- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi NightStalker
-
Belki gercekten ramazandir profil resmi de kız arkadaşının resmidir....Sabah uyandım ve eşimin telefonuna sarıldım bana her seferinde kazı çalışması yapip tarihi eser çıkarabildigim eğlenceli bi uğraş gibi geliyor. Şöyle ki eşim 1 senedir telefon kullanmaya başladı 4 senedir falan kullanmiyordu çok unutkan olup kaybettiği için. İş gereği aldı. Şimdi bu eşimin whatsapina baktım bi de ne göreyim.. bi tane kızcağız bu kizcagizin ismi de ramazan. Acaba dedim işyerinde 2 tane ramazan diye arkadaşı var onlarla mi alakalı hani bitanesi telefonu istedi de kızı falan mı kaydetti gibi düşündüm ama kızın fotoğraflarına bakıyorum begenilerine bakıyorum ramazan diye biri yok. O isyeriyle alakalı kimse de ekli değil. Eşim kesinlikle böyle eklemedir konuşmadır YAPMAZ-DI. Bana saygı duyar benden cekinirdi 6 senedir beraberiz. Şimdi bu eşim olcak adam şuan hazırlanıyor ise gidecek ve 2 3 defa yanıma geldi aşkım neyin var diyor biseyim yok diyorum gülüyorum allah allah sınırlı duruyorsun diyor. Tam olarak da günahını almak istemiyorum ama ise bi gitsin belasına atlicam.
telefonu karıştırmak başlı başına yanlış zaten. hiç tarihi eser hihihi diye güzellemeye çalışmayın, saygısızlık bence. ne bulmayı umuyosunuz? hadi bunu buldunuz neden sormuyosunuz?
Eşimin telefonunu kurcalamam şahsen ama kurcaliyorsamda muhakkak güvensizlik vardır temelinde diye düşünüyorum yani sizin düşündüğünüz gibi değilmiş aslında esiniz,
takipte kalın
Ramazan diye kız ismi olmadığına göre ?
Ayrıca kızın fotolarına begenilerine nereden baktiniz ki ?
Whatsapptan bunlar görünüyor muydu yaw Allah Allah
Ha eşinin facesinden baktın o zaman.Canım facebook denen sosyal platform varya hani
siz whatsapp diye bahsetmişsiniz facebook dan bahsetmemişsiniz biz nerden bilelimCanım facebook denen sosyal platform varya hani
Kazı yapmak gibi zevk almak nedir yaa allah aşkına bir kere yaptığınız hoş değil bizde eşimle birbirimizin tlf nlarını elimize alirız ama bu gizli değil bir şeyler bulurum diye de değil resmen güvensizlik madem buldunuz neden sormadınız ramazan kim diye
siz whatsapp diye bahsetmişsiniz facebook dan bahsetmemişsiniz biz nerden bilelim
bu yaptığınızı burda kimse savunmaz bu arada
şimdi lina bu ramazanın telefonunu face ye mi yazdınızÇünkü daha yarım saat olduakşam konusucam
e o kadar düşünemedik ramazan ramazan hemda sabah sabahSavunma isteyen yok zaten canım başıma gelen birseyden ve yapacaklarimdan bahsediyorum üstü kapalı. Kimseye yardım edin nolur ay ben napicam da demedim farkindaysaniz. Ayrıca whatsapptan beğeniye bakamayacagima göre?
Bence olur.Canlar genel bi açıklama getireyim. Beğeniye kendi facebook hesabımdan baktım ve telefon numarasını yazınca kızın adının seda olduğunu ve fotoğrafın o kıza ait olduğunu görüyorum. Eşim facebook kullanmıyor bu arada. Akşam konusucam ayrıca karistirmaktan keyif alıyorum çünkü karı koca arasında böyle özel olmaz.
Ya hemen adamın günahını alma.Bazen numaralar değişebiliyor mesela benim eski bir kız arkadaşımın şu anda watsapp profilinde bir erkek resmi var.Ki kızın numarası değişmişti.Olabilir böyle durumlar hemen adamın üzerine atlamaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?