WhatsApp'ta Hiç Çevrimiçi Olmayan Eski Sevgili

Agresif değilim ya emoji koymadım konu gereği, böyle şeyler sağlıklı değil çünkü sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Kendinizi tek bir konuya saplayıp dünyanızı ufaltiyorsunuz bırakın ne yaparsa yapsın bitenin arkasını gözlemenin tüm sosyal medya hareketlerini izlemenin manası yok kendi vaktinizi gençliğinizi çöpe atıyorsunuz. Agresif değil aksine böyle yapanlar adına üzgünüm

Oturup sabahtan akşama kadar adamın çevrimiçi durumunu mu izliyorsunuz? Belki çevrimiçi görünmesini gizlemiştir whatsappın yeni özelliği. Ben kullanıyorum mesela.

Önceki mesajlarda yazıldı mı bilmiyorum ama bir Android uygulama var bunun için. Aktiflik durumu gizleniyor hatta son görülme saati bile ayarlanabiliyor. İsmi Aero gibi bir şeydi.
Arkadaşım aldatıldığını sevgilisinin telefonunda bu uygulamayı görünce anlamıştı

Siz bitirin. Herşeyi karşı taraftan beklemeyin.

Ben sürekli bildirimden mesajlaşırım whatsapp ta.. O da öyle takıkıyordur..

Ciddi ciddi ayrıldığın adamı Ç içi mi diye takip ediyor musun? Net olmak için engellemek gerektiğini de ilk kez duruyorum. Saplantılı repliği gibi

E sevgilisi varken konuşuyordur şimdi yalnız olduğu için çok girmiyordur.
Belki giriyordur ,size denk gelmiyordur.
Müzisyen demiştiniz. Evi var mı? Belki de hayatına aldığı kişi evine yerleşmiştir, haliyle elinde telefon takılmıyordur,evde pıtırcik pıtırcik takılıyorlardir.
Ya da devamlı çevrimici olduğunu görüp ona yazan insanlardan bikmistir,başka uygulamaya falan geçmiştir .
Ya da Rus sevgili yapmıştır. Onlardan WhatsApp kullanan az, telegrama geçmiştir.
Binlerce ihtimal var. Sizi de niye engellesin ki? Belki arasıra yazarsınız,egosu tatmin olur.
Ben bana salça olmayan hiçbir eximi engellemem, ara ara dolunay retrolarinda yazarlar 'iyiydik yeniden baslayalim' falan diye " kendine iyi bak ama böylesi ikimiz için de daha iyi " der,geçerim .
Falan filan...
Hiç üstüne düşünmeyin. Ama ille de düşüncem,boş vaktim cok diyorsanız telegram gibi popüler birkaç uygulama indirip bir de oradan takipte klain

Numaranı silmiş sadece

wp e bi özellik geldi çevrimiçi görünmek istemediğin insanları seçebiliyosun bende o şekilde kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…