Wipe Out show tv......

Bayılıyorum bende.zaten survıvor,fear factor gibi yarısmaları da hiç kaçırmamıştım.çok eğlenceli.en çok dönme dolapta:bbo: ve yumruk darbelerinde gülüyorum.yarışmacılar şekilden şekle giriyor ya çok komik:roflol:.:roflol:süper eğlenceli:lepi:

bende sendenim hele fear factor'ün hastasıydım.tv de bu hafta denk gelerek izledim ama tek kelimeyle o yarışmada olmayı çok istedim. süper bir yarışma...

hani komedi programları vardır ya insanları güldürmek için özellikle hazırlanırlar bu program o programlara taş çıkartır derecesinde bnei eğlendiriyor.zlerken gülmekten yoruluyorum ymruklar takma isimleri çamur içindeki halleri hepsi çok komik:))

dün akşamki yarışmada kızdığım şeyler oldu;mesela hakan adlı yarışmacı diğer yarışmacılara saygısızlıklar yaparak finale kaldı bunun farkında oldukları halde diskalifiye etmediler
bir de neden aynı aileden üç yarışmacı vardı ve onlardan biri kazandı hakeden bayan yarışmacının son anda sakatlanması yüzünden
aynı aileden üç kişinin yarışması hiç de doğru değildi

ama esprileri falan çok güzel izliyoruz

Evet o adam milletin üstüne basa basa geçti canım.Zaten şişman delikafadulden Bir de aynı aileden üç kişi haksızlıktı dün gece bence.ama yine de çok komiklerdi.ayrıca 1.olan adamcağızda grubun en yaşlısıydı.demekki bu işler yaşa bakmıyor.

bende sendenim hele fear factor'ün hastasıydım.tv de bu hafta denk gelerek izledim ama tek kelimeyle o yarışmada olmayı çok istedim. süper bir yarışma...
evet canımcım.Ama fear factor daha heyecanlıydı ve tehlikeliydi.hele böcekler ve yılanlar :1shok: :1shok:

salı qünü yayınlanacakmış artık saat 20 de
bnce çook ıı oldu çünkü pazarları çok qüzel hareketler vardı
3 buçuk yaşındakı kızmla kavqa edıyordum o dıoo bn paypatı ızlıcem (wıpeout)kaydirigubbakcemile3
bn dıorum kanal d
nese zaten salı qünüde ızledığım bır dızı yoktu çook ıı oldu bnm ıçın

insanlar çok komik şekillere şemallere giriyolar :roflol:
çok gülüyorum çok eğlenceli olmuş asuman krausede yakıştı sanki oraya:1rolleyes:

salı iyi olmadı bizim için
spora gidiyoruz o akşam
inşallah değişir günü ya da en azından saati

Bu yarışma da yalan oldu heralde. Hiç rastlamıyorum atrık. Zaten o kadar çok gününü değiştirdiler ki başım döndü. Sonunda da bitirdiler heralde...

evet yaa
bittii ne olduuu
kaldrdılar
bnm kız çook sevioodu
hatta arasıra soruoo bileee
bnce çekilen bölümler bitti veeetekrarda vermişlerdii bi araaa ama
tümden kaldrdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…