nasılsın canımm.... Çok doğru demişsin savaş diye. Bugün ben de bi sinirlendim, takmayacağım artık bu kiloları dedim ( keşke başarabilsem) 
Tatlı yemiyor musun? Ben tatlısız gün geçiremiyorum maalesef. Bugün abarttım bi de sinirden
Ben bunu bilmiyorumSpordan sonra süt içilir (miş (!) )
Yarım yağlı sütün içine bir çay kaşığı tarcın koydum. Bana afiyet olsun
Ben bunu bilmiyorum
Ben de bugün güzel güzel sporumu yaptım.Darısı çarşambaya artık. Vücuduma yağ yakıcı kremimi sürüp streç film sarıyorum göbeğime. Birde üstüme sauna eşofmanımı giyiyorum.... Hazırlık aşaması 30dk.sürüyor. Allahtan yılmıyorum. 
1 saat eliptikle çalışıyorum mutlaka. Sonra dambıl +mekik + twistÇok iyi yaaaonu yaptıktan sonra bir saat de yürüyüş yap misss. 
1 saat eliptikle çalışıyorum mutlaka. Sonra dambıl +mekik + twist
Kolay gelsin canım. Ben de bugün akşam pazar alışverişine gideceğim inşallah. Henüz kurulmamıştır.
Dün şekerli şeyleri çok tüketmiştim, bugün yok
Neyseki kilom sadece 200gr.artmış.bugün şişliğimi atmaya çalışıyorum, yarından itibaren en az 3 gün patates +yoğurt şeklinde besleneceğim inşallah....
Kolay gelsin canım. Ben de bugün akşam pazar alışverişine gideceğim inşallah. Henüz kurulmamıştır.
Dün şekerli şeyleri çok tüketmiştim, bugün yok
Neyseki kilom sadece 200gr.artmış.bugün şişliğimi atmaya çalışıyorum, yarından itibaren en az 3 gün patates +yoğurt şeklinde besleneceğim inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?