Saç Şekillendiriciler Wind Spin Saç Dalgalandırıcı

LadyCedar

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
2.509
897
373
Merhaba kızlar bu aparatı alıp kullanan var mı? Memnun musunuz? Gerçekten güzel dalgalar elde edebiliyo musunuz? Eğer öyle ise bende bir tane edinmek istiyorum. Saç kurutma makinesiyle birlikte kullanıldığı için fiyatı da uygun gördüğüm kadarıyla

Bu alet bende yok ancak gittiğim bir kuaför saçımı bununla yapmıştı. Saçlarım ıslakken bolca köpük sürdü ve saçımı bu aleti kullanarak kuruttu. Çok da güzel oldu. Başta rasta şeklini alıyor ama elle dağıtılınca dalga dalga oldu saçlarım. İki gün de bozulmadı. :)

bugün internetten siparişim geldi. 9.90a son adedini almışım meğersem:)

hemen denedim. önce rastalıymış gibi oluyo dağıtıp istediğin kıvama getirebiliyorsun. Çok memnun kaldım. Çünkü kuaförde vs maşa yapılınca normal bir gün içinse hiç doğal durmuyor, her kuaför istediğiniz doğal dalgayı yapmıyor, ille kendi istediği olacak... Bu alet güzel ama, her kurutucu için de uygun. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar konu güncel değil ama ben de wind spin aldım ve denedim, ilgilenenler için bir değerlendirme yapayım dedim. ggden kargo dahil 15 gibi gayet uygun bir fiyata buldum, işime yaramazsa bir çok para döktüğüm zımbırtı gibi bunu da çöpe atarım diyordum ki çok memnun kaldım.
Benim saçlarım omuzlarımın üzerinde, normalde düzleştirici ya da fırça yardımıyla kendim kırık fön yapardım, yani kendi saçımın işini kendim becerebilirim, bu yüzden aparat çok kolay geldi, diğer yöntemlere nazaran da yıpratıcı değil, ancak saçınız hassassa,çok işlem görmüşse vs ısı koruyucu spreylerle ya da fön suyuyla kullanın derim, neticede saç fönün ısısını epey alıyor.
Bir de dikkat edin, her makineye uymuyor diyenler var. benimki ince uçlu profesyonel fön makinelerinden, yani makinemin kendi aparatları da, zaten makinenin ucu aparatların içine geçecek şekilde takılıyor, bu yüzden buna da uydu neyse ki. Sizin makinenizin ucu da, aparatların içine geçerek takılıyorsa uyacağını düşünüyorum.
Fönü 1. seviyede çalıştırdığımda çok güzel tutuyor, ikinci seviyede biraz dolaşıyor ya da saçlarım kısa olduğundan tutamları tepeden dışarı atabiliyor. Altındaki delikli kapağı kapalı kullanıyorum ben. Kuruya yakın saça yapıyorum genelde, kuruda da güzel tutuyor. Öncesinde ben de tüm saçımı köpüklüyorum (çok daha güzel tutuyor). Denildiği gibi önce rasta oluyor, sonra rastaları açınca çok güzel, doğal dalgalar oluşuyor. Ben rastaları açtıktan sonra sprey kullanmak yerine, avucuma yedirdiğim azıcık bir köpük ya da jöle (artık ne varsa elimin altında) gibi bir şekillendiriciyi permalı saçı kıvırcıklaştırır gibi tutamları avuçlayarak saçıma yediriyorum. Böylece daha hacimli oluyor ve uzun süre gidiyor. Eğer dalgaların daha az yoğun olmasını isterseniz hiç sürmeyin. Uzun saçlıysanız da, sadece alt kısımlarda bukle daha hoş durduğundan sprey daha çok iş görür sanırım.
Bir de air curler diye bir marka varmış, kocaman bir kap şeklinde. Ancak onun you tube değerlendirmeleri epey kötüydü, zaten kullanışsız görünüyor, bu yüzden bana kalırsa hangi marka alırsanız alın, dar ve uzun bir aparat olmasına dikkat edin.
Dediğim gibi bana çok kolay geldi kullanımı ama eliniz yatkın değilse, kuaförsüz yapamıyorsanız size bir ihtimal kullanışsız gelebilir.
Uzun bir değerlendirme oldu, umarım işinizi görür
Sevgiler.

