Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda bi iliski göremedim acikcasi .. sizi oyaliyor gibime geldi ..Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ya oyuna girer ya arkadaşlarıyla konuşur sorduğumda hep sınavım var diyor. Soğuksun eskisi gibi değilsin benimle konuşmak mı istemiyosun her sınavda böylesin dedim herşeyden sıkıldım bunaldım diyor. Daha öncede sıkıldım vs dediği için ilgilenmediği için ayrılmıştık sonra tekrar konuştuk . Yine ayni duzelme yok 3 gündür whatsapa giripte mesaj atmadı bir nasılsın mesajı çok mu ben mi abartıyorum ? Dayanamayıp yazdım amacın ne senin amacım yok kimseyle konuşmuyorum diyor böyle yapacaksan konuşmayalım bida dedim falan filan sınavım var diyor bende takıntı yaptım bunu habire takip ediyorum whatsapp ta. Sabah yine girip cikiyo sınavım var diyip başkalarıyla konusuyosun dedim whatsaptan çıkmıyosun dedim ekran fotosu attı hep okul üzerine konuşmalar. Birşey dikkatimi çekti 2 kız vardı yazışmaları göremedim şüphe duydum ? Inanmadığım için Çok üstüne gittim küfür etti isim var deyip bida yazmadı
Aynen iste hep kısa kısa cevaplar soğuk davranmazlar whatsapa giriyorda bana 1 gunaydin yada nasılsin demeyi çok görüyor. Üstüne çok gittim bende ona inanmadığımi söylüyorum sinirleniyor tamam hadi sınavı var doğru ama bana mesaj atmasına engel mi aklıma sacma sapan şeyler geliyor böyle yapınca.Cok zor degil bi msj yazmak.. Kaldi ki whatsapp, telefon, internet kullanıyormuş; sinavim var diye kendini soyutlamamis.. Sinav minav bahane yani.. Zaten ilgisizdi diye ayrilmissiniz daha once, ustelik KÜFÜR etmiş.. Birak şu işi..
Sktr git isim var diyo ona beni kandırıyosun dediğim içinKüfür mü ?
Sözde bugün buluşacaktık oda kaynadı evet napcagimi bilmiyorum beklesemmi sınavları bitene kadar bakalım ne olcak sonrasindaBen burda bi iliski göremedim acikcasi .. sizi oyaliyor gibime geldi ..
Sktr git isim var diyo ona beni kandırıyosun dediğim için
Soğudum zaten acaba beklesemmi sınavı bitene kadar çok üstüne gittim kendimi çok düşürdüm o bir mesaj atmayı bile çok görüyor ben destan yazıyorum sankiSeninle hiç ilgilenmeyen insan nasıl hala "sevgilin" kalabiliyor?
Başta soğuk yaptım ağır davrandım ama baktım bununda işine geliyor. Konusmak istemiyosun diyorum yok oyle bisey sacmaliyosun diyor herseyden sıkıldım ondandır sınav stresi fslan diyor belirsizlik ıstemedigim için çok üstüne düşüyorum açık açık belli etsin söylesin niyetini diye. Işte 3 gün mesaj atmadı bende ona atmadım bu böyle olmucak deyip yazdım sinirleYahu adam aramıyor yazmıyor hala üstüne gidiyorsun
Bir de okul için yazıştığı insanları kıskanma gafletin var
Israr ısrar ısrar sonra bana küfür etti
Adam görüşmek istemiyor, arama, sorma hepsi bu
Niye bu muameleyi reva görüyorsun kendine bunu anlamıyorum
Evet maalesef üstüne çok gittim off çünkü beni oyaladigini düşünüyorum sınavları bahane ettiğini düşünüyorum sence ne yapayım bundan sonra ?Yahu nekadar ezmişsin kendini
Mesajlaşmayı sevmeyen birisi mi bende bazen mesajda sohbete eriniyorum ve sadece gruplara yazılanlara bakıp sevgilime hiç yazmadan çıkıyorum ama daha bir gün de böyle saçma bi meseleden birbirimizin kalbini kırmışlığımız yok. Sevgilinizin yazmamasından ziyade küfür etmesi beni irite etti saygı olmadan zaten ilişkiden bahsedilemezSoğudum zaten acaba beklesemmi sınavı bitene kadar çok üstüne gittim kendimi çok düşürdüm o bir mesaj atmayı bile çok görüyor ben destan yazıyorum sanki
Işte biz yeni barıştık ilgilenmediği ve sıkıldım dediği için ayrılmıştık o yazdı tekrar konuştuk. Ben düzelir diye sandım ama böyle yapacaksa niye beni tutuyor o zaman . Çok küçük düşürdüm kendimi böyle davranarak sence ne yapayım. 3 gun yazmadı bende yazmadım baktım bu whatsapa giriyorda bana niye yazmıyor diye sinirden yazdım yine.Niye bu kadar üstüne gidiyorsun
Yazmazsa sende yazma
Madem bitsin gitsin
Sana küfür ediyor bunu kaldırıyorsun