WM Multifer

Rumeysa Cetn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
10
6
1
28
Merhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum Gökalp Öner bey. Transferim kaldı sadece. Size sormak istediğim multifer kullanıyorum hapını icebiliyorum ama tozunu içemiyorum. Çok midem bulanıyor. Acaba bişey olur mu tozunu içmesem. Bilgisi olan var mı?

Merhaba cnm bende gokalp hocanin hastasıyım. Toz olaninda ayrı vitamin şase olanında ayrı vitamin var. Toz olanında folik asit var ozellikle çok önemli. Sen bnce doktorunla konuş onun yerine kullanılabilecek başka vitamin tavsiyeyi al. Çünkü önemli bence

Bu arada bnde transfer i bekliyorum senjn ne zman?

Ben de gökalp öner de tedavi görüyorum kızlar tüp bebek yapma sebebiniz nedir? Erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mi ve kaç embriyonuz oluştu, donduruldu

Ben de gökalp öner de tedavi görüyorum kızlar tüp bebek yapma sebebiniz nedir? Erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mi ve kaç embriyonuz oluştu, donduruldu
Canim bizde sebepsiz infertilite.ikimizdede sknti yok. 4 embriyo donduruldu sende ?

Polikistik over var bende canım benim 2 tüpüm de kapalı ayrıca. Eşimin bı sikintisi çıkmadı. 8 tane embriyom var transferi bekliyorum

Biz de morfoloji sorunu var kızlar 7 3aa embriyodan 1 tanesi 5 e gitti onu dondurduk şimdi tekrar toplama yapacağız ama bu defa eşime öncesinde tedavi uyguluyor inşallah bizde güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…