Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

kızlaaaaaarrrrrrrr ıyıgeceler hepınıze......salı gunu bı doktora gdelımde....manevı olarak kendıme guvenıyorum maddı olarakda esımede guvenıyorumda korkuyorum kızlar....ıcımde kıbu bezelye tanecıgınıde kızımıda cok sevıyorum.....aslında hıcbısey bahane deıl ne ben hastanedeyken bakacak bırının olmaması belkıde ozaman bı caresı bulunacak...sımdıden dusunmeye basladım...madıyat bahane deıl..dedıgınız gbı ıcımdekının ne sucu var....gunahı ne....hrseyın hayırlısı....kızımı beklerken ne kadar ısteklıydım heveslıydım...sabırsızdım....ama bu bebek bıraz suprız oldu....çok saskınım...

canim benim seni cok iyi anliyorum.benim eltimde yurtdisinda yasiyor.esi ve kendisi yapalazniz.1 oglu var.1 kizi ALLAH bagislasin.ve kizini dogurmaya hastaneye giderken daha oglu 17 aylikdi.ama aldirmayi asla ama asla dusunmedi.telafuz bile etmedi.simdi oglu 3 yasinda kizida 2 yasina girecek 2 ay sonra.insallah senin icinde en hayirlisi olsun.kalbim senin hic kimsenin bebegini aldirmasini istemiyor.bu cok kotu bir sey.icindeki cana kiymak.bunun dusuncesi bile beni korkutuyor.:18::18:insallah bunu yapmazsin guzelim.hakkinda hayirlisi.

Son düzenleme:
canım en doğru kararı sen vereceksin,
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin

tek yazmak istediğim bundan sonra daha etkili bir doğum kontrol yöntemi uygulayın.....................

kesinlikle daha iyi korunmak lazim.winx perisi ben senin bebegini ercekten aldirmak istemedigini dusunuyordum zaten.seytan sana olumsuzluklari sunarak senin aklini celmeye calisiyor, o kadar.EUZUBILLAHIMINEC SEYTANIRRACIM,BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIM.NE biliyorsun belki bu cocuk ALLAH IN senincin bir mucizesidir,belki hayatini kokten degisir.aslla kiyma o gunahsiza.esinin ve ailenin umursamazligi seni bu yola surukluyor ama care degil sokup atmak.mucadele etmelisin.kurtajlik birisi varsa ilk once esin bence,onun kurtaj olunup hayatindan atilmai lazim,bu yerdede kendi halinde ,umursamaz bir aile,sozde anne.sen bunlari tabiki benden iyi idrak etmektesin ve seni bu yola surukleyenler bu insanlar,ama seni bu dunyada digerlerinden farkli sevecek,deger verecek,annem bizimcin nelere katlandir,o guller icinde korunmaya layiktir diyecek 2 altin gibi cocuk yetisdir herkese inat,seni dunyada en cok sevecek 2 insan,ne guzel dimi..ALLAH yardimcin olsun.

canımcım aklın gerçekten karışmış ve şu anki ruh halinle doğru kararlar alamayabilirsin

senden ricam lütfen bunu ailenden biriyle paylaş ya en azından annenle konuş yada ablalar daha iyi anlar varsa ailede böyle yakının mutlaka konuş ve fikirlerini al

kendi başına sonradan üzüleceğin kararlar alma tatlım sonra geri dönüşü olmaz üzülürsün canım

üzerine bu kadar yük yükleme lütfen sana bizler burda bi yere kadar yardımcı olabiliriz ama bu çok ciddi bi durum

lütfen ailenden birileri ile bunu paylaş hiçbir annenin bu konuda kızına yardımcı olamayacağını hatta dediğin gibi dalga geçeceğini sanmıyorum canım

Allah'ım sana yardım etsin inşallah

bıhter gunaydın......naber......yarın doktora gdıcez....aksam annemle bı konusayım dıyorum belkı gelır kızımla ılgılenmeye 2 gunlugune...aramız bozuk ama napıyım....marta denk gelıyo gururumu bı kenara bırakıp konusucam artık napıyım..hastaneye dogumdan sonra bebegı gıydırmeyede bırı lazım....acaba ebeler yardımcı olurmukı...benı gıydırıyolarda bebegede yardımcı olurlarmı acaba...

canım sen neler düşünüyorsun böyle yaaa tabiki hemşireler yapacak herşeyini
her konuda yardımcı olurla helede yanında birinin olmadığını görürlerse daha çok yardımcı olurlar

hem ben hiç sanmıyorum daha el kadar bebeciğiyle biri doğum yaptığında onu yanlız bıraksın ailesi

bence bunları düşünme illaki biri bulunur kızına bakacak hiç kimsen olmazsa insnın komşusu yada en yakın kız arkadaşı olur yaaaa yokmu etrafında canımcım yakın bir arkadaşın

yani bu durumda taş kalplli olsa bi insan o bile imana gelir diye düşünüyorum

o yüzden sen şimdiden bunları dert etme canım

canım kimsenin etkisi altında kalma herkes söyler geçer

bunu yaşayıp kararını verecek olan sensin bu senin hayatın

o yüzden ben sana aldır yada doğur diyemiyorum karar senindir ama dediğim gibi lütfen bunu ailenden biriyle paylaş onların fikri de çok önemlidir belki sana yol gösterici olur

bizler senin evde kendi içinizde neler yaşadığını bilemeyiz

bunu bilen birileri sana daha çok yardımcı olur canım

Selam,

dış kapının mandalı olarak yorum yapacağım, umarım kızmazsın ))

