Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

yprk_89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
427
18
118
36
Ankara
Kızlar geçen sene çalıştığım kurumda biriyle bakışıyoduk ama konuşabileceğimiz bi konumda değildi, ben bu sene başka bi yerde çalışıyorum bu kişinin numarası var bende kurumla ilişkim kalmadığı için bi cesaret geldi bana, whatsapptan mesaj atiyim içimde kalmasın diyorum ,sonra mütasıp biri hoşuna gitmez diye düşünüyorum whatsappta onun beni görmesini sağlamanın başka bi yolu olurmu zaten atlayacaktır büyük ihtimalle ben itiraf mesajı atmadan dikkatini çekmenin bir yol yöntem varmıdır?dahiyane fikirleriniz bekliyorum :)

Son düzenleme:
Kızlar geçen sene çalıştığım kurumda biriyle bakışıyoduk ama konuşabileceğimiz bi konumda değildi, ben bu sene başka bi yerde çalışıyorum bu kişinin numarası var bende kurumla ilişkim kalmadığı için bi cesaret geldi bana, whatsapptan mesaj atiyim içimde kalmasın diyorum ,sonra mütasıp biri hoşuna gitmez diye düşünüyorum whatsappta onun beni görmesini sağlamanın başka bi yolu olurmu zaten atlayacaktır büyük ihtimalle ?ben itiraf mesajı atmadan dikkatini çekmenin bir yol yöntem varmıdır?dahiyane fikirleriniz bekliyorum :)

bayram, seyran, yeni yil tebrik mesaji gibi bir sey yazabilirsiniz.

hiç muhabbetimiz yok ki :)ben elektrik öğretmeniyim bu kişide malzeme temin eden kişi burdan bişey çıkarmı acep
eger bir seye ihtiyacaniz varsa ne bileyim bir konu hakkinda fikir almak icin yazabilirsiniz?
ille de gercek bir ihtiyac olmasina gerek yok hayali istekleriniz olabilir. onun cevabini verebilecegi sorunlara,fikirlere yonelik adimlar atabilirsiniz.
boylece hem sohbet baslar hem de ilerlemesine firsat saglar.

Karsi tarafta kayitli degilseniz cekemezsiniz sanirim. Profil resminizi, durumunuzu görmezki

numaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)

eger yanlislikla yazdim derseniz onun sizde kayitli oldugunu anlar zaten. Hic mi muhabetiniz olmadi.

tanışmıyoruz sadece bakışıyoduk canım, o tarz bi mesaj tanışmış birbirinde numarası olanların atacağı tarzda sanki
çocugun telefonunda non kayıtlı degılse nasıl dıkkatını cekmeyı planlıyorsun? illakı ya arıyıcaksn ya mesaj atıcaksın

Pardon kimsiniz? Numaranız telefonumda kayıtlı ama çıkaramadım diyin. Tabi bunu whatsaaptan değil mesaj olarak atın çünkü whatsaapta resmini görüp sormanız saçma olur. Sonra konuşmaya aaa şurdan burdan tanışmıştık diye sohbet etmeye başlarsınız. En azından numaranız düşer kayıt eder ve artık sizi whatsaaptan görebilir.
Sonra size artık en şahane resimlerinizi sürekli profil resmi yapmak kalıyo.

Pardon kimsiniz? Numaranız telefonumda kayıtlı ama çıkaramadım diyin. Tabi bunu whatsaaptan değil mesaj olarak atın çünkü whatsaapta resmini görüp sormanız saçma olur. Sonra konuşmaya aaa şurdan burdan tanışmıştık diye sohbet etmeye başlarsınız. En azından numaranız düşer kayıt eder ve artık sizi whatsaaptan görebilir.
Sonra size artık en şahane resimlerinizi sürekli profil resmi yapmak kalıyo.
iyi fikir ama numaram sizde neden var nereden aldınız falan derse ne diyeceğimide söyleyin bari :)

Back
X