- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bence olur.
Her haltımın kocam tarafından bilinmesinden rahatsız olurum.
Kocama ne arkadaşım x ile yazıştıgım muhabbetten.
Ya da aile bireylerimde konuştugum şeylerden.
Yanlış düşünüyorsun bu konuda
genel hali tavrı normal olan telefonu ortalarda olan bir aile babasını ise eşin, asla akşam da konu açıp durduk yere huzur kaçırma, genelde evli insanların telefonda kendi resimleri olmuyor ya çocuklarının ya eşlerinin oluyor. benim de hiç tek resmimi koymam ya eşimle ya da eşimin ve kızlarımın resmini koyarım. adamın facebooku da yok ne ile yargılıyorsun. arkadaşlarda söylemiş kesin ramazanın nişanlısı karısı felandır. ve evet katılıyorum telefonlar ortada olur evlilikte gizli saklı vs olmaz ama gizlice karıştırmakta olmaz.Canlar genel bi açıklama getireyim. Beğeniye kendi facebook hesabımdan baktım ve telefon numarasını yazınca kızın adının seda olduğunu ve fotoğrafın o kıza ait olduğunu görüyorum. Eşim facebook kullanmıyor bu arada. Akşam konusucam ayrıca karistirmaktan keyif alıyorum çünkü karı koca arasında böyle özel olmaz.
Konusabilir.Kocanız da kızlarla konuşabilir o zaman size bahsetmeden ve bu kişi iş arkadaşı da değil. Siz kabul edin ben etmiyorum da tanımıyorum da
genel hali tavrı normal olan telefonu ortalarda olan bir aile babasını ise eşin, asla akşam da konu açıp durduk yere huzur kaçırma, genelde evli insanların telefonda kendi resimleri olmuyor ya çocuklarının ya eşlerinin oluyor. benim de hiç tek resmimi koymam ya eşimle ya da eşimin ve kızlarımın resmini koyarım. adamın facebooku da yok ne ile yargılıyorsun. arkadaşlarda söylemiş kesin ramazanın nişanlısı karısı felandır. ve evet katılıyorum telefonlar ortada olur evlilikte gizli saklı vs olmaz ama gizlice karıştırmakta olmaz.
Kızın numarasını alır her ihtimale karşı telefonumda bulundururdum. Ayrıca whatsaptan koyduğu resimlere dikkat ederdim. Sonra da bir gün kızı arardım "Merhaba. Ramazan beyin traş takımı siparişi için arıyorum kendisiyle görüşebilir miyim?"Sabah uyandım ve eşimin telefonuna sarıldım bana her seferinde kazı çalışması yapip tarihi eser çıkarabildigim eğlenceli bi uğraş gibi geliyor. Şöyle ki eşim 1 senedir telefon kullanmaya başladı 4 senedir falan kullanmiyordu çok unutkan olup kaybettiği için. İş gereği aldı. Şimdi bu eşimin whatsapina baktım bi de ne göreyim.. bi tane kızcağız bu kizcagizin ismi de ramazan. Acaba dedim işyerinde 2 tane ramazan diye arkadaşı var onlarla mi alakalı hani bitanesi telefonu istedi de kızı falan mı kaydetti gibi düşündüm ama kızın fotoğraflarına bakıyorum begenilerine bakıyorum ramazan diye biri yok. O isyeriyle alakalı kimse de ekli değil. Eşim kesinlikle böyle eklemedir konuşmadır YAPMAZ-DI. Bana saygı duyar benden cekinirdi 6 senedir beraberiz. Şimdi bu eşim olcak adam şuan hazırlanıyor ise gidecek ve 2 3 defa yanıma geldi aşkım neyin var diyor biseyim yok diyorum gülüyorum allah allah sınırlı duruyorsun diyor. Tam olarak da günahını almak istemiyorum ama ise bi gitsin belasına atlicam.
Canım sen bence kocana mocana sorma direk kadınla iletişim kur. Ama kocanın karısı olarak değil tabi kiiBi bayanla karşılıklı numara kaydetmek doğru benim kurcalamam yanlış. Doğru muneccimim ben 6. Hisle hareket edicem
Kızın numarasını alır her ihtimale karşı telefonumda bulundururdum. Ayrıca whatsaptan koyduğu resimlere dikkat ederdim. Sonra da bir gün kızı arardım "Merhaba. Ramazan beyin traş takımı siparişi için arıyorum kendisiyle görüşebilir miyim?"
