Doğuma Hazırlık Wollex newyork bebek arabası kullanan varmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ben tartisilmaz diye sizin yazdiginiz yorumlara dedim yok reklam kokuyo yok bilmem ne... Ayricada isimden memnunum firma temsilciligi yapmama gerek yok...begenmediginiz anda da iade etseydiniz.. Ayricada travel sistem arabalarin hangisinde otobuse biniP inmek rahat oluyo arastirdinmi hic...eger otobustede rahat etmek isteyen varsa sadece bastin tipi arabalar alacaklar. Fikrinizin beni rahatsiz etme sebebide sadece yorum yapmak icin yazmis olmaniz...

Ben de morhipodan wollex travel sistem aldım ve bugün elime geçti, fiyatı 457 TL ye geldi anakucağıyla beraber. Bebek arabası yatak şeklinde olunca çok rahat ama oturma pozisyonundayken sanki oturma yeri biraz dar geldi bana, yani çocuk 1 yaşından sonra oturabilir mi bilemiyorum.. Geri iade etsem mi kararsız kaldım, ayrıca otomobilin bagajına koymak istediğinizde tekerlekleri dahi çıkıyor ve diğer travel sistemlere göre fazla bir yer kaplamıyor. Ürünü genel olarak beğendim ama dediğim gibi, sanki oturacak yeri biraz dar geldi bana :S

avea kullanıcıları için yüzde 25 indirim nasıl oluyor açıklar mısın?

siteyi kurcaladım öyle birşey göremedim...her üürndne ve her alışverişte geçerli mi bu yuzde 25 indirim?????

ürünü ne zaman aldın ?

birde o fiyata nasıl morhipo nun sitesindeki indirimi inceledim 480 tl sadece arabaydı...anakucağı yoktu....

sende mi avea kullanıcısına yüzde 25 indirim i kullandın?

İyi de reklam kokuyo dediğim arkadas cevap verseydi..Ondan ses gelmezken siz neden rahatsız oldunuz İade etseydiniz diyorsunuz iki seferdir.İyiki dediniz ben hiç düşünememiştim Evet iade ettim, onun yerine Graco Mirage Plus aldım.Bu da travel sistem ve çok çok kullanışlı.Hem otobuste rahat ediyorum hem de baston tipi degil .Peki siz başka marka gördünüz mü de körü körüne bu markayı savunuyorsunuz sanki dünyanın en iyi arabası gibi?

Ya bisey cok komik geldi bana iade lafima ikinci kez cvp verebildin tebrik ederim:))) ayrica daha hamileyken yeni aldigin arabayi nasil olduda otobuste kullanabildin. Arkadasim benden sana tavsiye kitap oku kendini gelistir. Cunku cok celiskilisin.. Ayrica o aldigin arabayla bu arabanin resimlerini ve ozelliklerini yan yana koy tabi aldiysan:)) cunku arabam oldugu icin sorun etmedim demistin onceki yazinda:)))

bende internetten ve gidip göremeyecek olsamda bayisinden birebir bilgi aldım ve muadillerine göre uygun olduğunu kullananlardan yorumlar neler diye sordum.. hepsiburadadan sipariş ettim dün anakucağı ile travel set 609 tl ye aldım. hep morhipoya bakarım bakmadığım zamana denk geldi demekki üzüldüm daha uygun alınabilirmiş meğer tüh dedim yani :) kısmet.. bende gelmesini bekliyorum.. inş. beğeniriz.. yoksa 8 gün içinde iade hakkımız var o hakkı kullanıp iade edeceğim..

gelsin bende size yorumlarımı yazacağım inş.

Sen cok zekisn:) Nereden biliyorsun benim tek cocugum oldugunu Daha fazla rezil etme kendini..Ürünü bir süre denedikten sonra iade edebiliyorsun dikkatini cekerim.15 gün hak veriyorlar.Sen bunları atladın heralde okudugun kitaplarda.Ayrıca ilkçğretim hayatın boyunca ne kadar kitap okuyabildin merak ettim.Ben öğretmen olana kadar baya bi okudum da demekki yetişememişim sana..Daha ne kadar okuyum onu da bi söyleyiver sana zahmet..

Son düzenleme:

canım yorumlarını bekliyorum ...çok merak ediyorum.....

