- 30 Temmuz 2022
- 1.998
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.060
- 88
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
Oturup sabahtan akşama kadar adamın çevrimiçi durumunu mu izliyorsunuz? Belki çevrimiçi görünmesini gizlemiştir whatsappın yeni özelliği. Ben kullanıyorum mesela.Hanımlar herkese merhaba,
Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.
Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Siz bitirin. Herşeyi karşı taraftan beklemeyin.Olabilir tabii ama bununla uğraşacağına net olup kesin olarak bitirdiğini söylese ve engellese bu yarım kalmışlık hissinden kurtulurdum. Kendisi asla net değil. Soğuk davrandığını söylediğim zaman "Kafanda kuruyorsun" diyen tiplerden.
Ikinizde de son gorulme kapaliysa cevrimici oldugunu gormeniz için 24 saat konusma penceresi acik beklemeniz lazim?Son görülme ikimizde de kapalı.
Oyle yapinca da cevrimici oluyorsunuz diye biliyorum.Ben sürekli bildirimden mesajlaşırım whatsapp ta.. O da öyle takıkıyordur..
Son görülmem kapalı.. Ona dikkat etmedim ama olabilir.Oyle yapinca da cevrimici oluyorsunuz diye biliyorum.
En azindan son gorulme aciksa son görülmeniz mesaj attiniz saate göre değişiyor.
Yok olmuyorsun hatta yazıyor ibaresi bile çıkmıyor bildirimden cevap verince.Oyle yapinca da cevrimici oluyorsunuz diye biliyorum.
En azindan son gorulme aciksa son görülmeniz mesaj attiniz saate göre değişiyor.
E sevgilisi varken konuşuyordur şimdi yalnız olduğu için çok girmiyordur.Olabilir elbette, sonuçta ayrıyız. Sadece saçma bulduğum şey, benimle beraberken sabahlara kadar çevrimiçi olan adam buna özen göstermezken ayrılır ayrılmaz WhatsApp'ta nadiren çevrimiçi oldu ve sonunda bıraktı. Hesap soracağım durum da ortadan kalktı. Çok rahatsızsa engelleyebilir. Zaten net olmaması sinir bozucu
Ölmüş olabilir.Şimdi ise ortada yok. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Hanımlar herkese merhaba,
Saçma bulacaksınız belki ama ayrılalı henüz 1 ay olmayan eski sevgilimle en son 10 gün önce konuştuk. Onun son zamanlarda ilgisizliği yüzünden ayrıldım. Fakat severek ayrıldım. Aramızda sosyo-kültürel fark fazla olduğu için bunu sorun ediyordu. Ayrıldıktan sonra hal hatır sordu, "En kötü ihtimalle arkadaş kalalım" dedi. Ben bunu istemedim. Aşık olduğum adamla arkadaş kalacak halim yok. Ya ilişkimizi kurtarırız ya da tam olarak biter dedim. Kendisi bu konuyu düşüneceğini söyledi.
Müzisyen olduğu için ve herkeste bu numarası olduğu için numarasını değiştireceğini sanmıyorum. Zaten fotoğraf ve durumunu görebiliyorum. Ama kesinlikle WhatsApp'ta çevrimiçi olmuyor. Ayrılmadan önce hep çevrimiçi olurdu ama bana yanıt vermezdi. Şimdi ise ortada yok. Sosyal medyada engelledim. Sadece Whatsapp ve telefon var. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?