Whatsapp'daki kız

Canım eşininki nı bilemem ama benimde telefonda biri kayıtlı tuşlu telefon kullanıyor whatsapp kullanmıyor onunda numarasında bir çocuk resmi çıkıyor hep bende anlamadım bunu acaba numaranın önceki sahibi mi dedim bende olabilirmi bilmiyorum

bizim teller ortadadır istediğiniz zaman bakarız birbirimizkine karıstırmak için degil .

bence söyleme biraz izle eatsap web felan bak

Valla içini rahatlatmak için soylemiorm ama biz müşterilerle bazrn whatsapptan iletişim kuruyoruz konum için falan ve bazı adamların profilinde eşinin resmini görüyorum ya sadece eşi ya eşi ve çocuğu gibi ... on yargılı olmak yerine takip et bakalm

Belki gercekten ramazandir profil resmi de kız arkadaşının resmidir....

Kazı yapmak gibi zevk almak nedir yaa allah aşkına bir kere yaptığınız hoş değil bizde eşimle birbirimizin tlf nlarını elimize alirız ama bu gizli değil bir şeyler bulurum diye de değil resmen güvensizlik madem buldunuz neden sormadınız ramazan kim diye

telefonu karıştırmak başlı başına yanlış zaten. hiç tarihi eser hihihi diye güzellemeye çalışmayın, saygısızlık bence. ne bulmayı umuyosunuz? hadi bunu buldunuz neden sormuyosunuz?

Bana yapılan daha büyük bir saygısızlık ve evet tarihi eser hihihi diye guzellesmeye çalışıyorum çünkü buna ihtiyacım var.

Canım facebook denen sosyal platform varya hani

ramazan kendi cocugunun resmini koymustur belki bende bayanim ama kocamin abimin resimlerini koyarim bazen

Çünkü daha yarım saat oldu akşam konusucam

siz whatsapp diye bahsetmişsiniz facebook dan bahsetmemişsiniz biz nerden bilelim

bu yaptığınızı burda kimse savunmaz bu arada

Savunma isteyen yok zaten canım başıma gelen birseyden ve yapacaklarimdan bahsediyorum üstü kapalı. Kimseye yardım edin nolur ay ben napicam da demedim farkindaysaniz. Ayrıca whatsapptan beğeniye bakamayacagima göre?

Savunma isteyen yok zaten canım başıma gelen birseyden ve yapacaklarimdan bahsediyorum üstü kapalı. Kimseye yardım edin nolur ay ben napicam da demedim farkindaysaniz. Ayrıca whatsapptan beğeniye bakamayacagima göre?
e o kadar düşünemedik ramazan ramazan hemda sabah sabah
telefon karıştırma olayında sizi kimse desteklemez bede dahil demek istedim

Canlar genel bi açıklama getireyim. Beğeniye kendi facebook hesabımdan baktım ve telefon numarasını yazınca kızın adının seda olduğunu ve fotoğrafın o kıza ait olduğunu görüyorum. Eşim facebook kullanmıyor bu arada. Akşam konusucam ayrıca karistirmaktan keyif alıyorum çünkü karı koca arasında böyle özel olmaz.

Ya hemen adamın günahını alma.Bazen numaralar değişebiliyor mesela benim eski bir kız arkadaşımın şu anda watsapp profilinde bir erkek resmi var.Ki kızın numarası değişmişti.Olabilir böyle durumlar hemen adamın üzerine atlamaç

Bence olur.
Her haltımın kocam tarafından bilinmesinden rahatsız olurum.
Kocama ne arkadaşım x ile yazıştıgım muhabbetten.
Ya da aile bireylerimde konuştugum şeylerden.
Yanlış düşünüyorsun bu konuda

İşleriyle kızın takıldığı konumlar yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…