Demekki okumak sende bi etki etmemis:)))) yazik cicuklar senin gibi bi ogretmene emanetse yazik cok yazik:))) ben hic rezil olmadim bu zamana kadar sana ilkokul mezunu oldugumu kim soledi acaba:))diyelimki ilk okul mezunuyum okuyacak sadece ders kitabimi mi var. Sen galiba kitap olarak okul kitabi var zannediyorsun:))) iyi ajanlik yapamamissin:))ben senin aslinda turkceyi cok iyi anlamadigini dusunuyorum acaba sana ingilizce almanca yada flamencemi yazsam:))) arkadasim rezil olan yazik ki sensin neymis ogretmenmis :)) bak bence seno cocuklarin hayatini karartma calisacagin zaman maasini ben vereyim yazik o cocuklara:)))

Bide bu cocugunda aldigin arabayi iade edip yeni araba alip bide ustune ilk cocugunda kullanabilme yetenegini ayakta alkisladim.. Bide sen arabaya para verme bi ton marka var hepsini sirayla onbesgun kullan kullan iade et eee sana ozel hak saglamislar nasilsa

Ramazan dolayisi ile foruma giremedim... Bugun vaktim oldu.. iki arkadas arasinda benim yuzumden bir iletisim trafigi olmus..kusura bakmayin... Oncelikle reklam degil sadece araba ile ilgili kendi tecrubemi sizle paylasmak istemistim.. Bir arkadas kullanan var mi deyince yardimci olmak istemistim. Arabanin biraz buyuk oldugunu ve otobuse binip inmenin zor olacagini zaten belirtmistim.. Reklamlarda urunun dez avantajlarini soyleyen pek gormedim..

Kucuk pratik arabalarin avantaj ve dezavajlari varken bu arabanin da muhakkak var..Burda sizin tarz ve stliniz onemli..
Biz bu urunden memnunuz.. Arabayi kullanirken cok guven duyuyoruz..her yonu buyukluk dezavantajini benim gormememi sagliyor..Avantajlari daha cok.
Bu benim acizane dusuncem..herkese gore farklilik gosterebilir..

canım yorumlarını bekliyorum ...çok merak ediyorum.....

bende daha doğum yapmadım canım geldi ama ürün. unutmuşum bu topik te yazdığımı ondan göreemedim... ben arabayı evde kurdum çokta beğendim. muadilleri olam maxicossi gibi pahalı markaların modelleri ile aynı.. evet biraz geniş iskeleti var ama sağlam ve sürüşü çok keyifli.. istediğim gibi ayrı ayrı takılabilen 2 şekli var puset araba ve anakucağı..
ben özellikle eşimin uzun boyu dolayısı ile boyundan ve istediğim yönde durabilecek şekilde takabiliyor olmamı beğendim.. çok ağır da değil bence normal.. plastik tekerlekli aynı fiyatlara alınacak ürünlerden çok çok daha kaliteli ve hoş.. siyah rengini aldım çokta beğendim.. heryeri çıkabilio yıkanabilio...

sana hayırlı doğumlar inşallah...

öne doğru uzunluğu sorun değilde yanlara doğru aşırı genişse markette mağazada reyonlar arasına girilmez...

bende ürünü görmeye gidecem bakalım nasıl birşey eşimde siyah olsun illa diyo...

arka iki büyük teker arası kaç cm aceba?

geçen bir arkadaşım sordu mezurayı bulamadım evde :) ayaklarım 38 numara sağ tekerleğin içinden solun içine kadar tam 3 ayak boyu mesafe vardı :) değişik bir yöntem ama böyle ölçtüm o da aynı senn sorduğunu söyledi.. migros tansaş gibi marketlerde sorun olacak bir mesafe değil ama küçük marketlerde olma ihtimali olabilir yada bilmiyorum hiç hesaba katmadım diyebilriim

ürünü perpa ya gittim bizzat inceledim...

ürün çok güzel çok kaliteli...kumaşı felan hoş...yıkanması güzel bi özellik...ana kucağı ve pusetın ayrı ayrı monte edılmesını çok begenmiştim...iskelet üzerine hangisini istersenız onu monte edıyorsunuz...

ama arka iki teker arası mesafe 68 cm olduğu için almaktan vazgeçtim...marketlerde avm lerde mağazalarda reyonlarda sağa sola takılmaktansa wollex sevdasından vazgeçeyim dedim...birde şu var her zamn eşimle çıkamam...arabayı çıkar arka büyük tekerleri tak..çocuğu koy zor geldı gözüme..

mesafe gözünü korkutmayanlar alabilir...bu tarz büyük arabalarda genelde o mesafe geniş...graconun trekko modeli galiba 68 cm diye hatılıyorum...kraft twist felanda geniş duruyo arka iki teker arası...elinize metreyi alın ölçün bence...büyük tekerlekli arabalar 58cm den başlıyo genelde 69 cm e kadar gidiyo ...benim incelemelerim sonucu vardığım kanı bu...

