Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

Hamılelıgın hayırlı olsun lakın benım sana tavsıyem suan oyle bır dıyet moduna gırme normal beslenmen neyse ona devam et bılıorsunkı ılk 3 ay cocugun gelısımı ıcın cooook onemlıdır. butun organları vs bu donemde tamamlanır ve gerı kalan 6 ayda sadece fızıksel gelısımı surer. O yuzden hıcbıseyden kendını kısmdan ozellıkle proteın agırlıklı beslen. Bende hamıle kaldıgımda kılo alcm dıye cok korkmustum ama 6. haftadn 14. haftaya kadr kusmaktan 4 5 kılo vermıstım:) Sonrda 10 kılo alarak dogurdum. ama hıc dıyet yapmadım sadece cook spor yaptım cok harektlıydım cok sukur 10 kıloyla kapadım normal dogum yaptıgım ıcın gerıyede hıcbısy kalmadı. Yanıı dıyecgım su kıı ozellıkle son aylardaa hersyı yemek ıstıosn dıyet fln hak getıre:) O yuzden ben sana sadece 9 ay boyunca duzenlı spor son donemlerde daha cok yuruyus onerırım. Sımdıden guzel bır hamılelık gecırmen dılegıyle.

Bebegi aldirdigniz icin ilerde pisman olmayasiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

canım bakacak durumum yok......vucudum bıle yenı bır gebelıge hazır deıl.....esımın korunmasına ragmen oldu.....keske yalnız olmasam hastanedeyken kızımla ılgılenecek 1.derece bır aıle yakını olsa bole bıseye kalkısmazdım......bebegm henuz cok kucuk.....onu sutten kesmek ıstemıyorum.....cok duskun emmeye....1 yasına gırıcek....bu bebek esımın yuzunden oldu...onun sucu.....bazen aklıma bılerek ısteyerek kasten yaptıgını dusunuyorum......ıstemedıgımı soledıgım halde her defasında esımı uyarmıstım ben...korunamıyorum sen duzgun korun dıye....ne kadar guvenlı korundugu ortada....o yasamıyo cunku bunun sonuclarını okadar rahatkı.....aldıralımmı aldıralım.....olur.....bunda bıle bısey solemıyo....benı rahatlatacak cesaret verıcek hıcbısey yapmıyo..ne bılıyım aksı olsa benı bıraz rahatlatsa sorumlulugu paylassa bılıyorumkı ılerleyen haftalarda hastaneye bıle goturupde cocuga bıle orda bakmıcak gene kucagımda cocuk hasatnelerde kontrollere gdıcem sersefıl bı sekılde...en ufak bısey oldugu zaman kızıp napıyım dogurmasaydın dıcek hamıel kalmasaydın dıcek bılıyorum ben esımı tanıyorum.....yoksa hıc ıstemıyorum aldırmayı....salı gunune kadar kendımı hazırlmama lazım bu olaya...genel anestesı uygulıcaklarmıs...sezeryan dogum yaptıgım ıcın...herseyın hayırlısı.....

bırazonce form bıskuvılerle kasar ve 1 tatlı kasıgı cıkolata yedım....sımdı yesıl cay demlıcem...

Merhabalar hamılelıgınız hayırlı olsun...
Hamılelıkte yesıl cayın zararlı oldugunu bılıyor musunuz?
Dusuge neden oldugunu da...
Doktorum bu konuda benı uyardı...
Bilmenızı ısterım...

Bende deli gibi yeşil çay tiryakisiydim ama hamileliğimi duyar duymaz bırakmıştım.
Şimdi 5,5 aylık oldum ama içmek istiyorum
ödem attırdığı için ve tutunmayı zorlaştırdığı için içmemiştim.

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım...ama neden hala hastaneye gitmedin geç bile kalmışsın ikili testlerin yapılma zamanı geçmiş...
bence hemen bi doktor araştırıp git tahlillerini yaptır...
diyete gelince bence bırak diyeti miyeti 10-12 kilo normal gebelikte tamam ama diyetle olmaz bu işler ve bitki çayını içme hiçbirinin içme sadece kahvaltıda açık siyah çay iç...meyveni sebezeni bol tüket günde 2 bardak süt 1 yumurta fındık badem ceviz hafta 2-3 kez balık tavuk kırmızı et ten birini tüketmeye çalış...hergün 1 kase yoğurt ye...bunlar kilo yapmaz ...ayrıca beyaz ekmeği unut ve çavdar ye ...hiç kilo aldırmıyor...
benim sana tavsiyelerim bunlar canım

mesela ben yukarıda anlattığım gibi beslendim hep şimdi 7.5 aylık hamileyim ve sadece 6 kilo aldım.
64 le hamile kaldım 70 im şimdi...bende 75 le tamamlamayı düşünüyorum inş.
ama hiç bir zaman aman az yiyim kilo alrım diye oturmadım masaya...