Böylece ramazan kimmiş anlardım
Bir de bu kahkahalar sinirsel mi yoksa adamın yanlışlarını yakaladığına göre adamdan kurtulacağın için sevinç çığlıkları mı?Aynen kaydettim kaybolmasın diye bu son taktik iyiymiş
Konusabilir.
Çünkü uni arkadaşları ve iş arkadaşları var.
Hatta ben de konuşabilirim.
Aile bireylerimde erkekler var ve iş yerinde erkek arkadaşlarım var.
Ortada yanlış olan şeyler olmadıgı müddetçe konuşabilir.
Sarı çizmeli Mehmet ağa degil konuştuklarımız.
Adı sanı belirli olan kişiler.
Biz size kocanızın telefonunu tarihi eser bulacakmışcasına karıştırma gayretinize şaşırıyoruz.
Yani bana yapmazdı benden çekinirdi meselesi degil.
Güvenin de demiyoruz.
Ama kullandıgınız tabir ve ciddi bundan zevk alışınız çok garip geldi.
Adamın ömrünü yer bu şüphe.
emin misin bayan olduğuna bence değil, hem eşini tanıyorsun kıza erkek adı verip kaydedecek kadar kötü adi biri mi? durduk yere canını sıkma müneccim de olma, gerçeklerin ne olursa olsun ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.Bi bayanla karşılıklı numara kaydetmek doğru benim kurcalamam yanlış. Doğru muneccimim ben 6. Hisle hareket edicem
kızın beğenilerine nasıl nerden baktınız? whatsupta böyle bir uygulama yok ki eğer sosyal medyadan baktıysanız kızın adını bilmeniz gerekiyor?Sabah uyandım ve eşimin telefonuna sarıldım bana her seferinde kazı çalışması yapip tarihi eser çıkarabildigim eğlenceli bi uğraş gibi geliyor. Şöyle ki eşim 1 senedir telefon kullanmaya başladı 4 senedir falan kullanmiyordu çok unutkan olup kaybettiği için. İş gereği aldı. Şimdi bu eşimin whatsapina baktım bi de ne göreyim.. bi tane kızcağız bu kizcagizin ismi de ramazan. Acaba dedim işyerinde 2 tane ramazan diye arkadaşı var onlarla mi alakalı hani bitanesi telefonu istedi de kızı falan mı kaydetti gibi düşündüm ama kızın fotoğraflarına bakıyorum begenilerine bakıyorum ramazan diye biri yok. O isyeriyle alakalı kimse de ekli değil. Eşim kesinlikle böyle eklemedir konuşmadır YAPMAZ-DI. Bana saygı duyar benden cekinirdi 6 senedir beraberiz. Şimdi bu eşim olcak adam şuan hazırlanıyor ise gidecek ve 2 3 defa yanıma geldi aşkım neyin var diyor biseyim yok diyorum gülüyorum allah allah sınırlı duruyorsun diyor. Tam olarak da günahını almak istemiyorum ama ise bi gitsin belasına atlicam.
Bu bdv popüleritesi bazı kadınları gerçekten kötü etkiliyor..
Konuyu öyle bir anlatıyorsunuz ki şakalar, esprileri, bi içten içe keyif alma durumu falan.. Ciddi alsan alamıyosun. Önemsiz bişey desen değil.. Sanki eşinizin açığını yakalyip ofkelenmekten keyif alıyormuş gibisiniz. Nitekim size yapılabilecek bir hatayı bulmayi 'tarihi eser çıkarabilecek eğlenceli bir uğraş' olarak sıfatlandirmaniz da çabası..
Bence hayatiniza renk katmanin daha mantikli yollarini bulmalisiniz...
Hiiç eşine sorma. Eşine sorsan ramazanın karısı kızı falan diyecek. Ya tabi adam doğrı da söylüyor olabilir ama şahsen ben yine bir acaba derdim. Çünkü kızın ramazan diye biriyle hiçbir bağlantısı yok sanıyorum dedin.Aynen kaydettim kaybolmasın diye bu son taktik iyiymiş
Bence sinirden.Bir de bu kahkahalar sinirsel mi yoksa adamın yanlışlarını yakaladığına göre adamdan kurtulacağın için sevinç çığlıkları mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?