Ay çok güzelAfra48 arkadaşımız resim istemiş. Ekliyorum ancak sabah erken saatlerde yaptığım saçım bu, gün boyu kullandıktan sonra evde toplayarak vs epey bozdum aslında. Bir de dediğim gibi benim saçlarım kısa, çene hizamda ayrıca fönsüz ya da herhangi bir işlem olmadan kabarık saçma sapan duran kalın telli tuhaf bir yapıda, yani öyle taradım oldu denilen türden değil. Bu yüzden biraz bozulmuş olmasına karşın umarım fikir verebilir.
Ay çok güzel
Bayıldm resmen
Kesn alacağm artı :) Seninkilern markası ne canmÇok mersi canım :) Ama dediğim gibi ilk yapınca daha da güzel duruyor. Yani tavsiye ederimElin yatkın olmasa bile deneye yanıla zamanla alışırsın, çünkü gerçekten çok rahat ve kolay
Kesn alacağm artı :) Seninkilern markası ne canm
Canm inanılmaz yardımcı oldun bana çok teşekkür edermWind spin canım. Konu mesajında resmi var ya, aynısından. GG'de 15'e buldum. 30a - 40a da vardı ama benimki de kötü çıkmadı neyse kiTek kusuru fönü çok sıcakta son ayarda uzun çalıştırınca başlığındaki plastiğin biraz genleşiyor, buna karşın fönün ucundan kendi çıkmadı hiç. Bir süre sonra bir marazı olursa da yenisini alırım artık dedim ama bir ay oldu sapasağlam şimdilik
Başka marka alacaksan da görüntüsünün böyle olmasına, aparatın dar olmasına dikkat et. Kimi yerlerde uzun ve kısa saçlar için ayrım olduğu yazıyor ama ben alırken herhangi bir seçenek yoktu. Saçlarım epey kısa olmasına karşın çok rahat kullanabiliyorum. Yani bence uzun saça da kısaya da uyar. Ben alt kapak açık denedim bugün, sanki kısa saçta daha iyi kıvırıyor, uzun saça alt kapak kapalı öneriyorlar. artık saçına göre denersin canım.
Umarım makinene uyar ve sen de memnun kalırsın
Çok güzel olmuş saçlarınız.bende istiyorum o aparattan ama korkuyorum sanki saçımı dolayıp sıkıştırırımış gibi geliyor.kötü senaryo biliyorum ama kafama takıldı işte.Afra48 arkadaşımız resim istemiş. Ekliyorum ancak sabah erken saatlerde yaptığım saçım bu, gün boyu kullandıktan sonra evde toplayarak vs epey bozdum aslında. Bir de dediğim gibi benim saçlarım kısa, çene hizamda ayrıca fönsüz ya da herhangi bir işlem olmadan kabarık saçma sapan duran kalın telli tuhaf bir yapıda, yani öyle taradım oldu denilen türden değil. Bu yüzden biraz bozulmuş olmasına karşın umarım fikir verebilir.
Çok güzel olmuş saçlarınız.bende istiyorum o aparattan ama korkuyorum sanki saçımı dolayıp sıkıştırırımış gibi geliyor.kötü senaryo biliyorum ama kafama takıldı işte.
Rica ederim ne demek, yardımım dokunduysa ne mutlu banaCanm inanılmaz yardımcı oldun bana çok teşekkür ederm
memnun kalmana çok sevindim sevgili melimu, yardımım dokunduysa ne mutlu banaSevgili zeytin
Ben de senin yorumlarindan yardım alarak aparatı aldım. Söylediğin hersey kelimesi kelimesine doğru. Aparat 15 lira kargo dahil Gg'de. Ayrıca ucu açık kullanmak col daha hızlı ve etkili sonuç veriyor. Kendi adıma sana cok teşekkür ederim
memnun kalmana çok sevindim sevgili melimu, yardımım dokunduysa ne mutlu bana
Ben alalı kaç ay oldu hala kullanıyorum, resmen benim kurtarıcım. Ama yön aparatında esneme oldu biraz, belki yenilerim diyordum kullanırken elimde kalmasın diye ben de, hala aynı fiyat olması da güzelmiş
Kullanımla ilgili bir sorun falan olursa mesajlarımdan birini alıntılayarak yazarsan bildirim de gelir bana, daha kolay görür yanıtlarım. Umarım çok memnun kalırsın sen de
peki teşekkür ederimGüzelim giriş yeri 6 cm, ölçtum şimdi. Tahminimce uyar. Biraz da iterek sıkıştırma olanağı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?