- Konu Sahibi winx perisi
-
Merhabalar hamılelıgınız hayırlı olsun...
Hamılelıkte yesıl cayın zararlı oldugunu bılıyor musunuz?
Dusuge neden oldugunu da...
Doktorum bu konuda benı uyardı...
Bilmenızı ısterım...
sabah kahvaltıdan sonra yapmıstım testı bılmıyodum ıcmıcem bıdaha canım ıhlamıur ıcerım onun yerıne.......o faydalıdır sanırım..
Doktorum bana her turlu bıtkı cayından uzak durmam gerektıgını soylemıstı... Bebegın tutunmasını zorlastırıyormus sanırım. Sıyah cayı sordum, sabahları acık olarak tuketebılecegımı soyledı...
Zaten sız de doktora kontrole gıttıgınızde gereklı bılgıyı alırsınız, ben uzerıme dusenı yapmak ıstedım sadece...
Sımdıden hayırlı olsun bebegınız...
canım burdada destekçinim :)
bizde öyle :)
verirkende alırkende her zaman destek tam destek :)))))))))))))
bende dicektim sana bitki çayı içme çünkü hamilelikte özelliklede ilk aylarda tavsiye edilmez canım
ayyyy sen ne güzel kurtuldun bak şu yeşil çaydan :) üfffff adı geçince bile burnuma balık kokusu geliyo beee :)
kendı demledıgım daha guzel oluyodu ya:)
bende o balık kokusunu anlamadım cnm......yoksa:))))))))))))genelde aklıma gelen basıma gelır canım benden solemesı:)))))))))
anladım ben sen ne demek istedin :)
yok yaaaa ihtimal yok canım şu dönemde :) adette gecikmem yok çünkü :)
ay cnm bunu mu taktın yaaaaaaa.... yapma böyle...gene bana geldıler soldan soldan..........1 gunde psıkolojım bozuldu kızlar......55e dusunce geleydın ne olurdu sankı bebısım ya.......bu gobegın ustune sımdı yenı bı gobek daha eklenecek:::(((((((((((((((
ay cnm bunu mu taktın yaaaaaaa.... yapma böyle...
bak ben evli değilim ama bi evli arkadaşım vardı hep kilo sorunu yaşıom derdi, doğum öncesi görmüştüm hiç kilo almamış gibiydi bir tek göbüşü vardı bir de doğumdan sonra gördüm taaa ilk evlenmeden önceki hali gibiydi ve hatta bir çocuk annesine göre de gayet iyiydi takma böyle.. bazen doğumdan sonraki kilolarla eskiler de gidiyor, göbüşü dert etme, bebişinin sağlığını düşün
kızlar ben bu bebegı dogurmıcam.......cok uzgunum......aldırmak ıstemmıyorum ama kucuk bı bebek varken evde cesaret edemıyorum....kızım okula baslayınca ancak dusunebılırım.....oda belkı.....daha ne ben nede vucudum bu gebelıge hazır...iki cocuguıdare etmem cok zor.....dun sabaha kadar uyumadım dusundum dusundum.......esımde aksam ıstersen salı gunu aldıralım bıka sene sonra dusunelım deyınce kararımı verdım kızlar.....henuz cok erken 2.cocuk ıcın....daha zaten 5 haftalık cok kucuk.....gec farktseydım ozaman cesaret edemesdım.....
hastaneye yatınca kızıma bakacak kımse yok sefıl olur.....hastanede yanıma gelecek kımse yok......sezeryan dogum olacak.....o acıları tekrar yasamak ıstemıyorum......operasyondan sonra hemen spıral taktırıp onlemımı alıcam.....suanda tum dıkkatımı kızıma vermek ıstıyorum.....kararımı verdım...salı gunu bu ıs bıtıcek.......:2:
ayy cnm ya yalnız olmak ne zordur... en doğru kararı sen vericeksin tabii ki... allah kızına, sana ve eşine sağlık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?