- 5 Ağustos 2009
- 528
- 965
- 628
- Konu Sahibi civcivgagasi
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Zaten ayrıldım ve yazmıyorum, aramıyorum. İletişime geçmiyorum. Kendisi ne istediğini bilmiyor. Arkadaş kalma önerisini reddettim. İlişkimizi ya kurtarırız ya da tam biter, kararını ver dedim. Karar falan da açıklamıyor. Numaramı da silmiyor.Canım bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba . İstedikleri bu zaten* seni manyak etmek *. Umursama , beklentiye girme , ilgisizlikten dolayı ayrılmışsan zaten başkasına ilgi gösterdiği içindir . Bu durumlarda her zaman ben gururlu ol derim.
Çok teşekkür ederim. Yorumunuzda çok haklısınız. Çok sevdim. Zaten o da kimsenin onu bu kadar sevmediğini söylemişti. Bir gün kendimde o gücü bulur bulmaz oradan da engelleyeceğim. Anneme bu konuyu anlattığımda şöyle dedi: "Tek bir eylemini bile hak etmiyor. Silip engelleme. Numarası olduğu halde arayıp sormaman daha doğru olur." Şimdilik hiçbir şey yapmıyorum.Hiç bir şey söylemeden sen onun numarasını engelleyip silersen bence daha iyi olur. Sen bilirsin tabi ama onun kararı değil senin kararın önemli olmalı canım. Sen kendini önemse ve engelle sil. Boşver istediği kişiye istediği zamanda çevrimiçi olsun, ama bu durum senin umurunda olmasın. Çünkü umursamaz olan insanın sevgisinde eksiklik vardır. Ve anladığım kadarıyla sen yeterince seviyorsun. Yani sevgini haketmeyen bir insanı takip ederek en güzel zamanlarını mahvetme. Engelle, sil, kurtul.
O uzun tripli mesajı ayrılırken attım.Biz burda sana ne dersek diyelim sen yine istediğin gibi anlamak ya da öyle duymak isticeksin. Az önce önüme daha önceden yine bununla alakalı konu çıktı. Okudum Bi kaç yorumu ama sen yine neden yaptı acaba diye soruyorsun. Erkeklerin neyi neden yaptığını düşünemezsin. Biz '' hayatında biri olsa bizi engellerdi '' diyoruz ama onların bu umurunda bile değil. Yine istedikleri gibi hayatlarına devam ediyorlar. VE yine biz düşüncelerin içinde boğuluyoruz neden diye..
Bide biz kızlarda şöyle bişey var. Şuanda ayrı olsanız bile onun çevrimiçi olduğunu gördüğünüz an msj atarsınız. Uzun tripli, iç dökülerek yazılan bir msj her genç kızın yaptığı şey.Zamanında bende çok yaptım ki hala eşime yapıyorum
Adamlar bunu bildikleri ve uğraşmak istemedikleri içinde kendilerini ölmüş gibi göstermeye çalışıyorlar aman bana dokunmasın hesabı
Diyeceğim o ki sen bırak bu adamı düşünmeyi takip etmeyi,. ben seni anlıyorum. Çok zaman öncesinde beni engelleyen daha sonra engelli kaldıran adam için engelimi kaldırdı beni seviyor unutamadı diye düşünürken belli Bi zaman sonra başka kızla evlenmesi şoku daha da da sarsmıştı..
Ondan dolayı sal bırak diyorum üzülme boşuna değmez..
Uzun oldu kusura bakmayanlış bsy yazdıysam da affola
Çünkü sizin sevginiz onun egosunu tatmin ediyor ve bu yüzden sizi hep bir yerlerde tutmak istiyor.O uzun tripli mesajı ayrılırken attım.Susup sadece beklediğim bir dönemde böyle davranmasının nedenini anlamak istiyorum sadece. Aslında buna psikolojide "Zeigarnik Etkisi" deniyor. Yarım kalmış konular, yanıtlanmamış sorular insanın kafasını kurcalıyor. Aslında sadece "Sana olan sevgim bitti. Hoşçakal" dese sürüncemede kalmayacak. Fakat kendisi bilerek sürüncemede bırakıyor. Net davranmıyor. Ya arayıp arkadaş kalmak istiyor, ya da çocukça hareketler yapıyor.
Tabi ki en doğru kararı siz vereceksiniz. Ama unutmayın ki seven insana ulaşılınca, her şeyi çok çabuk unutur. Bunu size yapmasına izin vermenizi istemem. Ben size şöyle anlatayım eğer ki sizi hakediyor olsa zamanı olunca size ulaşmaz zaten, sizin için zaman oluşturur. Madem ki bu kadar yoğun Bi insan bırakın rahatça işlerini yapsın, onu severek rahatsız etmeyin. Bu sevginin değerini bilmemiş olabilir ama kafasını vura vura bu sevgiyi anacağı çok zamanı olacak. Bırakın o ne yapacağını bilemez durumda olsun. Ne kafar erken vazgeçer ve silerseniz hayatınız o kadar erken düzelir emin olun.Çok teşekkür ederim. Yorumunuzda çok haklısınız. Çok sevdim. Zaten o da kimsenin onu bu kadar sevmediğini söylemişti. Bir gün kendimde o gücü bulur bulmaz oradan da engelleyeceğim. Anneme bu konuyu anlattığımda şöyle dedi: "Tek bir eylemini bile hak etmiyor. Silip engelleme. Numarası olduğu halde arayıp sormaman daha doğru olur." Şimdilik hiçbir şey yapmıyorum.
Çünkü sizin sevginiz onun egosunu tatmin ediyor ve bu yüzden sizi hep bir yerlerde tutmak istiyor.