Sevgili winx,
hamileliğinin kafanı karıştırdığını okudum ve bir çok yorumda okudum bununla birlikte...
ben pek çocuk seven bir insan değilim, böyle bir durumla karşılaşsaydım şunu-bunu yapardım diyemem, yaşamadan bilinmez bunlar...
öncelikle senin ne hissettiğin önemli...
içinde büyüyen bebekle bir bağ kurup kurmadığın önemli, onu isteyip istemediğin önemli...
maddi imkanlar yada manevi imkanlar hiç önemli değil, onların herzaman bir çaresi bulunur emin ol...
hiç bir şey olmazsa da kendin bakabilirsin, neticede eski kadınları düşün, tarlada karınlarında çocuk, sırtlarında çocuk çalışırlarken çocuk büyüttüler ki çok geçmiş zamanlardan da bahsetmiyorum... Ananem anlatır hala...
İnsanlar eğer isterse çocukları için herşeyi yapıyor kısaca...
Bu sadece senin isteyip istememenle alakalı...
Ne eşin, ne de bir başkası senin üzerinde söz sahibi değil bu konuda bence..
Eğer sen bu çocuğu istiyorsan doğurursun ve kimseye de muhtaç olmadan büyütürsün...
Ailenden rica edersin, yardımcı olurlarsa olurlar olmazlarsa da canları sağolsun deyip geçersin...
Hakkında herşeyin hayırlısını dilerim canım,
Dediğim gibi maddi-manevi imkan/imkansızlıkları düşünmeyi bırak,
sadece bebeğine yoğunlaş,
yaşadığın her stres ona yansıyor, daha önce de doğum yapmış birisin bildiğim kadarıyla benden daha iyi bilirsin...
Umarım herşey istediğin gibi neticelenir,
Sevgilerimle ))

ne yapacagıma karar veremıyorum....sankı hıc hamıel deılmısım gbı gelıyor....esım sabah tasıyan sensın bakacak olanda sensın ben bısey dıyemem dıyor.....bısey dıyecek yuzumu kaldı...ne gerek vardı....hersey yolundayken kızıma yogunlasmısken ne gerek vardı.....bıktım artık....kendımdende bıktım...esımdende bıktım.....

hıc gucum yokkk bu bebegı tasımaya dogurmaya.....tekrar aynı seylerı yasamaya......Allah bana yardım etsın.....

canım aklıma geldi

çıkış yolu arıyorsun böyle zamanlarda ben istihare namazı kılarım Allah'ımdan yardım isterim bana çıkış yolu göstersin yardımcı olsun diye

sende bi denesen canım akşam bi dene bakalım belki içine bi huzur gelir güzel şeyler görürsün için rahatlar farklı düşünürsün

hıı ne dersin?

canım benim inan kimsenin hayatı güllük gülistan değil elbette zorluklar olacak bebeği aldırman inan hiçbirşeyi kolaylaştırmaz aksine zorlaştırır çünkü işleri kolaylaştıran ALLAH tır sadece ona güven kimseye değil ne eşine ne anana babana. benim de çok zor günlerim oldu ilk doğumum bir sürü dikiş annemle görüşmüyoruz kvalidem 20 gün sonra doğuracak eşim işsiz... vs vs.. ama herşey düzeldi şimdi 4. bebeğime hamileyim ne zaman istesem anneme bırakıyorum çocukları eşim hayal bile edemeyeceğimiz harika bi işte herşey çocuklarla düzelmeye başladı. emin ol senin de hayatın yoluna gireecek hiç gelecek kaygısıyla çocuk aldırılır mı bence aklından çıkar at bu düşünceyi hiçbirşey günahsız bi bebeği öldürmeye değmez. hem sen kıızıının canına kıyabilir misin gözlerine baka baka yaa da kendiliğinden ölse ALLAH korusun dayanabilir misin acıısna inan tatlım hiçbir farkı yok bununla onun arasında en iyi kararı verirsin falan da demicem sakın öyle bi hata yapma

sımdı esım olacak herıf aradı yarın sabhtan aldıralım dıyor...bıraz cesaret verse bana ne olur sankı Allah cezasını versın ya...bıdaha hamıle kalıp cocuk falan dogurmıcam bu olay benı cok yıprattı.cok agır geldı....zor geldı tabı sahıp cıkmak....nasıl bır ınsanla evlenmısım ben bılemıyorum..nısanlıyken ayrılmanın esıgıne gelmıstık keske ayrılsaymısız....gunahı onun boynuna...bıktım artık...

kızlar gunaydı sımdı geldım doktor sadece kese ızlendı bebek kucuk old ıcın gorunmedı.....kalp atımı ızlenmedıgı ıcınde kurtaj ıcın rendavu vermedıler..kalp atımı old..ben aldırmam dedım cıktım ordan....aldırmıcam kızlar..dogurucam mınıcık kesesını gordum.....5mmcik...yazık gunah....esımın hatasını bu cocuk odemeyecek..bu 3 aylarda bu hatayı yapmıcam....dogurucam...

Merhabalar. .
gözüme takıldı okudum.Bunalımını sıkıntını gördüm verdiğin karara ise çok sevindim :)

doğduktan sonra onu da sahiplenecek ve nasıl seni öldürmeyi düşündüm ben diye kendine kızacaksın emin ol ama göz görmeyince gönül katlanırmışş

karşı değilim aldırmaya durum çok önemli tabiki ama herşeyin kolaylığı çıkacaktır elbet . .eşine olan kızgınlığınla bir karar verme yeni bebeğin doğana kadar kızın da 2 yaşında oalcak anladığım kadarıylan 2 yaş kardeşler arasında iyi de bir rakam.Sana kolaylıklar ve sağlıklar dilerimm :)

işte benim güçlü ,kuvvetli ,azimli,merhametli ,kendi küçük ama yüreği kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan , dünyanın en tatlı annelerinden canım arkadaşım budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…