Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

bence zayıflarız cnm cunku bende oyleyım bu sefer caktırmadan dıyet yapıcam esıme bıle solemıcemmmm dedıgın gbı yılgınlık anında bana destek olmuyolar hıcc

Oo zaten bebeğinde varmış senin, biraz büyüsün peşinde koştururken spor yapmış gibi olursun zaten, yanında diyette yapınca gidiverir bütün kilolar. Hazır bugün itibariyle bu kadar gaza gelmişken gidiyim biraz spor yapıyım bari bende, tek başına diyetle olmuyor spor da lazım. :124:

hadı bakalım valla cok pıs gaza geldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zayıflayıp ıncecık olucammm bu vucutla elbısemı gıyeceksın dıyen kocama ınat zayıf sutun gbı bacaklarımla mını etek gıyecegım

evet canım su da çok önemli
en az 2-2.5 litre olamlı günde.ben akşam yürüyüşe başlıcam parkta spor aletleri war onlarda da çalışırım iyi olur heralde.
senin bebicikle zor olur evde yaparsın sende bişeyler

evt canım bazen onu guldurmek ıcın kucagıma alıp zaıplıyorum cok hosuna gıdıyo baya terlıyorum oyle
bu arada aksam yemegım tamam valla cok enterasan doyuyorum yanıııı demekkı karar verınce beyınde ona sartlıyor kendını

Son düzenleme:
evt suanda acım ama yemeyecegım sekersız cay ıcıyorum suanda aclıgım ıse dayanılmıcak gbı deıl ve hafıflıgı yasamanın keyfını yasıyorum....ilk gunden arınmaya basladım sanırım...

evt suanda acım ama yemeyecegım sekersız cay ıcıyorum suanda aclıgım ıse dayanılmıcak gbı deıl ve hafıflıgı yasamanın keyfını yasıyorum....ilk gunden arınmaya basladım sanırım...

Gurur duyuyorum seninle ben sanırım gün ortasında başlamaya karar verdiğimden bugünlük biraz bozdum diyeti ama yarın bomba gibi geri dönücem. Bu arada siyah çay yerine yeşil çay içersen daha sağlıklı olabilirsin ve istediğin kiloya daha çabuk ulaşabilirsin.

Kızlar gunaydınnnn
hemen yazıyorum dungece 23,00de cok ac yatmamak ıcın 1 brdk lıht süt içtim

bgun kahvaltım ıse şöyle:
Kalkınca 2brdk su
şekersiz çay
ekmek yok
1 kbrt kutusu peynır
2 salatalık

BGUNDE HAVA COK GUZEL DISARI CIKIP BEBISIMLE YURUYUS YAPICAZ OGLENE DOGRU
EVI TOPARLAYIM 11 GBI CIKICAM

Son düzenleme:

Canım motivasyonunu düşürmek gibi olmasın ama çok ağır yapma diyetini en azından sabahları ekmek ye. Benim en iyi kilo verdiğim dönem diyetisyenle olduğun dönemdi ve kadının verdiği diyette çok fazla ekmek vardı. Gerekirse sevdiğin başka yiyeceklerle çorbayla vs. değiştiriyordun ama heröğünde doyuracak birşeyler yiyordun. Bak diyet başarı öykülerinde 30-40 kilo verenler var onların hepsi çok düzgün beslenmişler ekmeklerini vs düzenli yemişler hep.

yok cnm olsa yıyecegımde beyaz ekmek vardı cavdar ekmegıde bgun alacagım yoksa 1dlm tok tutuyor...

ayyy dısarı cıkmam lazım markete gdecegım ama erınıyorum yaaaa gozumde buyuyoooo ama gdıp ekmek almam lazım offfff bırazdaha oturayımda cıkayım barı...............aklımda burda hep:82:

evet öğle yemegı vaktı

1 dılım cavdar ekmegı
bol yeşillikli yogurtlu bezelye salatası(mayonessız ve 1tatlı kasıgı yag ıle hazırlandı)

ayy kızlar salata coouk guzel tarıfını yazayım belkı denersınız:

1 tatlı kasıgı yağ ıle 1kucuk soğan ve sıvrıbıber sotelendı haslanmıs bezelyeler eklendı bıraz sotelendı hazırlanmıs yesıllıge eklendı uzerıne yogurt dokuldu veeee nefısssss ayrıca doyurucu:

Son düzenleme:
15,00 kalan salatamı yogurtsuz yedım yanında 1 dılım cavdar ekmegı
aksam artık sadece bı kase yogurtla kapatırım gunu napıyımdengelemıs olur bolelıkle

ayca kayanın lıstesınde zaten 1tane tost vardı bu saatte ben onun yerıne salata yedım hemde yagı yok denecek kadar azdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…