ya ne olur aldırma hiç mi vicdan yok sende ne biçim annesin sen ya....
inşaalah şuan ki kilonun 2 katına çıkarsında veremzsin aklında başına gelir...
ne var ne olmuş yani ikisi bir büyür..ikiz doğuranlar ne yapsın ....
ne bencil duygusuzsun sen ya

neyse özür dilerim ettiğim laflar için hamileyim kusura bakma duygusalım bu aralar ...
ama yaptığın yanlış ne olur bi kere daha düşün...

hıckımse benım ıcınde bulundugum durumu anlamıyor:((((((((((basıma gelmeden derdımkı hep aldıranlara hıcmı vıcdan yok zevzek bayan aynen senın dedıd-gın gbı....bazen aynen senın dedıgın gbı dusunuyorum bazende olacak sey deıl dıyorum....suan hıc zamanı deıl 2 gundur dogru durust uyku uyumuyorum 2 gundur aglıyorum 2 gundur dusunuyorum......dogru deıl belkı ama duygusal karar vermek ıstemıyorum daha sezeryan dıkıslerım bıle tam ıyılesmedı....ben dogum yparken esım dıyorkı dun ıs arkadaslarımın eslerınden bırını cagırrız daha hıc tanımıyorum bıle ısmını bıle bılmedıgım ınsana cocukmu emanet edıcem kızımı dusunuyorum 2 gun napar o....ben hastaneden eve gelınce bıle yalnız olucam amelıyatlı halımle nasıl bakıcam ıkısıne...kızımda bıle cok zorlandım ne annemler ne akrabalar aradı sordu...annemler ben burda acılar ıcındeyken balıkesırde denız sefası yaptılar......bıde resımlerını gosterıyolar bana ben yenı dogum yapmısım onlar eglence pesındeler....bakacak ne durumum var..ne psıkolojım nede sabrım.....eıme saten soleyecek laf bulamıyorum onada guvenmıyorum....bıraz benı dusunseydı suan bu durumda olmazdım...Allah bıldıgı gbı yapsın onu ne dıyım bana bunu yasattıgı ıcın....

bıdaha bu sayfaya yazı yazmıcam.......2 gun sonra belkı baska bı baslık acarım konu kapatılabılır yonetıcıler ısterse Allaha emaneet olun......

tekrar tekrar özür dilerim...gerçekten pişman oldum yazdıklarım için.senin yaşadıklarını yaşamadığım için seni anlayamam haklısın...sen daha iyi bilirsin ne diyeyim...

allah yardımcın olsun kardes.allah kerımdır,senın ıcın dua edıcem,hacet namazı kılıcam ınsaallah.rabbım bu dunya,gelecegın ve ahıretın ıcın hayırlı ve dogru kararı almanı nasıp eder ınsaallah.senı yargılamıycam ve fıkır bıldırmıycem.bız ınsanlar cok kolay yargılıyoruz,lakın ates dustugu yerı yakar,kımın ıcınde ne fırtınalar koptugunu bılmeden.kendını caresız ve umutsuz hıssedıyorsun ,bellı.allah yardımcın olsun.

Allah cc ayeti kerimesinde sizin hayir gördüklerinizde ser ser gördüklerinizde hayir olabilir buyurmakta
müslüman her zaman hayirli olani istemeli ,anne karnindaki bir bebegin hayatina son vermekle
kucaginiza alip sevdiginiz geceleri onun icin uykusuz kalip emzirdiginiz ,cani yandinda sizin
caninizin daha cok yandigini hissettiginiz bebeginizin arasinda hic bir fark yoktur ,canina kiydiginiz
bebeginizin yarin mahserde nasil yüzüne bakarsiniz ,size sordugunda anne benim sucum neydi
dediginde ne cevap verirsiniz ,hangi bahane ile avutursunuz onu ,hangi sözlerle teselli edersiniz
kucaginiza dahi almadan canina kiydiginiz yavrunuzu ,sizden hak taleb ettiginde hangi sevabinizla
ödemeyi göze alirsiniz hangi islediginiz sevap onun dogmamis canina denktir .....

