- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi winx perisi
-
bence zayıflarız cnm cunku bende oyleyım bu sefer caktırmadan dıyet yapıcam esıme bıle solemıcemmmm dedıgın gbı yılgınlık anında bana destek olmuyolar hıcc
Oo zaten bebeğinde varmış senin, biraz büyüsün peşinde koştururken spor yapmış gibi olursun zaten, yanında diyette yapınca gidiverir bütün kilolar. Hazır bugün itibariyle bu kadar gaza gelmişken gidiyim biraz spor yapıyım bari bende, tek başına diyetle olmuyor spor da lazım. :124:
cnm ben yuruyus hava guzel oldugunda bebısıde hava aldırmak bahanesıyle cıkıyorum tempolu fazla yuruyemıyorum bebek arabasından dolayı aama o bıle faydalı hıc olmamasından ıyıdır 1saate yakın suruyo cıktıgım zaman bgun cıkmadım hava yagıslıydı cunku ama cıkarsam yazarım bu arada suyu unutmayalımmm sabahtan berı 2 lıtre su ıctım ben
evet canım su da çok önemli
en az 2-2.5 litre olamlı günde.ben akşam yürüyüşe başlıcam parkta spor aletleri war onlarda da çalışırım iyi olur heralde.
senin bebicikle zor olur evde yaparsın sende bişeyler
evt suanda acım ama yemeyecegım sekersız cay ıcıyorum suanda aclıgım ıse dayanılmıcak gbı deıl ve hafıflıgı yasamanın keyfını yasıyorum....ilk gunden arınmaya basladım sanırım...
Kızlar gunaydınnnn
hemen yazıyorum dungece 23,00de cok ac yatmamak ıcın 1 brdk lıht süt içtim
bgun kahvaltım ıse şöyle:
Kalkınca 2brdk su
şekersiz çay
ekmek yok
1 kbrt kutusu peynır
2 salatalık
BGUNDE HAVA COK GUZEL DISARI CIKIP BEBISIMLE YURUYUS YAPICAZ OGLENE DOGRU
EVI TOPARLAYIM 11 GBI CIKICAM
Canım motivasyonunu düşürmek gibi olmasın ama çok ağır yapma diyetini en azından sabahları ekmek ye. Benim en iyi kilo verdiğim dönem diyetisyenle olduğun dönemdi ve kadının verdiği diyette çok fazla ekmek vardı. Gerekirse sevdiğin başka yiyeceklerle çorbayla vs. değiştiriyordun ama heröğünde doyuracak birşeyler yiyordun. Bak diyet başarı öykülerinde 30-40 kilo verenler var onların hepsi çok düzgün beslenmişler ekmeklerini vs düzenli yemişler hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?