Afra48 arkadaşımız resim istemiş. Ekliyorum ancak sabah erken saatlerde yaptığım saçım bu, gün boyu kullandıktan sonra evde toplayarak vs epey bozdum aslında. Bir de dediğim gibi benim saçlarım kısa, çene hizamda ayrıca fönsüz ya da herhangi bir işlem olmadan kabarık saçma sapan duran kalın telli tuhaf bir yapıda, yani öyle taradım oldu denilen türden değil. Bu yüzden biraz bozulmuş olmasına karşın umarım fikir verebilir.

Ay çok güzel
Bayıldm resmen

Çok mersi canım :) Ama dediğim gibi ilk yapınca daha da güzel duruyor. Yani tavsiye ederim Elin yatkın olmasa bile deneye yanıla zamanla alışırsın, çünkü gerçekten çok rahat ve kolay
Kesn alacağm artı :) Seninkilern markası ne canm

Kesn alacağm artı :) Seninkilern markası ne canm

Wind spin canım. Konu mesajında resmi var ya, aynısından. GG'de 15'e buldum. 30a - 40a da vardı ama benimki de kötü çıkmadı neyse ki Tek kusuru fönü çok sıcakta son ayarda uzun çalıştırınca başlığındaki plastiğin biraz genleşiyor, buna karşın fönün ucundan kendi çıkmadı hiç. Bir süre sonra bir marazı olursa da yenisini alırım artık dedim ama bir ay oldu sapasağlam şimdilik
Başka marka alacaksan da görüntüsünün böyle olmasına, aparatın dar olmasına dikkat et. Kimi yerlerde uzun ve kısa saçlar için ayrım olduğu yazıyor ama ben alırken herhangi bir seçenek yoktu. Saçlarım epey kısa olmasına karşın çok rahat kullanabiliyorum. Yani bence uzun saça da kısaya da uyar. Ben alt kapak açık denedim bugün, sanki kısa saçta daha iyi kıvırıyor, uzun saça alt kapak kapalı öneriyorlar. artık saçına göre denersin canım.
Umarım makinene uyar ve sen de memnun kalırsın

Canm inanılmaz yardımcı oldun bana çok teşekkür ederm

Çok güzel olmuş saçlarınız.bende istiyorum o aparattan ama korkuyorum sanki saçımı dolayıp sıkıştırırımış gibi geliyor.kötü senaryo biliyorum ama kafama takıldı işte.

Çok güzel olmuş saçlarınız.bende istiyorum o aparattan ama korkuyorum sanki saçımı dolayıp sıkıştırırımış gibi geliyor.kötü senaryo biliyorum ama kafama takıldı işte.

Çok teşekkür ederim Merak etmeyin saçınızın sıkışabileceği bir yer yok aparatta. İkinci seviyede bile dolanmıyor saç, sadece rasta gibi yuvarlanıyor. Ama yine de çekiniyorsanız üfleme hızını 1'de çalıştırırsınız.

Sevgili zeytin
Ben de senin yorumlarindan yardım alarak aparatı aldım. Söylediğin hersey kelimesi kelimesine doğru. Aparat 15 lira kargo dahil Gg'de. Ayrıca ucu açık kullanmak col daha hızlı ve etkili sonuç veriyor. Kendi adıma sana cok teşekkür ederim

memnun kalmana çok sevindim sevgili melimu, yardımım dokunduysa ne mutlu bana
Ben alalı kaç ay oldu hala kullanıyorum, resmen benim kurtarıcım. Ama yön aparatında esneme oldu biraz, belki yenilerim diyordum kullanırken elimde kalmasın diye ben de, hala aynı fiyat olması da güzelmiş
Kullanımla ilgili bir sorun falan olursa mesajlarımdan birini alıntılayarak yazarsan bildirim de gelir bana, daha kolay görür yanıtlarım. Umarım çok memnun kalırsın sen de

her fön makineye uymayabilir acaba benim makinemin başlığı 5 cnm uyar mı ?

Güzelim giriş yeri 6 cm, ölçtum şimdi. Tahminimce uyar. Biraz da iterek sıkıştırma olanağı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…