Bizim sizi anlayip anlamamamiz önemli degil ,önemli olan sizin hangi vijdanla ,hangi analik
duygusu ile bebeginizin canina kiymanizdir ,bebeginizin canina kiyddiktan sonra baska bebekleri
gördügünüzde hicmi iciniz sizlamiyacak ,aca kime benziyecekti ,cinsiyeti ne olacakti
Allah cc itaatkar ana babasina hayirli evlat olacakmiydi anacigim dediginde agzindan kac tane
anacigim cikacakti ,babam dediginde dünyalar esinin olmayacakmiydi vssssss....

Her seyden vaz gectik forumu adam akilli gez bakalim evlat diye inim inim inleyen kac bayan var
sade bir evlat icin servetini doktorlarin ayaginin altina döken kac aile var ...

cocuk sahibi olmak bizim elimizde degildir yaradanin bir lutfudur bu asirda ,kullarina hediyesidir
verilen hediyeyi kabul etmessen kiymetini bilmessen yaradan verdigini almasini bilir
alirkende ne sana nede babasina sorar size sade ve sade sonucuna katlanmak düser....

Burda bir aile vardi bir oglu vardi yas 2 annesi tekrar hamile oldugunu ögrendi ,benim psikolojim
benim kilolarim ,benim oglum daha kücük dedi ve karnindaki bebegi aldirmaya karar verdi
ne dediysek ikna olmadi ,ve bebegi aldirdi ,ayni gün hastahaneden cikti ,bebegine acimadan
kiyan anne adayini esi ve 2 yasindaki oglu gidip almislar hastahaneden evin önüne geldiklerinde
baba anne ve 2 yasindaki oglunu kapida birakip siz eve girin ben arabayi park ediyorum deyip
anne ogulu kapida birakmis ,biraz öteye arabayi park eden babaya dogru kosan 2 yasindaki
oglu elinde cola sisesi ile birlikte fazla degil kendi kosma hizi ile park halindeki arabaya kafasini
carpmis ,sonuc beyin kanamasi ve Allah cc ailesine sabir versin ,bize haber geldiginde
gittigimizde annesi dövünüyordu fakat is isten gecmisti birinin canini kendi aldi ,digerinide Allah cc .....

Sonuc aradan 7 sene gecti evlat diye inim inim inliyorlar tüp bebekte ise yaramadi ....

Veren o alanda o olsun biz kullar degil .....

yukarda ki arkadasin yazdigi gibi ben yazdiklarimdan dolayi özür dilemiycem aldirma diye

yaziyorsak sizin icindir dogurup bize verecek haliniz yok veya bize bir menfeati yok sizin evladinizin
daha is isten gecmedi 2 gün var ve iyi düsünün evlat katili olmak kolay degildir vijdan
sahipleri kaldiramaz istedigi kadar bahane üretsin vijdanini susturamaz ....

Allah cc cümlemize akil fikir ihsan eylesin pismanlik duyacagimiz islerden bizi uzak eylesin
kalbimize merhamet yerlestirsin (amin

Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü

5 Ekim: Bugün var
edildim. Buradayim. Varim. Müthis bir duygu bu.
Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim.
Varim ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok
ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve
baharda çiçekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kimildamam mümkün degil. Annem henüz
farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip
gelen simsicak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin
kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem
için güzel bir sürpriz olacagim.

23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye
basladi.
Dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu
yerler dudagim damagim oluyor. Düsünün bir yil sonra bu elin
dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagimdan ve
dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne
duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gülecegim.
Kimilerine göre hâlâ daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve
gülücükler sunacak dudaklarim da olmak üzere ya. Hem sonra bir
ekmek kirintisi ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle
degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. Içimde tatli bir kipirti basladi.
Artik bir kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca böyle
atip duracak.
Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki
gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini
bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gün biraz daha
büyüyorum. Kollarim ve bacaklarim da biçimlenmeye basladi. Hele
bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim. Su
ayaklarim da tamamlansin da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz.
Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük
seyler. Aman Allah'im parmaklarim da çikmaya basladi. Bunlarla
çiçek toplayacagim, annemin elini tutacagim, kalem tutacagim.
Belki de güzel bir siir yazacagim. Annecigim, orada misin?
Ellerimi ellerinin
arasina koymak için sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu
ögrendi.. Yasasin! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni.
Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun
annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kiz
oldugumun farkinda
degiller. Onlara sürpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi. Artik iki güzel gözüm, bir
küçük burnum, dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba.

