Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

bgunde bıttı arkadaslar ben kacıyorum yarın sabaganan gorusmek uzeree yarın bu kadar yemıcem sözzzzzzz

kalkınca 2 brdk su

KAHVALTI SAAT 7,30:
1 dilim kızamıs cavdar ekmegı
yarım parmak kalınlıgınla 1 kartvızıt buyuklugunde beyaz peynır
3 dılım domates yarım salatalık
2 ad zeytın:)

ve kızlar sabah dayanamadım tartıldım 1 kılo gıtmıs 72 kgyum suan ve kabızlık var ayrıca adet sıskınlıgım var gecıktı cunku

günlükçüğümmmm basım agrıyorrrr

karnımdan garıp sesler gelıyorrrrr....bebısım uyumusken bende bıraz uyuyum sonra evı supureyım sonra markete gıdeyım sonrada ogle vaktı gelır yemege gırısırımmmm....

11,30 DA 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY

ÖĞLE YEMEĞİ:saat 12,00---yogurtlu yesil salata 1 tane rendelenmıs kabak 1 tatlı kasıgı yag ıle kavruldu salataya eklendı.
1 ad fırında baget yagsız derısı alınmıs...
1 dılım çavdar ekmeği

saat 13,30 da kabızlıgım ıcın 6 ad kuru kayısı yedım kızlarrr

ARTIK AKSAM YEMEGINE KDR SU VE YESIL CAY SADECE....

16,30da 2 dılım çavdar ekmegı sabahtan kalan 1 yk omlet ve 3 ad kuru kayısı:26

aksam sadece yogurtlu yesıl salata ve bır ad kozlenmıs patlıcan ekmek yokkkk

yaaa şu aralar asıl öğünleri geçti zateenn :)

öyle bi ara öğün olsaki ana öğüne kadar bitmesee :)))

Akşam yemeği:17,30--3 kasık kozlenmıs patlıcanlı yogurtlu yesıl salata ekmeksız

bgunde bıttı

sevgiler.....................

:))) haklısın tatlım :)

bende bugün yoğun çabalardan sonra pastamı böreemi bitirmiş bulunmaktayım

sizde öölemisinizdir diyet yaparken ewimde kesinlikle diyetimi bozacak bişey olmaması lazım

olanları diyet öncesi hızlıca tüketmekteyimdir..

neyse yarın koork bendeeenn baaakk çook piiss geliyom haa :))

yok cnm ben pasta borek falan yapmıyorum 3 gun once son kez yaptım ve yedım baska yokkk 66 ya dusene kdrda yemıycem oyle seyler 66 olunca bıtne odul olarak sutlu tatlı yıycem okadar.)))ben bgun o 16,30da yedıklerımden cok pısman oldum zaten bıdaha aclıktan olsem yemıycem onların yerıne cıleklı yogurt yeseydım ustune tarcın serpıstırıp daha ıı olurdu....neysekı aksam yıyemedım yanı en azından kı suanda şişlik var karnımda

ok o zaman sen yapmassan bende yapmam :)))
hadi bakalım yarın görişiciiz akşama girebilirim net.e sakın ben yokken çokk yiyim deme

ok o zaman sen yapmassan bende yapmam :)))
hadi bakalım yarın görişiciiz akşama girebilirim net.e sakın ben yokken çokk yiyim deme

ayy cn artık ben tobe aralarda oyle yemıcem yanı eger acıkırsam bgunkı gbı o saatlerde önce yarım lıtre suyu devırcem hala aclık hıssedıyorsam yogurt ve meyva yıcem baska yemem valla yemem ya bole bole bozuyorum dıyetımı sonra sil baştan hadı tekrar...tekrarları yasamıcam artık verıcem kurtulacam artık kızımın dgum gunune 2,5 ay var 1 yasına gırecek fotolarda sısko cıkmıcammm kocama ınat mını etek gyıp cektırcem o fotoları ınanmıyoda kılo verıceme belkıde benı gaza gtırmek ıcın dıyodur oyle bılmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…