapanır.

Ben delirene kadar keşke bazı insanlar çok üstüne gittik galiba diye dusunseydi. Hayatımda ilk defa bu kadar ofkeleniyorum.

Bişi söylicem, içini döktün bayağı bi dimii?

Hala neden burdasın...
Kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsun hala?

yorum yapmıycaktım ama bakar mısınız konu sahibine küfür ettirecek kadar kim üstüne gitmiş? Kendi kendisi bianda başladı dümdüz gitmeye.

Üstelik "aman o da kendini öyle savunuyormuş ne yapalım susalım bari" mi demeliyiz? o zaman yaşamın her anına bunu yansıtalım? evde arkadaş ortamında tartışma ortamında bize küfreden hatta fiziksel saldıran birisi olursa da "aman onun da savunma mekanizması buymus" mu demeliyiz? tartışma anında karısını bıçaklayan adama da laf edilmemeli sanırım hatta siciline bile işlememeli. mağdurun omzuna dokunup "sabret canım onun da savunma mekanizması buymuş" mu denmeli?
Sizde garipsiniz yine anlamadan saldırıya geçiyorsunuz. Evet fazla üstüne gidildi ama küfürde nerden çıktı şaşırdım demek istiyorum. Tepkisini küfürle göstermek zorundamıydı bs tarzı şeylet demek istedim neyse daha bu konuya yazı yazmayacağım . Burda herkes enaz konu sahibi kadar çıldırmış

Herkesten ozur dilemen gerek cunku it surusunu butun KK ye soyledin. Sundan dilerim bundan dilerim gibi bir luxun yok. Ustelik seni kiskirtmalarindan once yaptin bunu.

Hayat cok kisa ve hayatindaki kararlar seni ilgilendirir. Ister bosanirsin , ister bosanmazsin yalniz baskasinin konusunda aldatilma konusunda yorum yapmazsin. Belki o da senin durumundadir. Biraz empati fena olmaz.

Not : Cocugunun adinin gecirilmesini ben de dogru bulmadim. Ben seni mahkemeye vermekle de ugrasmazdim. Bir goz ardi yeter bu durumlarda.

İt sürüsü diye üstüme gelenlere sinirle söyledim banlanicagimi biliyorum ama açıklama yapayım bari. Şuan daha sakinim. Uzatılacak birşey yok özür dilerim.

Mesajinin sonuna koydugun smiley cok anlam ifade eder.

Sekil a

Üzülmeyi göze alamayıp aldatılmayı göze almak... :sampiyon:

Sen insanlara boyle yorumlar yapiyorken insanlari acimasizligi ile elestirmen yersiz olur. Kiskirtilmadin yani eger kiskirtildiysan da sen de birilerini kiskirtiyorsun.

+1

Kesinlikle katılıyorum, konu sahibi herkesten özür dilemen gerek, korktuğun ya da çekindiğin için değil, kendine olan öz saygından ve hiç bir insana yakışmadığını kabul ettiğinden yapmalısın bunu. En azından giderken erdemlice git bu şekil de yakışıksız değil.

lina demek ki öfke kontrolün varmış kendini doğru ifade edebiliyormuşsun
neden coştun ki bu kadar

Çünkü herkese aynı şeyi tek tek anlatmaktan ve yanlış anlaşılmaktan çok sıkıldım. Bi düşünsenize eşimle hallettim aramızdaki sorunu çözdük diyorsunuz ve karşınızda bi ordu " sende buna inandın yani, he he, sen daha çok aldatilirsin" tarzı yorum alıyorsunuz. Küfür etmeseniz bile napardiniz yani. Bende delirdim napayım

Elbette hayır. Onun savunma mekanizması da böyleymiş deyip cezasız bırakılamaz. Ama bir düşünelim. Mahallede bana biri sataştı. Bana yakışan gerekli yerlere şikayet edip ağırlığımı korumak mı? Yoksa seviyesine inip polemik yaratmak mı mahalle karıları gibi? Bana hakaret mi etti? Öyle mi der yapacağım tek şey şikayet etmek olur cezasını adalet karşısında bulur ben neden polemiğe gireyim ne lüzumu var? Ben onla polemiğe girersem ondan ne farkım kalacak? İki saattir bazı arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum art niyet olmadan amacım ortalığı karıştırmak da değil tam tersi şu mahalle kavgasını bastırmaktı. Ama ne laf sokmadığım kaldı ne lafımı ölçüp tartamadığım kaldı. Ne klavyegörllüğüm kaldııı... Sanki ben ''afferin goçum devam et küfüre diyerek'' kon sahibinin sırtını sıvazladım. :KK53:

Back
X