İnsanların begenileri tartışılmaz diyorsun benim olumsuz fikrim neden seni rahatsız etti ben de onu anlamadım..Ben begenmedim, arabası olmayan otobusle biyerlere gidip gelmek zorunda olan kişiler için son derece kullanışsız buldugumu söyledim.Katılırsın ya da katılmazsın.2-3 yorum yazdık sanki firmanın temsilcileri gibi hemen savunmaya geçiyorsunuz
Ben de bebeğim için bu Wollex markası hakkında yorum ararken bu siteyi gördüm.
Canım ürünün gelmediyse hemen iptal et. Aynı ürün şu an Morhipo'da da satılıyor. Fiyatı 480 TL. Avea kullanıcıları için %25 indirim yapıyorlar. Fiyat o zaman 360 TL ye düşüyor. Morhipo sitesini bilmiyorsan/duymadıysan Boyner Grubunun internet sitesidir, bilgin olsun.
Boşuna fazla para vermeyin.
Ürünün linki:
Wollex Bebek Arabası bebek arabasi - Morhipo
ürünü ne zaman aldın ?Ben de morhipodan wollex travel sistem aldım ve bugün elime geçti, fiyatı 457 TL ye geldi anakucağıyla beraber. Bebek arabası yatak şeklinde olunca çok rahat ama oturma pozisyonundayken sanki oturma yeri biraz dar geldi bana, yani çocuk 1 yaşından sonra oturabilir mi bilemiyorum.. Geri iade etsem mi kararsız kaldım, ayrıca otomobilin bagajına koymak istediğinizde tekerlekleri dahi çıkıyor ve diğer travel sistemlere göre fazla bir yer kaplamıyor. Ürünü genel olarak beğendim ama dediğim gibi, sanki oturacak yeri biraz dar geldi bana :S
Ben tartisilmaz diye sizin yazdiginiz yorumlara dedim yok reklam kokuyo yok bilmem ne... Ayricada isimden memnunum firma temsilciligi yapmama gerek yok...begenmediginiz anda da iade etseydiniz.. Ayricada travel sistem arabalarin hangisinde otobuse biniP inmek rahat oluyo arastirdinmi hic...eger otobustede rahat etmek isteyen varsa sadece bastin tipi arabalar alacaklar. Fikrinizin beni rahatsiz etme sebebide sadece yorum yapmak icin yazmis olmaniz...
İyi de reklam kokuyo dediğim arkadas cevap verseydi..Ondan ses gelmezken siz neden rahatsız oldunuzİade etseydiniz diyorsunuz iki seferdir.İyiki dediniz ben hiç düşünememiştim Evet iade ettim, onun yerine Graco Mirage Plus aldım.Bu da travel sistem ve çok çok kullanışlı.Hem otobuste rahat ediyorum hem de baston tipi degil .Peki siz başka marka gördünüz mü de körü körüne bu markayı savunuyorsunuz sanki dünyanın en iyi arabası gibi?
Ya bisey cok komik geldi bana iade lafima ikinci kez cvp verebildin tebrik ederim:))) ayrica daha hamileyken yeni aldigin arabayi nasil olduda otobuste kullanabildin. Arkadasim benden sana tavsiye kitap oku kendini gelistir. Cunku cok celiskilisin.. Ayrica o aldigin arabayla bu arabanin resimlerini ve ozelliklerini yan yana koy tabi aldiysan:)) cunku arabam oldugu icin sorun etmedim demistin onceki yazinda:)))
bende internetten ve gidip göremeyecek olsamda bayisinden birebir bilgi aldım ve muadillerine göre uygun olduğunu kullananlardan yorumlar neler diye sordum.. hepsiburadadan sipariş ettim dün anakucağı ile travel set 609 tl ye aldım. hep morhipoya bakarım bakmadığım zamana denk geldi demekki üzüldüm daha uygun alınabilirmiş meğer tüh dedim yani :) kısmet.. bende gelmesini bekliyorum.. inş. beğeniriz.. yoksa 8 gün içinde iade hakkımız var o hakkı kullanıp iade edeceğim..
gelsin bende size yorumlarımı yazacağım inş.