baby max montero traveli ölçtük 58 cm
kraft horn 59 dıye hatırlıyorum...

graco ultima travel aldım...bakalım memnun kalacakmıyım...en azından mağazalarda daha rahat dolaşılır...

sorun olmasından korktuğum tek yanı ağırlığının 14 kilo oluşu...bebeği gezdirirken , arabanın bagajından ındırıp bindirirken nasıl olur bilemiyorum...deneyip göreceğim artık..ama tek hareketle katlanma açılma özelliğini sevdim..

graco mirage modeli 7 kılo imiş aldıktan sonra dıkkat ettim...

kısmetimde bu varmış..aylardır araba bakıyordum...aldığıma hala ınanamıyorum..inşallah hakkımda hayırlısı budur....rahat rahat kullanırım...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende çok kararsız kaldım internet sitesinde beğendim çok güzel görünüyor ancak kullanan arkadaşlarıma bir sorum olacak, bi kere aldığınız ürünün içinde puset ve oto koltuğu var değil mi, bir de her defasında toplamak istediğimizde arabayı içindeki puseti de söküp, çelik kasayı çıplak halde mi bırakarak topluyorsunuz yani portatif değil pek sanırım. çünkü her zaman eşimizle olmucaz tek başımıza bebişlerimizle bu aracı nasıl açıp kapayabilicez. çok ağır mı, ve çok büyük yer kaplıyormu kararsız kaldım.
ama şu varki çok modern ve hoş duruyor. travel sistemlerde böyle fiyata bulmak çok zor gerçekten. maxi cosilerle muadil bence görünüşte..

Canim eger Bi wolex bebek arabasi var onun oto koltugu yok sadece puset oluyo. Onunla iken katlayabiliyosun. Ana oto koltukluolan tak cikar yapiliyo onunlayken katlayamiyosun. Ama butun travel sistemler de co cok pratik portatif degil ama ben urunu cok begendim

evet haklısın böyle modeller için portatif olma özelliğini pek önemsemiceksin alırken. baston araba değil ki, konfor ve rahatlık için yinede almaya değer diye düşünüyorum. bu arada yine sorum olacak. siz sanırım bu ürünü almışsınız kullanıyorsunuz, peki kumaş kalitesi nasıl ve arabanın ağırlığı kaç kg. benim baktığım sitede 13-15 kg diyor. fakat sanırım bu taşıma koltuğu da dahil hepsinin toplam ağırlığı olssa gerek. yoksa 15 kg çok fazla bir ağırlık. travel sistemlerde 7-8 kg olan bile ürünler var.en iyisi görüp almam olacak sanırım. siz oto koltuğu ile birlikte kaça aldınız acaba, netten sipariş mi verdiniz. görüp beğenerek mi aldınız?

ben bu wollex marka arabayı baya bir araştırmıştım internetten. çok güzele benziyor ve fiyatı da çok uygun. wollexi arayıp, istanbulda nerede görebileceğimi sordum ürünü. ve şişli perpa da ofisleri var. geçen hafta sonu eşimle gidip baktım. ve kalitesi muhteşem ürünün. ben çok çok beğendim. üreticiler herşeyi düşünmüşler. 600 tl araba ve ana kucağı dahil. ama muazzam bir ürün gerçekten.kalitesiyle beni çok şaşırttı. araba portbebe oluyor ve çıkartılıp yerine ana kucağı yerleştirilebiliyor. muadili olan 2000 tl lik maxi cosi, quuniy.concord larla boy ölçüşebilecek türden yani. ama bana biraz fazla büyük ve kaba geldi.konfor, modern ve şık görünüşüne diyecek yok. ama tek bir kusur gerçi bu travel sistemlerin hepsinde var. eğer böyle modellere karar verdiysek bunu gözardı etmeliyiz- biraz ağır ve kaba gerçekten. büyük olan arka tekerleri arasındaki mesafe 68 cm civarında. yani dar yerlerden biraz zor geçer. ve kapanmış halide biraz kaba. ben şimdilik beklemedeyim. alıp almamakta tedirgin oldum. ama ertelememin sebebi kesinlikle bu ürün değil, çünkü diğer travel sistemleri ile aynı kabalıkta ve büyüklükte. o açıdan bir sorun yok. ben eşim yokken rahatça kendim açıp kapayabileyim, az yer kaplasın istiyorum. ama bu araçlada ilk gününden itibaren çok ama çok rahat edecek bebişimiz. baston tarzı puseti olan uygun bir travel sistem bulamazsam bu ürünü almayı düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…