- Konu Sahibi winx perisi
-
arkadaşım azmin bol olsun giden kiloların bi daha gelmesin
Arkadaşım güzel bir başlangıç yapmışsın ben de yeni üye oldum ve yeni sağlıklı beslenmeye başladım. 2 Nisan' da başladım 93,5 kg ile başladım dün tartıda 88,70 dü kilom çok mutlu oldum ama görünüş te henüz bi değişiklik yok .
merhabalar öncelikle azmini kutluyorum dilerim istediğin kiloya kolaylıkla kavuşursun.bende kilo vermek istiyorum.araştırıken başlığını gördüm.birlikte yol alırız belki dedim.82 kiloyum ben.boyum uzun.1.76 falan ama en azından 70 olmam lazım tabi sonraki hedef 65 gibi bişey olur.dilersen birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan..bebişine de öpücükler
ayyyy cnm benım tabıkııııı neden olmasınnnnn cok mutlu ldum yahuuuuuu hossgeldınnnnnn senın boyda baya uzunmus kusum ben 1,60 boyundayım 58e ınmem gerek ama sımdılık 1aylık hedefım 66 haftada 2 kg vererek
tabloyu yapmayalımda herkes tartılma zamanlarında baslangıc kgsunu ve anlık kgsunu yassın ve menusunu optum bıle bebısı
anlaştıkk:)))
belli birgün mü yapalım tartı gününü yoksa her gün mü tartılalım sence ne dersin
Winx perisi hemen hemen aynı kilodayız, ben bundan sonra kendi sayfamda gün gün girip yediklerimi yazıcam sende benim sayfama arada uğrayıp gerektiğinde eleştirirsen, gerektiğinde motive edersen çok sevinirimİstersen bende senin gün gün yediklerine bakıp yorum yapabilirim hergün.
haftada 1 tartılalım yazalım burayada
ama gunluk ne yıyıp ne ıctıgımızı yazcaz tamammı
ayın 10unda kgmusu yazıcaz ok???
pin_up_girl diyet günlüğü bu konuda o da zaten. Ben de çok iradesizim diyet yapma konusunda çevremdekilerde hiç yanlış yapıyorsun demiyolar gaza getirmiyorlar beni bana gaz vericek birilerine ihtiyacım var benimde. Birlikte dayanışma içinde zayıflarız umarım.
tamamdır bide sporumuza da yazalım kaç dk yaptık diye
o zmaan ilk hedefimi koyuyorum
10 una kadar 79.9 olucam ben:)
haftalık 2 kilo gibi iyidir heralde
bence zayıflarız cnm cunku bende oyleyım bu sefer caktırmadan dıyet yapıcam esıme bıle solemıcemmmm dedıgın gbı yılgınlık anında bana destek olmuyolar hıcc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?