Sen cok zekisn:) Nereden biliyorsun benim tek cocugum oldugunuDaha fazla rezil etme kendini..Ürünü bir süre denedikten sonra iade edebiliyorsun dikkatini cekerim.15 gün hak veriyorlar.Sen bunları atladın heralde okudugun kitaplarda.Ayrıca ilkçğretim hayatın boyunca ne kadar kitap okuyabildin merak ettim.Ben öğretmen olana kadar baya bi okudum da demekki yetişememişim sana..Daha ne kadar okuyum onu da bi söyleyiver sana zahmet..
Sen cok zekisn:) Nereden biliyorsun benim tek cocugum oldugunuDaha fazla rezil etme kendini..Ürünü bir süre denedikten sonra iade edebiliyorsun dikkatini cekerim.15 gün hak veriyorlar.Sen bunları atladın heralde okudugun kitaplarda.Ayrıca ilkçğretim hayatın boyunca ne kadar kitap okuyabildin merak ettim.Ben öğretmen olana kadar baya bi okudum da demekki yetişememişim sana..Daha ne kadar okuyum onu da bi söyleyiver sana zahmet..
pek bi reklam kokulu olmus.Aynı araba bende de var ve bahsettiğin kadar kullanışlı degil.Çift yön özelliği hiç pratik degil.Cok büyük olusu önemli bir sorun..cünkü hiçbir yere sıgamıyorsunuz. Ben pek tavsiye etmiyorum acıkcası
canım yorumlarını bekliyorum ...çok merak ediyorum.....
bende daha doğum yapmadım canım geldi ama ürün. unutmuşum bu topik te yazdığımı ondan göreemedim... ben arabayı evde kurdum çokta beğendim. muadilleri olam maxicossi gibi pahalı markaların modelleri ile aynı.. evet biraz geniş iskeleti var ama sağlam ve sürüşü çok keyifli.. istediğim gibi ayrı ayrı takılabilen 2 şekli var puset araba ve anakucağı..
ben özellikle eşimin uzun boyu dolayısı ile boyundan ve istediğim yönde durabilecek şekilde takabiliyor olmamı beğendim.. çok ağır da değil bence normal.. plastik tekerlekli aynı fiyatlara alınacak ürünlerden çok çok daha kaliteli ve hoş.. siyah rengini aldım çokta beğendim.. heryeri çıkabilio yıkanabilio...
sana hayırlı doğumlar inşallah...
öne doğru uzunluğu sorun değilde yanlara doğru aşırı genişse markette mağazada reyonlar arasına girilmez...
bende ürünü görmeye gidecem bakalım nasıl birşey eşimde siyah olsun illa diyo...
arka iki büyük teker arası kaç cm aceba?
arkadaşlar bende çok kararsız kaldım internet sitesinde beğendim çok güzel görünüyor ancak kullanan arkadaşlarıma bir sorum olacak, bi kere aldığınız ürünün içinde puset ve oto koltuğu var değil mi, bir de her defasında toplamak istediğimizde arabayı içindeki puseti de söküp, çelik kasayı çıplak halde mi bırakarak topluyorsunuz yani portatif değil pek sanırım. çünkü her zaman eşimizle olmucaz tek başımıza bebişlerimizle bu aracı nasıl açıp kapayabilicez. çok ağır mı, ve çok büyük yer kaplıyormu kararsız kaldım.
ama şu varki çok modern ve hoş duruyor. travel sistemlerde böyle fiyata bulmak çok zor gerçekten. maxi cosilerle muadil bence görünüşte..
Canim eger Bi wolex bebek arabasi var onun oto koltugu yok sadece puset oluyo. Onunla iken katlayabiliyosun. Ana oto koltukluolan tak cikar yapiliyo onunlayken katlayamiyosun. Ama butun travel sistemler de co cok pratik portatif degil ama ben urunu cok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?