- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Rumeysa Cetn
-
Bu arada bnde transfer i bekliyorum senjn ne zman?Merhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Doktorum Gökalp Öner bey. Transferim kaldı sadece. Size sormak istediğim multifer kullanıyorum hapını icebiliyorum ama tozunu içemiyorum. Çok midem bulanıyor. Acaba bişey olur mu tozunu içmesem. Bilgisi olan var mı?
Daha 1 ayım var transfere. Konuştum bu gün doktorla yarısını iç ama mutlaka iç dedi.Bu arada bnde transfer i bekliyorum senjn ne zman?
İyi yapmissinDaha 1 ayım var transfere. Konuştum bu gün doktorla yarısını iç ama mutlaka iç dedi.
Evet çok kötü tadı. Ama herşey bebiş için inşallah bizede nasip olurİyi yapmissinbende pek sevmiyorum ama bir dikişte içiyorum tadı hiç güzel değil
Canim bizde sebepsiz infertilite.ikimizdede sknti yok. 4 embriyo dondurulduBen de gökalp öner de tedavi görüyorum kızlar tüp bebek yapma sebebiniz nedir? Erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mi ve kaç embriyonuz oluştu, donduruldu
Polikistik over var bende canım benim 2 tüpüm de kapalı ayrıca. Eşimin bı sikintisi çıkmadı. 8 tane embriyom var transferi bekliyorumBen de gökalp öner de tedavi görüyorum kızlar tüp bebek yapma sebebiniz nedir? Erkek kaynaklı mı kadın kaynaklı mi ve kaç embriyonuz oluştu, donduruldu
Suyunu çok koyun seyreltince içmesi kolaylaşıyorEvet çok kötü tadı. Ama herşey bebiş için inşallah bizede nasip olur
Değiştirdiler ilacımı başka ilaç kullanıyorum şu anSuyunu çok koyun seyreltince içmesi kolaylaşıyor