- Konu Sahibi winx perisi
-
salı gununden sonra yenı bır baslık altında dıyete tam gaz dewam kızlar.......
Bebegi aldirdigniz icin ilerde pisman olmayasiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Merhabalar hamılelıgınız hayırlı olsun...
Hamılelıkte yesıl cayın zararlı oldugunu bılıyor musunuz?
Dusuge neden oldugunu da...
Doktorum bu konuda benı uyardı...
Bilmenızı ısterım...
hıckımse benım ıcınde bulundugum durumu anlamıyor:((((((((((basıma gelmeden derdımkı hep aldıranlara hıcmı vıcdan yok zevzek bayan aynen senın dedıd-gın gbı....bazen aynen senın dedıgın gbı dusunuyorum bazende olacak sey deıl dıyorum....suan hıc zamanı deıl 2 gundur dogru durust uyku uyumuyorum 2 gundur aglıyorum 2 gundur dusunuyorum......dogru deıl belkı ama duygusal karar vermek ıstemıyorum daha sezeryan dıkıslerım bıle tam ıyılesmedı....ben dogum yparken esım dıyorkı dun ıs arkadaslarımın eslerınden bırını cagırrız daha hıc tanımıyorum bıle ısmını bıle bılmedıgım ınsana cocukmu emanet edıcem kızımı dusunuyorum 2 gun napar o....ben hastaneden eve gelınce bıle yalnız olucam amelıyatlı halımle nasıl bakıcam ıkısıne...kızımda bıle cok zorlandım ne annemler ne akrabalar aradı sordu...annemler ben burda acılar ıcındeyken balıkesırde denız sefası yaptılar......bıde resımlerını gosterıyolar bana ben yenı dogum yapmısım onlar eglence pesındeler....bakacak ne durumum var..ne psıkolojım nede sabrım.....eıme saten soleyecek laf bulamıyorum onada guvenmıyorum....bıraz benı dusunseydı suan bu durumda olmazdım...allah bıldıgı gbı yapsın onu ne dıyım bana bunu yasattıgı ıcın....
Allah cc ayeti kerimesinde sizin hayir gördüklerinizde ser ser gördüklerinizde hayir olabilir buyurmakta
müslüman her zaman hayirli olani istemeli ,anne karnindaki bir bebegin hayatina son vermekle
kucaginiza alip sevdiginiz geceleri onun icin uykusuz kalip emzirdiginiz ,cani yandinda sizin
caninizin daha cok yandigini hissettiginiz bebeginizin arasinda hic bir fark yoktur ,canina kiydiginiz
bebeginizin yarin mahserde nasil yüzüne bakarsiniz ,size sordugunda anne benim sucum neydi
dediginde ne cevap verirsiniz ,hangi bahane ile avutursunuz onu ,hangi sözlerle teselli edersiniz
kucaginiza dahi almadan canina kiydiginiz yavrunuzu ,sizden hak taleb ettiginde hangi sevabinizla
ödemeyi göze alirsiniz hangi islediginiz sevap onun dogmamis canina denktir .....
Bizim sizi anlayip anlamamamiz önemli degil ,önemli olan sizin hangi vijdanla ,hangi analik
duygusu ile bebeginizin canina kiymanizdir ,bebeginizin canina kiyddiktan sonra baska bebekleri
gördügünüzde hicmi iciniz sizlamiyacak ,aca kime benziyecekti ,cinsiyeti ne olacakti
Allah cc itaatkar ana babasina hayirli evlat olacakmiydi anacigim dediginde agzindan kac tane
anacigim cikacakti ,babam dediginde dünyalar esinin olmayacakmiydi vssssss....
Her seyden vaz gectik forumu adam akilli gez bakalim evlat diye inim inim inleyen kac bayan var
sade bir evlat icin servetini doktorlarin ayaginin altina döken kac aile var ...
cocuk sahibi olmak bizim elimizde degildir yaradanin bir lutfudur bu asirda ,kullarina hediyesidir
verilen hediyeyi kabul etmessen kiymetini bilmessen yaradan verdigini almasini bilir
alirkende ne sana nede babasina sorar size sade ve sade sonucuna katlanmak düser....
Burda bir aile vardi bir oglu vardi yas 2 annesi tekrar hamile oldugunu ögrendi ,benim psikolojim
benim kilolarim ,benim oglum daha kücük dedi ve karnindaki bebegi aldirmaya karar verdi
ne dediysek ikna olmadi ,ve bebegi aldirdi ,ayni gün hastahaneden cikti ,bebegine acimadan
kiyan anne adayini esi ve 2 yasindaki oglu gidip almislar hastahaneden evin önüne geldiklerinde
baba anne ve 2 yasindaki oglunu kapida birakip siz eve girin ben arabayi park ediyorum deyip
anne ogulu kapida birakmis ,biraz öteye arabayi park eden babaya dogru kosan 2 yasindaki
oglu elinde cola sisesi ile birlikte fazla degil kendi kosma hizi ile park halindeki arabaya kafasini
carpmis ,sonuc beyin kanamasi ve Allah cc ailesine sabir versin ,bize haber geldiginde
gittigimizde annesi dövünüyordu fakat is isten gecmisti birinin canini kendi aldi ,digerinide Allah cc .....
Sonuc aradan 7 sene gecti evlat diye inim inim inliyorlar tüp bebekte ise yaramadi ....
Veren o alanda o olsun biz kullar degil .....
yukarda ki arkadasin yazdigi gibi ben yazdiklarimdan dolayi özür dilemiycem aldirma diye
yaziyorsak sizin icindir dogurup bize verecek haliniz yok veya bize bir menfeati yok sizin evladinizin
daha is isten gecmedi 2 gün var ve iyi düsünün evlat katili olmak kolay degildir vijdan
sahipleri kaldiramaz istedigi kadar bahane üretsin vijdanini susturamaz ....
Allah cc cümlemize akil fikir ihsan eylesin pismanlik duyacagimiz islerden bizi uzak eylesin
kalbimize merhamet yerlestirsin (amin
[video=youtube;FMyZDDpDcSM]http://www.youtube.com/watch?v=FMyZDDpDcSM[/video]
allah yardımcın olsun kardes.allah kerımdır,senın ıcın dua edıcem,hacet namazı kılıcam ınsaallah.rabbım bu dunya,gelecegın ve ahıretın ıcın hayırlı ve dogru kararı almanı nasıp eder ınsaallah.senı yargılamıycam ve fıkır bıldırmıycem.bız ınsanlar cok kolay yargılıyoruz,lakın ates dustugu yerı yakar,kımın ıcınde ne fırtınalar koptugunu bılmeden.kendını caresız ve umutsuz hıssedıyorsun ,bellı.allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?