whatsaptan çıkmayan erkek

Mesajlaşmayı sevmeyen birisi mi bende bazen mesajda sohbete eriniyorum ve sadece gruplara yazılanlara bakıp sevgilime hiç yazmadan çıkıyorum ama daha bir gün de böyle saçma bi meseleden birbirimizin kalbini kırmışlığımız yok. Sevgilinizin yazmamasından ziyade küfür etmesi beni irite etti saygı olmadan zaten ilişkiden bahsedilemez
Eskiden sabah akşam konuşurduk şimdi günde toplasan 1 saat anca konuşur olduk sıkıldım diyor herseferinde.

Dışardan konuyu okuyunca her şey çok açık. Sizde farkındaymışsınız ki tartışma çıkarmışsınız. Aslında ilk ayrılıkta bir daha barışmamak lazımdı. Hayatta şunu öğrendim, bazen karşı tarafın ağzından duymak istiyorsun, kendini ikna edemiyorsun, ben mi abartıyorum diyorsun ancak karşındaki kişi inatla inkar ediyor. Bazı insanlar çok adi gerçekten. Ben birinden sıkılsam onu üzmeden ayrılmak istediğimi söylerim. Bu adam ise menfaati için oyalıyor, emin olmadan boşta kalmak istemiyor, en sonda küfür etmesi de sinirden vs değil sonunda oyalamaktan vazgeçti. Sen uyandın çünkü, seni tekrar ikna etmekle uğraşacak hali yok.

Yaa Biz de yedik sınavı varmış.. Kanma yavrum bu bahanelere..
Hiçbir şey söyleme terkedilme ilanı bile hak etmiyor canına minnet olur zaten onun da, değiştir numaranı sakın takip de etme..
Haa son bir şey kaçan hep kovalanır hiçbir ilişkide karşındakini hiç bu kadar irdeleme, fazla değer verme ki değerli sen olasın.. ÖNCE SEN!!
Cok deger verince boyle oluyor insan yerine koymuyor.sinavi var ona eminim ama 1 mesaj atmak çokmu geldi hiç aklına bile gelmiyorum ona kızıyorum ben. Hep sınavı bahane ediyor sıkıldım bunaldım diyor daha öncede aynısını yaptı ayrıldık o yazdı tekrar konuşmaya başladık. Neyden rahatsız oldugumu Bildiği halde yine yapıyor o zaman niye beni salmıyor bu ya.

Ben sizin yerinizde olsam asla mj atmazdm bidaha aramazdmda ki kendisininde arayacagini sanmam diyelimki aradi acardm telefonu yanlış numara sanırım tanıyamadım der kapatrdm değer vermeyin böyle insanlara haberleri görüyorsunuz işte kadına değer vermeyen insanlarla zamanınızi harcamayn. Benim oda arkadasmn sevgilisi vardı sınav zamanları bile okulda görüşür günde bir kere de olsa telefonda konuşurlardı sadece dışarıda buluşmazlardi vakit alıyor diye bahaneside kendi gibi inandırici değil.

Dışardan konuyu okuyunca her şey çok açık. Sizde farkındaymışsınız ki tartışma çıkarmışsınız. Aslında ilk ayrılıkta bir daha barışmamak lazımdı. Hayatta şunu öğrendim, bazen karşı tarafın ağzından duymak istiyorsun, kendini ikna edemiyorsun, ben mi abartıyorum diyorsun ancak karşındaki kişi inatla inkar ediyor. Bazı insanlar çok adi gerçekten. Ben birinden sıkılsam onu üzmeden ayrılmak istediğimi söylerim. Bu adam ise menfaati için oyalıyor, emin olmadan boşta kalmak istemiyor, en sonda küfür etmesi de sinirden vs değil sonunda oyalamaktan vazgeçti. Sen uyandın çünkü, seni tekrar ikna etmekle uğraşacak hali yok.
Düzelir sandım o yazdığında bende karşılık verdim ilk başlarda ilgiliydi sonra soğuk yaptı tınlamamaya başladı rol yapıyor sanki anlamıyorum ben. Bende ilk başlarda ağırdan aldım soğuk davrandim ara sira sicak davrandim derken oda takmamaya başladı uzaklasti böyle oluncada aramıza soğukluk girdi. Nereye gidiyor bizim durumumuz netlessin istedim belirsizlik olmasın diye bunun içinde sürekli üstüne gidiyorum madem böyle yapacaktı niye geri döndü off off

Düzelir sandım o yazdığında bende karşılık verdim ilk başlarda ilgiliydi sonra soğuk yaptı tınlamamaya başladı rol yapıyor sanki anlamıyorum ben. Bende ilk başlarda ağırdan aldım soğuk davrandim ara sira sicak davrandim derken oda takmamaya başladı uzaklasti böyle oluncada aramıza soğukluk girdi. Nereye gidiyor bizim durumumuz netlessin istedim belirsizlik olmasın diye bunun içinde sürekli üstüne gidiyorum madem böyle yapacaktı niye geri döndü off off

İşte tam dediğim bu! Sakın madem böyle yapacaktk neden geri döndü demeyin. Mantık aramayın. Açıklama beklemeyin. Yazıklarınız ayrılmaya yeter de artar bile, size saygısı ve sevgisi yok. Eğer üstte yazdığınız gibi sınavlar bitsin diye beklerseniz, sizinle konuşabilir, af dileyebilir ama ilgisizlik asla değişmez ve yeni sevgili bulunca sizi terk eder.

Koşar adımlarla uzaklaş bu şahsiyetten canım.. daha kendinden emin değil bu.. bence siz sevgili bile değilsiniz en azından o öyle düşünüyor..

Işte biz yeni barıştık ilgilenmediği ve sıkıldım dediği için ayrılmıştık o yazdı tekrar konuştuk. Ben düzelir diye sandım ama böyle yapacaksa niye beni tutuyor o zaman . Çok küçük düşürdüm kendimi böyle davranarak sence ne yapayım. 3 gun yazmadı bende yazmadım baktım bu whatsapa giriyorda bana niye yazmıyor diye sinirden yazdım yine.
Bırak kendi haline
Yazarsa da sallama
Kısa cevap ver yada verme
Düzelirse ancak böyle

Sktr git isim var diyo ona beni kandırıyosun dediğim için
O kandırmıyor. Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Açık açık s..ktir git demiş ayrılmanız için ama siz anlamazdan gelip hala sevgili olduğunuzu sanıyorsunuz.

Sana yazmıyor çünkü hayatında başkası var. Adam seni istemediğini o kadar çok belli ediyor ki ve sen hala ona beni niye aramıyorsun diyebiliyosun? Ve üstüne de bir güzel küfür yiyosun. Pess.

Sana yazmıyor çünkü hayatında başkası var. Adam seni istemediğini o kadar çok belli ediyor ki ve sen hala ona beni niye aramıyorsun diyebiliyosun? Ve üstüne de bir güzel küfür yiyosun. Pess.
Kimse yok diyor her sorduğumda. Istemiyorsa niye geri döndü ayrıldıktan sonra . Böyle yapacaksa hiç yazmasaydı

Kendine gelll ey konu sahibi seni sevmiyor seni istemiyor yüzsüz müsün ?

Koşar adımlarla uzaklaş bu şahsiyetten canım.. daha kendinden emin değil bu.. bence siz sevgili bile değilsiniz en azından o öyle düşünüyor..
Ever değiliz gibi flört gibi arkadaş gibi saçma birşey

Back
X