whatsaptan çıkmayan erkek

normal sartlarda sızın adamın yaptıgı seyden sonra ona hadı eyvallah dıye mesaj atıp engelleyıp telden nosunu sılmenız gerekırdı
sahsen ben olsam oyle yapardım
Benim için bitti artık iyice soğudum ondan konuşmaya bile gerek gormuyorum

Bence ne yap biliyormusun hic engelleme ama birseyde yazma.. Arkadaslarinla cik gez durumunda paylas sonra gül eglen onsuz mutlu olduğunu göster sana mesaj fln yazarsa hemen cevap verme isim vardı fln de ve affetme. . Gül eğlence li ol. En güzel intikam bence kendini b*k mus gibi hissetsin cok egolarini tavan yaptirmissin simdi senden sıkılmış.
Aman ne uğraşcam onu kıskandırmak için yaparsam onu umursadigimi düşünecek boşver engelleyip silmeyi dusunuyorum

Sözde bugün buluşacaktık oda kaynadı evet napcagimi bilmiyorum beklesemmi sınavları bitene kadar bakalım ne olcak sonrasinda

canım hiç bekleme
yazık günah zamanına yazık
ne yapacağını nasıl bilmiyorsun anlamıyorum işte seni öyle elde tutuyor
sonrasında da ayrılalım diyecek zaten...

Sizin erkek arkadaşınızın , sizin sevgili olduğunuzdan haberi yok galiba :işsiz:
Salın gitsin bence, neden tutuyorsunuz ki ??

Sizin erkek arkadaşınızın , sizin sevgili olduğunuzdan haberi yok galiba :işsiz:
Salın gitsin bence, neden tutuyorsunuz ki ??
Öyle yaptım artık bana değer vermeyen biri icin niue uğraşayım bu sebepten ötürü daha önce ayrılmıştık zaten. Yine aynısını yapiyo. Birde sinavlarim var demiştin sana diyor bahane hazır. Mesaj atmasına engel mi anlamıyorum sanki sabah aksam mesajlarayım dedim ona.

ha şöyle yaa
kendine gel canım benim
sevdiğin ve sevildiğin bir ilişkide ol.
inan böyle ilişkiler var. Buna ve kendine inan.
Inancim kalmadı aşka inanmıyorum menfaat üzerine kurulu hep. Bana değer vermiyor ilgisiz bu yüzden ayrıldık yine aynısını yapiyo bahaneside hazır sınavım var . Sıkıldım diyor habire . keşke hiç barışmasaydım diyorum kızıyorum kendime .

Inancim kalmadı aşka inanmıyorum menfaat üzerine kurulu hep. Bana değer vermiyor ilgisiz bu yüzden ayrıldık yine aynısını yapiyo bahaneside hazır sınavım var . Sıkıldım diyor habire . keşke hiç barışmasaydım diyorum kızıyorum kendime .
Barıstıysan nıkah basmadın ya..bırak gitsin.

Back
X