Kızlar merhaba. Bende 4 aylık hamileyim ve eşimle bu aralar kafayı bebek arabalarına takmış durumdayız. Her gün o kadar çok arabaya bakıyoruz ki artık hangi araba iyiydi hangisi kötüydü hatırlamıyorum :) en son olarak eşim bu arabaya sardı. Hem görünüşü çok şık hemde fiyatı çok uygun (yani bu tarz modeller için). Bu arabayla ilgili en kararsız olduğumuz nokta arabayı sadece internetten görmüş olmamız. Birde sanki çocuk 2-3 yaşına gelince puset kısmı yetersiz kalacakmış gibi geliyor. Birde çocuk büyüyünce çocuğun ayağını koyabileceği bir ayak koyma yerinin olmaması bizi düşündürüyor. Kullanan arkadaşlardan özellikle çevresinde 2-3 yaşında olan çocukları pusete binmiş fotosunu buraya koyarlarsa sevinirim. Çünkü internetteki tüm fotolarda hep küçük bebeklerin fotoları var. Bizim için arabanın boyutu çok önemli değil. Arbayı aracımızın bagajında muhafaza etmeyi düşünüyoruz. Şimdiden tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
ürünü ne zaman aldın ?
birde o fiyata nasıl morhipo nun sitesindeki indirimi inceledim 480 tl sadece arabaydı...anakucağı yoktu....
sende mi avea kullanıcısına yüzde 25 indirim i kullandın?
Kızlar coğu alışveriş sitesınde karşıma cıkan bi bebek arabası travel sistem görünüşü cok iyi aranızda kullanan varmı?bebek bekleyenler araştırdımı yardım ederseniz sevınırım ben pek bi bilgi bulamadım bu araba hakkında
bizde dün ereyon.com.tr den wollex new york bebek arabasından aldık çok da begendik. Kuzenimde alacaktı fakat farklı bir model olsun istedi ereyon.com.tr nin bebek arabalarının oldugu sayfada epey gezindik sonrada aşağıda resmini ve özelliklerini paylaştığım arabayı begendik. Ereyon.com.tr ye telefon acıp sorduk ön siparişteydi çünkü araba. Müşteri hizmetlerinden bize verilen bilgi önümüzdeki hafta satışa çıkacağı oldu.
özellikleri:
Hafifliği ,portatifliği, şıklığı ve kıyaslanamayan kullanım kolaylığı ile annelere özel...
Wollex montana portatif bebek arabası uzun süreli anket ve araştırmalar sonucunda günümüzde birçok annenin istediği ve hayalini kurduğu tarz ve özelliklere göre tasarlanmış, zorlu şehir yaşantısını kolaylaştıran bir bebek arabasıdır.
Genel özellikleri: Alüminyum iskelet yapısı, hem arabayı her türlü ortama karşı dayanıklı hale getirir sağlamdır hem de hafifleştirir ürünün toplam ağırlığı 4,700 kgdır.
ürün katlandığında çok küçük ve elle taşınabilir olması amacıyla çok özel bir tasarımı vardır. 3 farklı hareketle bebek arabasını katlayıp çok küçük 45/15/15 boyutlarına dönüştürebilirsiniz. Bu haliyle tüm arabaların bagajlarına hatta arabaların ön koltuğuna bile koyabilirsiniz. özellikle şehirde taksiye bindiğinizde arka koltuk ayak boşluğuna yada ön koltuk ayak boşluğuna koyabilir siniz günlük hayatta kullanımı inanılmaz metro, taksi, otobüslere kolay inip binme imkanı sağlar tasarım ödülü almış montana bebek arabası tek hareket ile kurabilirsiniz.
ön tekerlekler küçük ve hafif(10cm) arka tekerlekler büyük olması (18 cm) olması çok daha yumuşak bir sürüş keyfi yaşatır ve 360 derece etrafında dönmesi alışveriş merkezleri gibi dar alanlarda manevra yeteneğinizi arttırır..
Montana bebek arabasını aldığınızda montaj gerektirmez. Diğer birçok araba gibi kullanma klavuzun dan nasıl montaj yapabileceğinizi öğrenmenize gerek yoktur. Katlanmış halde gelir ve direk açıp kullanmaya başlayabilirsiniz..
Montana bebek arabasını taşıma çantası size ücretsiz ürünle birlikte tedarik edilir. Hem saklamada çok kolaylık sağlar hem de ürünü açık taşımak istemediğinizde çantasıyla kullanıp. Ihtiyacınız olduğu anda bebek arabasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Alışveriş sepeti elinizde kalan koymak istediğiniz eşyalar için tasarlanmıştır.
Kanopi gözlem penceresi ile çocuklarla göz temasında kalıp diyalog kurabilirsiniz. Güneşten koruma ve ek uzatma tentesi ile çok farklı..
En küçük araba bagajlarına bile kolayca sığar.
Montana bebek arabanızı istediğiniz takdirde çantasında yanınızda götürebilirsiniz. Ulaşım araçlarında örneğin uçakta direk yanınıza alabilirsiniz.
çocuğunuz güvenliği için 5 noktalı emniyet kemeri...tek tuşla kilit açma sistemi ile yepyeni...
internet üzerinde cok yerde var bu ürün canlısı nasıl cabaya bende bu arabadan almak istiyorum ama çok kararsızım şimdi senin aldığında ana kucağı ve çantası yok sadece araba var değilmi sana zahmet olmazsa canım bir fotoğrafını çeksen buraya koysanda tam görsek.Birde çokmu ağır araba kapanışı falan tek elle falan oluyomu cevap verirsen çok sevinirim arkadaşım ha bu arada kaç günde geldi aldığın siteden ?
bu bebek arabasını aldım ve 1.5 ay anca kullanabildim kırıldı gerçekten malzemeleri çok kalitesiz arabanın heryeri oynuyor tekerleri tek olduğu için her an kırılabilir ayrıca boyunuz 170cm ve üzeri ise beliniz çok zorlanıyor araba tasarlanırken insanların boy farkı düşünülmemiş hadi diyelim bayan kısa fakat çoğunun eşi 170cm üzeridir öyle reklamdaki gibi tek ellede açıldığı falan yok bu kalitedeki bir araba için çok pahalı kesinlikle almayın derim bu arada oğlum 2 yaşında
Ben de bebeğim için bu Wollex markası hakkında yorum ararken bu siteyi gördüm.
Canım ürünün gelmediyse hemen iptal et. Aynı ürün şu an Morhipo'da da satılıyor. Fiyatı 480 TL. Avea kullanıcıları için %25 indirim yapıyorlar. Fiyat o zaman 360 TL ye düşüyor. Morhipo sitesini bilmiyorsan/duymadıysan Boyner Grubunun internet sitesidir, bilgin olsun.
Boşuna fazla para vermeyin.
Ürünün linki:
Wollex Bebek Arabası bebek arabasi - Morhipo
199 nerdeymiş mümkün değil varsa o fiyata ben 1 araba daha alırım vallahi
Ben hiç bir yerde 600 aşağısı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?