- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
Sana saygısı olmayan insanla konuşma çaban neden?Sktr git isim var diyo ona beni kandırıyosun dediğim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana saygısı olmayan insanla konuşma çaban neden?Sktr git isim var diyo ona beni kandırıyosun dediğim için
Hayır neymiş sınavları varmış ee bir günaydın de bari nasılsın de bunu yazmakta ne var. O yazmayınca bende yazmadım sonra dayanamayıp yazdım yazmaz olaydım yine ters tepti3gun hiç konuşmadınız mı?
Sürekli neden diye sormak yerine numarasını silip engelleyin bitirin. Kendinizi yıpratıyorsunuz neden neden diyerek. Erkekler böyledir anlamaya çalışmayın.Hayır neymiş sınavları varmış ee bir günaydın de bari nasılsın de bunu yazmakta ne var. O yazmayınca bende yazmadım sonra dayanamayıp yazdım yazmaz olaydım yine ters tepti
Çok bunaltmışsın bazen erkekler gel git Yaşar sal bırak ya kendi haline seni kaybetme korkusu yaşasın azSevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ya oyuna girer ya arkadaşlarıyla konuşur sorduğumda hep sınavım var diyor. Soğuksun eskisi gibi değilsin benimle konuşmak mı istemiyosun her sınavda böylesin dedim herşeyden sıkıldım bunaldım diyor. Daha öncede sıkıldım vs dediği için ilgilenmediği için ayrılmıştık sonra tekrar konuştuk . Yine ayni duzelme yok 3 gündür whatsapa giripte mesaj atmadı bir nasılsın mesajı çok mu ben mi abartıyorum ? Dayanamayıp yazdım amacın ne senin amacım yok kimseyle konuşmuyorum diyor böyle yapacaksan konuşmayalım bida dedim falan filan sınavım var diyor bende takıntı yaptım bunu habire takip ediyorum whatsapp ta. Sabah yine girip cikiyo sınavım var diyip başkalarıyla konusuyosun dedim whatsaptan çıkmıyosun dedim ekran fotosu attı hep okul üzerine konuşmalar. Birşey dikkatimi çekti 2 kız vardı yazışmaları göremedim şüphe duydum ? Inanmadığım için Çok üstüne gittim küfür etti isim var deyip bida yazmadı
En son kim kime ne yazdıysa o yazı orada kalsın bişey yazma ve hayatına devam et. (Zaten bir adım atıp yazmışsın )Hayır neymiş sınavları varmış ee bir günaydın de bari nasılsın de bunu yazmakta ne var. O yazmayınca bende yazmadım sonra dayanamayıp yazdım yazmaz olaydım yine ters tepti
Şuan whatsapta çevrimiçi ve bana yazmıyor en son ben yazdım mesajı görüldü yapmıştı cevap yokEn son kim kime ne yazdıysa o yazı orada kalsın bişey yazma ve hayatına devam et. (Zaten bir adım atıp yazmışsın )
Enerjiyle ilgili bir kitap okumuştum sen onu düşündükçe enerjini o kişiye aktariyormuşsun ve sen güçsüz hissettikce o kendini daha canlı daha iyi hissediyormuş. Sessizlik her zaman gerçekleri ortaya çıkarır. Sadece kendine yoğunlaş ve enerjini ondan çek bakalım ne olacak
Bile bile böyle davranan insan Kaybetme korkusu yasarmi hic. Bu sebepten oturu ayrilmistik o yazdi bense duzelir sandim ama yine aynisini yapiyo . suanda cevrimici bende cevrimici oldum mesaj atmiyor . Son görülmesi hep açıktı onu bile kapatmışÇok bunaltmışsın bazen erkekler gel git Yaşar sal bırak ya kendi haline seni kaybetme korkusu yaşasın az
bence de direk ayrılsın..Yahu adam aramıyor yazmıyor hala üstüne gidiyorsun
Bir de okul için yazıştığı insanları kıskanma gafletin var
Israr ısrar ısrar sonra bana küfür etti
Adam görüşmek istemiyor, arama, sorma hepsi bu
Niye bu muameleyi reva görüyorsun kendine bunu anlamıyorum
3 gün boyunca hiçbişey yazmadı mı? ayrılmaman hata..Işte biz yeni barıştık ilgilenmediği ve sıkıldım dediği için ayrılmıştık o yazdı tekrar konuştuk. Ben düzelir diye sandım ama böyle yapacaksa niye beni tutuyor o zaman . Çok küçük düşürdüm kendimi böyle davranarak sence ne yapayım. 3 gun yazmadı bende yazmadım baktım bu whatsapa giriyorda bana niye yazmıyor diye sinirden yazdım yine.
