Doğuma Hazırlık Wollex newyork bebek arabası kullanan varmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende kısmetse bu bebek arabasından alacağım yorumlara göre güzel bir bebek arabasına benziyor gidip yerinde de göreyim öyle karar vericem bakalım :)

Kızlar merhaba. Bende 4 aylık hamileyim ve eşimle bu aralar kafayı bebek arabalarına takmış durumdayız. Her gün o kadar çok arabaya bakıyoruz ki artık hangi araba iyiydi hangisi kötüydü hatırlamıyorum :) en son olarak eşim bu arabaya sardı. Hem görünüşü çok şık hemde fiyatı çok uygun (yani bu tarz modeller için). Bu arabayla ilgili en kararsız olduğumuz nokta arabayı sadece internetten görmüş olmamız. Birde sanki çocuk 2-3 yaşına gelince puset kısmı yetersiz kalacakmış gibi geliyor. Birde çocuk büyüyünce çocuğun ayağını koyabileceği bir ayak koyma yerinin olmaması bizi düşündürüyor. Kullanan arkadaşlardan özellikle çevresinde 2-3 yaşında olan çocukları pusete binmiş fotosunu buraya koyarlarsa sevinirim. Çünkü internetteki tüm fotolarda hep küçük bebeklerin fotoları var. Bizim için arabanın boyutu çok önemli değil. Arbayı aracımızın bagajında muhafaza etmeyi düşünüyoruz. Şimdiden tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürler...

canım, geçmiş yazıları okursan bu ürünü alıpta kullanan arkadaşlar var. ancak senin dediğin gibi 2-3 yaşında kullanan var mı bilemiyorum. bu yeni piyasaya çıkan türk menşeli bir ürünmüş. yaklaşık bir yıldır üretiyolar üretim yeri de izmirdeymiş. eğer istanbulda yaşıyorsan perpada dağıtıcı bayileri var gidip görebilirsin. ben gidip yerinde görmüştüm. ürünü çok beğenmiştim. ağırlığı ve arka tekerleklerinin çok geniş olması sebebiyle ben almaktan vazgeçip hafif baston pusetlerden aldım. tabi tercih meselesi. ancak içimde de kaldı bu ürün. çünkü kalitesiyle muuazzamdı gerçekten. senin için büyüklüğü ağırlığı önemli değilmiş, o zaman düşünebileceğin bir araba bencede. en güzel rengi kırmızı. gerçekten muadili olan pahalı travel sistemlerle birebir aynı. çok kaliteli ve modern şık bir görünüşü var. ben ona bebek arabası değil de bebek jipi diyorum :)
evet değindiğin noktaya gelince, travel sistem olması portpebeye dönüşmesi ve taşıma koltuğu ilk 1 yıl için gerçekten çok rahat edeceğini gösteriyor bebeğin. anak çocuk 2 ve üzeri yaşlarda banada sanki rahat edemeyecek gibi geldi. puset haline gelince biraz küçük göründü gözüme. ve ayakları gerçekten rahatsız olacakmış gibi geldi banada. şöyle bişey yapabilrsin bu ürünü ilk yıllar kullanıp iki yaştan sonra baston pusetlerden tercih edebilirsin.
ben malesef çok ikilemde kaldım ve bu ürünü nerdeyse 1 ay düşündüm ancak 1 yıldan sonra kullanışlı olmayacağına karar verdim. zaten araba çok hantal birde içinde çocuk eziş büzüş oturacak belkide sığamayacaktı..
bebeğin şimdiden hayırlı olsun canım. güzel alışverişler diliyorum. birde nacizane fikrim, henüz 4 aylık hamişssen biraz bekle ve araştır derim fikri çok değişiyor insanın. ben 8. ayımdan sonra aldım. :)

Teşekkürler paylaşımın için, ben de beklemeye karar verdim. Zaten dediğin kadar büyük ve ağırsa görmeden almak pek mantıklı olmayacak.

dün izmirdeki satış bayisine gittim bu arabayı görmek için.ama satış temsilcisi bir kötülediki sormayın. garantili bir ürün değilmiş.adi malzemeler kullanılmış. ana kucağında darbe azaltıcı süngerden yokmuş.kulbu plastikmiş. zaten mağazada da yoktu. sadece internet satışına sunuyorlarmış. durum bu olunca bizde kraft dua travel sistem aldık.kampanyalı fiyatı 475 tl...ben beğendim. oturma yeri ( puset) oldukça geniş. ana kucağı çok güzel. allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

ürünü ne zaman aldın ?

birde o fiyata nasıl morhipo nun sitesindeki indirimi inceledim 480 tl sadece arabaydı...anakucağı yoktu....

sende mi avea kullanıcısına yüzde 25 indirim i kullandın?