13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum. Etrafim çok karanlik ama
olsun. Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir süre sonra
gün isigini görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim.
Rüyamda gördüm. Dünyada gökkusagi diye bir sey varmis.. Onu çok
merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yüzünüzü de görecegim.
Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gülüsecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin
kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen
duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne
kadar tatli. Hiç duymadigim bir sey bu. Güzel ve saglikli bir kiz
olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yüzüne bakacagim, o tatli sesini
dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen
de beni özlüyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Çok
seveceksin,
degil mi?

28 Aralik: Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz
bakiyor böyle... Sen aci çekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti...
Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim.
Yüzümde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yüzümü parçaliyorlar...
Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu çekiyorlar anne. Canim yaniyor
anne... Anne. Ayaklarimi parçaliyor bu sey anne... Beni sana
baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbimi parçaliyorlar.
Annecigim. Anne. Anne. An.

Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi. Geçmis olsun !...​

ne kadar guzel anlatmissin kardes.ALLAH RAZI olsun.ben de hamiLE OLDUGUMU OGRENDIGIM GUNDEN MUCADELE ETTIM BEBEGIMCIN.o kadar sey atlattim ki onu kucagima almak icin.simdi burda yazmak istemiyorum,ama bebegime mucize diyoruz bu kadarini soyleyim.ALLAH bana yardim eden ailemden razi olsun.Ben ALLAHa tevekkul ettim,RABBIM beni yalniz birakmadi ELHAMDULILLAH.AMA ben bunarin hepsini kalbimmin en derin yerinde hissetsem de winx perisini yargilamadim,sadece RABBIM hayri nasip etsin sana dedim.zira benim bu kadar kuvvetli cumlelerim yoktu,ve artik kimseyi yargilamamam gerektigini ogretdi hayat bana.seytan insanin aklini oyle cele biliyor ki asla yapmam,tpvbe denilen seleri de gun geliyor yapa biliyorsun,o yuzden yorum yapmamayi tercih ettim,ama sen cok guzel izah etmissin.ALLAH RAZI OLSUN

Son düzenleme:
[video=youtube;FMyZDDpDcSM]http://www.youtube.com/watch?v=FMyZDDpDcSM[/video]

soyle sen bu yok zannedip aldirmak istedigin kucuk bir hucreden insan var ede bilirmisin,ey onu kolayca yok etmenin yollarini arayan,ama ALLAH var ediyor.o senincin yoka esdeger bir hucreden ALLAH SENI BENI yaratmadimi,lutfen kiymayin bebeklerinize,yalvaririm,benim arkadasim vardi,cocugunda daun olma ihtimali vardi,aldirmak istiyordu,ben azerbaycandayim,mail yolladim dost tv ye bu konuda cevabini okuyanda bir alim aradim arkadasimi bizzat dinlettim,yapma dedim.hasta olur,olmaz sen bilemezsin,sadece ALLAH bilir dedi,dokunmadi bebegine,ELHAMDULILLAH nur topu gibi bir bebegi oldu.BEN de hamileyken benim genetik bir hastaligin sebebigle dusuk yapmam,hatta olum riskim bile vardi,80%.ve de cocugumda hasta ola bilirdi,ben dogurdum bebegimi,ben o zaman safdim aldir diyene bakip belki gucsuz duse bilirdim,ama benim annem guclu kadin bana kollarini acti annem,babam ,ezdirmediler beni,aldilar yanu=ina ,esim careyi aldirmakta gorsede ,alilem oldu simdi TEVEKKUL ZAMANI dedi,inanirmiisniz goz yaslarimi tutamiyorum.ben neler yasadim neler,ama ELHAMDULILLAH guzel bir halilelik gecirdim ve hastaligim ogluma gecmedi,RABBIM tevekkulumuzu karsiliksiz birakmadi ELHAMDULILLAH.YAZMIYCAKTIM ama yarami kanattim,napiyim,lutfen winx perisi kiyma bebisine.ALLAH a tevekkul et.ALLAH kerimdir,kolaya kacarsak b hayatin ne anlami var,zaten sinav dunyasi,zaten hayat olumu beklemek,bari gunahsiz yasayalim.

cok kararsızım....hıc ıstemıyroum aldırmayı....kızım cok kucuk....esım ayrı bı dert....bılemıyorum..aldırıcam dedımde bıkere bıle aldırma demedı....1 gun ıı olsak 3 gun kavgalıyız...agzından kufur eksık olmuyo....saygısız....ben burda yazılanları okudumhepsını...hungur hungur aglıyorum...2 gundur..yanımda horum horum uyuyo...hıcbır paylasım yok..yapayalnızım....ne yapacagımı bılemıyorum....Allahım bana dogru yolu gosterır ınsallah.....yanlıs yapmak ıstemıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…