normal sartlarda sızın adamın yaptıgı seyden sonra ona hadı eyvallah dıye mesaj atıp engelleyıp telden nosunu sılmenız gerekırdı
sahsen ben olsam oyle yapardım
Bence ne yap biliyormusun hic engelleme ama birseyde yazma.. Arkadaslarinla cik gez durumunda paylas sonra gül eglen onsuz mutlu olduğunu göster sana mesaj fln yazarsa hemen cevap verme isim vardı fln de ve affetme. . Gül eğlence li ol. En güzel intikam bence kendini b*k mus gibi hissetsin cok egolarini tavan yaptirmissin simdi senden sıkılmış.
canım hiç bekleme
yazık günah zamanına yazık
ne yapacağını nasıl bilmiyorsun anlamıyorum işte seni öyle elde tutuyor
sonrasında da ayrılalım diyecek zaten...
Öyle yaptım artık bana değer vermeyen biri icin niue uğraşayım bu sebepten ötürü daha önce ayrılmıştık zaten. Yine aynısını yapiyo. Birde sinavlarim var demiştin sana diyor bahane hazır. Mesaj atmasına engel mi anlamıyorum sanki sabah aksam mesajlarayım dedim ona.
Inancim kalmadı aşka inanmıyorum menfaat üzerine kurulu hep. Bana değer vermiyor ilgisiz bu yüzden ayrıldık yine aynısını yapiyo bahaneside hazır sınavım var . Sıkıldım diyor habire . keşke hiç barışmasaydım diyorum kızıyorum kendime .
Inancim kalmadı aşka inanmıyorum menfaat üzerine kurulu hep. Bana değer vermiyor ilgisiz bu yüzden ayrıldık yine aynısını yapiyo bahaneside hazır sınavım var . Sıkıldım diyor habire . keşke hiç barışmasaydım diyorum kızıyorum kendime .