Sınavı varmış ders calisiyomus tamam olabilirde neden bir günaydın yada ıyi geceler mesajı dahi atmaz insan whatsapa giriyosun sonuçta. benmi çok abartıyorum yoksa benimkini öküzlük ediyo3 gün boyunca hiçbişey yazmadı mı? ayrılmaman hata..
Bende ilk ayrildigimizda öyle dedim bana göstermedigin ilgiyi başkasına gösteriyorsun hayatında başkası var beni bahanelerle oyaliyosun dedim konustugum yok diyor yemin ediyor sırf bu ilgisizliği ve soğudum sıkıldım istemiyorum demişti ayrildik sonra o tekrar yazdi konustuk duzelir sansim yine ayni sinav bahanesi.Benimde boyle bir sevgilim vardi bak vardi diyorum. Tekrardan denedik gene olmadi. Ilgisiz erkek diye bisey yoktur baskasiyla ilgilenen erkek vardir. Benim ex inde numarasi bende var ayrildigimizdan beri cok nadir konusuruz. Bazen hayatindaki gelismelerden haber verir vs. Yersen![]()
Benimkinde okuyordu sinav sinav bitse is is bitse babasi ben bir konuda caktim beni oyaladigini ondan sonra barismak icin yalvardi bende yok dedim. Hayirlisi kuzu benim boyle kafam daha rahat en azindanBende ilk ayrildigimizda öyle dedim bana göstermedigin ilgiyi başkasına gösteriyorsun hayatında başkası var beni bahanelerle oyaliyosun dedim konustugum yok diyor yemin ediyor sırf bu ilgisizliği ve soğudum sıkıldım istemiyorum demişti ayrildik sonra o tekrar yazdi konustuk duzelir sansim yine ayni sinav bahanesi.
Engellesene sende aciz aciz bakıp durma artık kendine gel senin onu takip etmediğini bi anlasınBile bile böyle davranan insan Kaybetme korkusu yasarmi hic. Bu sebepten oturu ayrilmistik o yazdi bense duzelir sandim ama yine aynisini yapiyo . suanda cevrimici bende cevrimici oldum mesaj atmiyor . Son görülmesi hep açıktı onu bile kapatmış
Takip etmeyi bıraktım da direk engellesem olmaz onun yazmasinimi bekliyim bitirmek için napiimEngellesene sende aciz aciz bakıp durma artık kendine gel senin onu takip etmediğini bi anlasın
Direk engelle ve hayatına bak erkekler arkasından hayata küsmüş değil hayatına devam eden kadınlara geri dönüyor ve saygı duyuyor bunu unutmaTakip etmeyi bıraktım da direk engellesem olmaz onun yazmasinimi bekliyim bitirmek için napiim
Bıraz daha ustune git.yalvarırcasına ilgi dilen.aferın.Sevgilim benimle hiç ilgilenmiyor ya oyuna girer ya arkadaşlarıyla konuşur sorduğumda hep sınavım var diyor. Soğuksun eskisi gibi değilsin benimle konuşmak mı istemiyosun her sınavda böylesin dedim herşeyden sıkıldım bunaldım diyor. Daha öncede sıkıldım vs dediği için ilgilenmediği için ayrılmıştık sonra tekrar konuştuk . Yine ayni duzelme yok 3 gündür whatsapa giripte mesaj atmadı bir nasılsın mesajı çok mu ben mi abartıyorum ? Dayanamayıp yazdım amacın ne senin amacım yok kimseyle konuşmuyorum diyor böyle yapacaksan konuşmayalım bida dedim falan filan sınavım var diyor bende takıntı yaptım bunu habire takip ediyorum whatsapp ta. Sabah yine girip cikiyo sınavım var diyip başkalarıyla konusuyosun dedim whatsaptan çıkmıyosun dedim ekran fotosu attı hep okul üzerine konuşmalar. Birşey dikkatimi çekti 2 kız vardı yazışmaları göremedim şüphe duydum ? Inanmadığım için Çok üstüne gittim küfür etti isim var deyip bida yazmadı