Kusura bakma yeni gördüm, siteye uzun süredir giriş yapmıyordum,

Ben alalı bayağı oldu, bonusa özel %25 indirim vardı, hediye çeki olarak değil de direkt indirim yaptılar. Şimdi ürünler tükenmiş, ben aldığımda set şeklindeydi, bebek arabası+ana kucağı beraberdi, sepette %25 indirim olunca 457 TL ye geldi. Geri iade etmedim, çünkü piyasadaki fiyetına gmre çok çok uygun fiyata aldım :)

Montana modelini alan varmi ? Benim bebegim 5 bucuk aylik ve kisa girdigimiz ici suan cok kullanamicaz yazada baya buyur montana modeli bana daha uygun geldi.cok hafif ve katlaninca benim cantamdan bile kucuk:) tek olumsuz yani sirtinin yatmamasi sanirim.tabi kullananlarin yorumlari cok onemli..umarim kullananlar yazar cumku takinti yaptim bu arabayi :))

bende 34 haftalık hamileyim bende wollex düşünüyorum arkadaşım aldı çok hafif olduğunu söylüyor çok memnunmuş ama görmekte fayda var diyorum kadıköyde zeymed medikalden almış orada görebiliyormuşsun ben gitmeyi düşünüyorum ama havalardan dolayı bitürlü çıkamadım

bu bebek arabasını aldım ve 1.5 ay anca kullanabildim kırıldı gerçekten malzemeleri çok kalitesiz arabanın heryeri oynuyor tekerleri tek olduğu için her an kırılabilir ayrıca boyunuz 170cm ve üzeri ise beliniz çok zorlanıyor araba tasarlanırken insanların boy farkı düşünülmemiş hadi diyelim bayan kısa fakat çoğunun eşi 170cm üzeridir öyle reklamdaki gibi tek ellede açıldığı falan yok bu kalitedeki bir araba için çok pahalı kesinlikle almayın derim bu arada oğlum 2 yaşında

kızlar benim için garanti çok önemli aldığım yer direk ilgilenmeli servisi ara şurayı burayı ara dememeli bende e reyonu aradım ama garantide fos çıktılar bende direk
wollex i aradım ve beni wollexshop a yönlendirdi ücretsiz eve getirip gösterdiler valla çok begendim mama sandalyesini de alcam inşallah
hangi markayı alacaksanız bayisinden almaya dikkat edin

internet üzerinde cok yerde var bu ürün canlısı nasıl caba

Almayin kızlar çok hantal ve hiç kullanışlı değil. Bebeğim 6 aylık ooldu daha 6 kere kullanmadım arabayı. Açması kapaması herşey iki elle yapılması gerekiyor.tekerler çok büyük arabanın bagajına katlanmış hali bile sığmıyor. Ben görmeden aldığım için pişman oldum

Ben aldım bu arabanın travel sistem olanından.gerçekten özellikle arka tekerlekleri çok büyük.doğumum Haziran'da henüz kullanmadık sadece kurduk biraz denedik ama hoşumuza gitti eşiminde benimde.katlanması iki elle ve katlandığında bagajda baya yer kaplar eğer bu konuda sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız alın.bizim bagaj sıkıntımız yok o yüzden sorun değil.ben genel olarak çok beğendim puseti(özellikle portbebe olarak kullanılabiliyo bu beni cezbetti) ve ana kucağını.umarım kullanmaya başlayınca yanılmamışım derim.genelde bu tür travel sistem arabalar büyük ve ağır oluyor bunu da göz önüne alın.sadece puset alacaksanız,çok daha hafif ve tek elle kapatılabilenleri tercih edebilirsiniz.

allah razı olsun senden bacım. ben de bu vollex montana arabayı butikbebe sitesinde gördüm. emsal ürünlere göre o kadar ucuz ki alsammı diye kafam kurcalandı. ürün açıklamasında da 7 kg yazıyor ne güzel hafif diye cazip de gelmişti. tabi kendisini görmediğim için kullananların yorumlarını araştırıyordum. sen böyle kırılabilir deyince, bir de boyu alçak deyince vaz geçtim. benim boyum da eşimin boyu da uzun, bize öyle belimizi zorlucak arabalar gelmez. ürünü ısmarla sonra iade et, kargosu şusu busu beni bir sürü zahmetten kurtardın. tekrar sağolasın.

gerçi siz yazalı çok olmuş.indirimler değişebilir ama bukadar fark olmaz gibi geldi.linke tıkladım.199 tl diyor ürüne.480 lik ürünmü bu indirim gelmiş.yoksa farklı ürünlermi...

199 nerdeymiş mümkün değil varsa o fiyata ben 1 araba daha alırım vallahi

Ben hiç bir yerde 600 aşağısı bulamadım

Tamam baktım şimdi anladım 199 olan bizim bahsettiğimiz araba değil Wollex in başka bir modeli birden şaşırmıştım. 199 olan Wollex Montana modeli burda arkadaşların bahsettiği New York modeli onunda fiyatı 600 civarında

199 nerdeymiş mümkün değil varsa o fiyata ben 1 araba daha alırım vallahi

Ben hiç bir yerde 600 aşağısı bulamadım

Bence de farklı bizim kullandığımız Wollex new york bu bahsettiginiz. Arabadan farklı .. Bizim araba gercekten çok başarılı ve 650 mı 700tl mi neydi? Bu 170 tl araba baska bir şey..

kızlar tek kelimeyle harika bir set çok ergonomik, herişlevi mevcut ben aldım çok memnunum
bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünü internette gördüm ve cok begendim,bebeğim biraz daha büyüsün o zaman kesin kez almayı düşünüyorum.her ürünün olumsuz bazı yönleri olucak tabikide,bu arabayı burdan gördüğüm kadar yakından gördüğümdede beğenirsem hemen almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…