Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

Kızlar geçen sene çalıştığım kurumda biriyle bakışıyoduk ama konuşabileceğimiz bi konumda değildi, ben bu sene başka bi yerde çalışıyorum bu kişinin numarası var bende kurumla ilişkim kalmadığı için bi cesaret geldi bana, whatsapptan mesaj atiyim içimde kalmasın diyorum ,sonra mütasıp biri hoşuna gitmez diye düşünüyorum whatsappta onun beni görmesini sağlamanın başka bi yolu olurmu zaten atlayacaktır büyük ihtimalle ben itiraf mesajı atmadan dikkatini çekmenin bir yol yöntem varmıdır?dahiyane fikirleriniz bekliyorum :)

Toplu mesaj at, ona da gitsin. Cumaydı bayrmadı kandildi bul bi bahane.

Test edildi onaylandı (:

işte böyle yüreklendirilmeye ihtiyacım var :) basit bi kız olduğumu düşünmesinden çekiniyordum ama dürüst olmak lazım haklısınız kesinlikle
ben eşimle iki tanışıklığımız vardı .başkasıyla evlenecektim yani ailem bilmiyordu daha.bir tek bu esim biliyordu.dedimki , ben sana karşı boş değilim çok hoşlanıyorum.sonra hemn çok güzel bir evlenme teklifi etti. Tabi benide cesaretlendiren bir arkadaşım oldu .dediki o senden hoşlanıyorum ama utanıyor..cidden öyleymiş :) sen demesen asla demezdim dedi esim.. biraz mantık lazim ama ask da mantık zor .d kendine bir şans ver belki hayatinin adamıdır o. Ben biraz uyanık davrandım direk teklifetmedim.onun etmesini sağladım ;) sonrası daha alemdi. Birde aşık olmak gözünün içine bakmanın çok faydasivar .gozlerinin içine bak ilk buluşmada hep.kolay gelsin

ben eşimle iki tanışıklığımız vardı .başkasıyla evlenecektim yani ailem bilmiyordu daha.bir tek bu esim biliyordu.dedimki , ben sana karşı boş değilim çok hoşlanıyorum.sonra hemn çok güzel bir evlenme teklifi etti. Tabi benide cesaretlendiren bir arkadaşım oldu .dediki o senden hoşlanıyorum ama utanıyor..cidden öyleymiş :) sen demesen asla demezdim dedi esim.. biraz mantık lazim ama ask da mantık zor .d kendine bir şans ver belki hayatinin adamıdır o. Ben biraz uyanık davrandım direk teklifetmedim.onun etmesini sağladım :KK66: sonrası daha alemdi. Birde aşık olmak gözünün içine bakmanın çok faydasivar .gozlerinin içine bak ilk buluşmada hep.kolay gelsin
naptın bacım ben daha selam yazamadan buluşturdun hemen :) haftaya çarşamba yazıcam ama işle ilgili bişey sorucam çünkü adam okulun sahibinin kardeşiymiş rezil olmiyim referans olarak ilerde lazım olur orası bana :)

Merhaba x bey. Bir konu da fikir alacaktim diye aranir. Ardindan alakasiz bir konu acilir. Siz xxx isle (baska bir is) ugrasan x bey degil misiniz diye sorulur. Aaa siz su x beysiniz pardon. Kartınız bendeydi numaranizi oradan kaydetmisim demek diye bahane uydurup kusura bakmayın nasılsınıza konu açılır ve çok geçmeden konu kapatılır

whats up şart mı? Ekleyin facebooktan zaten ima etmiş olursunuz. Yazacağı varsa yazar.

Merhaba x bey. Bir konu da fikir alacaktim diye aranir. Ardindan alakasiz bir konu acilir. Siz xxx isle (baska bir is) ugrasan x bey degil misiniz diye sorulur. Aaa siz su x beysiniz pardon. Kartınız bendeydi numaranizi oradan kaydetmisim demek diye bahane uydurup kusura bakmayın nasılsınıza konu açılır ve çok geçmeden konu kapatılır
yok direk işle ilgili bişey sorucam canım diğer türlü yanlış olur konuşacağı uzatacağı varsa yazmaya devam eder zaten

Ya benim instagramda biri dikkatimi cekiyordu.bazi arkadaslarimda ekliydi.profili resmiydi ama net degildi.bende istek yollayip geri cektim.ee bildirim ona gitti :) o eklemis bende ya kusura bakmayin birkac arkadasta sizi gorunce kim bu yaaa diye merak ettim.ama sacmaladigimi farkettim geri cektim dedim.ki olay gercekten boyle.nasil oldu bilmiyorum laf lafi acti suan sohbeti ilerlettik acaip kulturlu adam.gecen gun gunaydini akabindede iltifati kaptim :) ama aramizda bisey olmayacak sadece arkadasiz.tanismayi bile beceremiyonuz yaaa :))))

Ya benim instagramda biri dikkatimi cekiyordu.bazi arkadaslarimda ekliydi.profili resmiydi ama net degildi.bende istek yollayip geri cektim.ee bildirim ona gitti :) o eklemis bende ya kusura bakmayin birkac arkadasta sizi gorunce kim bu yaaa diye merak ettim.ama sacmaladigimi farkettim geri cektim dedim.ki olay gercekten boyle.nasil oldu bilmiyorum laf lafi acti suan sohbeti ilerlettik acaip kulturlu adam.gecen gun gunaydini akabindede iltifati kaptim :) ama aramizda bisey olmayacak sadece arkadasiz.tanismayi bile beceremiyonuz yaaa :))))
Wuuuw sende iyisin iyi:KK53::KK51:

valla bende ilişkiyi ya da muhabbeti erkek başlatır klişesi var o yüzden geriliyorum yine yapmazdımda çılgınlık yapasımın geldiği cesur dönemime denk geldi sanırım :)

valla bende ilişkiyi ya da muhabbeti erkek başlatır klişesi var o yüzden geriliyorum yine yapmazdımda çılgınlık yapasımın geldiği cesur dönemime denk geldi sanırım :)
Bosversene iklim bu anlamsiz gurur yuzunden cok sevdigim bi insani kaybettim :( ama bu adami gercekten merak ettigim icin ekledim.iliski dusundugum biri degil.ben biraz tuhafim.gecn haftalarda yemekhanede yalniz oturmayayim diye hic tanimadigim bi kadinin masasina oturdum musade varmi diye kadin tabiki bende yalnizim dedi simdi muhabbetimiz var :)) manyagim ya galiba

Back
X