Ahh ahh şuan düşündüm de bu erkekler niye böyle ya
Çok sağ olun değerli hanımlar. Eninde sonunda ona olan tertemiz, menfaatsiz, su gibi berrak sevgimin değerini anlayacak biliyorum. Erkekler çoğunlukla kaybetmeden anlamıyorlar zaten. Ama o gün geldiğinde eminim benim içimde her şey bitmiş olacak ve sadece gülüp geçeceğim. Umarım Allah hak eden herkesin karşısına kıymet bilen birini çıkarır. Şu an uğradığım haksızlık nedeniyle içim acıyor. İlişkimizin yıl dönümünde kutlama mesajı atmaya bile tenezzül etmedi. Benim mesajıma teşekkür etmekle yetindi. Umarım layığını bulur.Tabi ki en doğru kararı siz vereceksiniz. Ama unutmayın ki seven insana ulaşılınca, her şeyi çok çabuk unutur. Bunu size yapmasına izin vermenizi istemem. Ben size şöyle anlatayım eğer ki sizi hakediyor olsa zamanı olunca size ulaşmaz zaten, sizin için zaman oluşturur. Madem ki bu kadar yoğun Bi insan bırakın rahatça işlerini yapsın, onu severek rahatsız etmeyin. Bu sevginin değerini bilmemiş olabilir ama kafasını vura vura bu sevgiyi anacağı çok zamanı olacak. Bırakın o ne yapacağını bilemez durumda olsun. Ne kafar erken vazgeçer ve silerseniz hayatınız o kadar erken düzelir emin olun.
Çünkü görüştüğü kişiyle olmazsa seninle tüm kapıları kapatmak istemiyor . Kararını açıklarsa bir gün sen kim köpek de .Cevabınız için çok teşekkür ederim. Zaten ayrıldım ve yazmıyorum, aramıyorum. İletişime geçmiyorum. Kendisi ne istediğini bilmiyor. Arkadaş kalma önerisini reddettim. İlişkimizi ya kurtarırız ya da tam biter, kararını ver dedim. Karar falan da açıklamıyor. Numaramı da silmiyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Karşına kadir kıymet bilen insanlar çıksın inşallahÇok sağ olun değerli hanımlar. Eninde sonunda ona olan tertemiz, menfaatsiz, su gibi berrak sevgimin değerini anlayacak biliyorum. Erkekler çoğunlukla kaybetmeden anlamıyorlar zaten. Ama o gün geldiğinde eminim benim içimde her şey bitmiş olacak ve sadece gülüp geçeceğim. Umarım Allah hak eden herkesin karşısına kıymet bilen birini çıkarır. Şu an uğradığım haksızlık nedeniyle içim acıyor. İlişkimizin yıl dönümünde kutlama mesajı atmaya bile tenezzül etmedi. Benim mesajıma teşekkür etmekle yetindi. Umarım layığını bulur.
Aynen öyle yapacağım. Uzun uzun hal ve hareketlerini analiz edince narsisistik kişilik bozukluğu olduğunu anladım. Bana çektirdiklerini umarım kendi misliyle çeker.Çünkü görüştüğü kişiyle olmazsa seninle tüm kapıları kapatmak istemiyor . Kararını açıklarsa bir gün sen kim köpek de .
Çok teşekkür ederim, çok incesiniz.Hakkında hayırlısı olsun. Karşına kadir kıymet bilen insanlar çıksın inşallah
O zaman geçmiş olsun. Beyefendinin keyfi olana kadar belki ben de başka biriyle tanışıp ilişkiye başlamış olacağım. Zaten asıl derdim pişmanlık duyması. Çok canımı yaktı çünkü.Kararını açıklamıyor çünkü beklediği başka şeyler var. Muhtemelen yeni tanıştığı insanla ilişkisi yürüyecek mi yoksa yürümeyecek mi, duruma göre dönüş yapacak. Arkadaş kalalımın meali de bu zaten, sen el altında hazır olursun, kendisi yeni birileriyle tanışır falan.
Çevrimiçi olmaması da şöyledir, sen onu çevrimiçi görme diye (başkalarıyla konuşmuyorum mesajı) internetini kapatıp da başkalarına cevap veriyordur. Bazen iş için yazdıklarında arkadaşlar akrabalar çevrimiçi görüp muhabbete gelmesin diye ben de yapıyorum
Yok hayır arada bakıyorum. Ayrılmadan önce saatlerce çevrimiçi kalan ve bana yazmayan adam şu an erenlere karışmış durumda.Oluyordur illaki size denk gelmiyordur. Dakika başı çevrim içi oluşuna bakmıyorsunuzdur herhalde? Çalışmıyor musunuz? İlginç yani eğer her dakika bakıyorsanız.
Sinirle yanlış karar da verme bence. Gerçekten sana uygun birini bulmadan sırf birşeyler olsun diye başlamaO zaman geçmiş olsun. Beyefendinin keyfi olana kadar belki ben de başka biriyle tanışıp ilişkiye başlamış olacağım. Zaten asıl derdim pişmanlık duyması. Çok canımı yaktı çünkü.
Neden bu kadar agresifsiniz? Her zamanki rutininin dışına çıktığı için merak edip fikir almak için başlık açtım. Bu kadar celallenmenize gerek yok.Bir şey yapmaya çalışmıyor, ordan burdan engelleyip de bir yandan da gözetlemeyin insanları ve bu saçma gözetlemelerinizin sonuçlarını kendinize yormayın. Sizinle alakası olmuyor çünkü. Erkekler ayrılığın ilk aylarında aşık oldukları birinden ayrılsalar dahi çok mutlu Özgür ve delidolu oluyorlar. Şuan ortamdan ortama geziyordur siz de öyle bi köşede yok wp ye girdi mi yok ne yapmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?