💁‍♀️her güne bir konu😌biraz eglenmece,biraz düşünmece, her telden konusmaca🙋‍♀️

Nefes aldığımız sürece değişecek şeyler için hiç bi zmn geç değildir☺️yeni kararlarınızın hayatınızda güzel başlangıçlara kapılar açmasını diliyorum🤗
 
Çok üzüldüm. 😔Bunun tek tesellisinin sadece bi imtihan olduğu ve bu imtihan sonunda Allahin güzel bi mükafat vereceğini bilmek olurdu diyebilirim. Yaşanmayan acilar üzerine konusurken bazen sözcükler sessiz kalabiliyor...🤦‍♀️
İnsanoğlu çaresi olmayan her şeye alışıyor, buna şükür diyelim :)
 
Bnde uzun zamandır hastalık geçiriyorum. Artik alıştım ama hep şunu diyorum: bu hastalik bnmle beraber gelmedi.sonradan oldu we inanıyorum ki o da misafir we misafirler hep gider zamanı dolunca🤨
Umarım öyle olur ben de bunu umuyorum 🙁
 
Bugünün konusunu bi arkadaş belirledi ve diyor ki :
Erkeklerin aldattığı aşikar çoğu hemcinslerimiz bu durumdan muzdarip.peki kadinlar neden aldatıyor bu çok konusulmasa da çevremizde görebiliyoruz bu durumları da🤔herkes yoruma 🤗
 
Çok teşekkür ederim sağolun, tedavim bitti tek kulağım tamamen sağır ve kalıcı yüz felcimle hayatıma devam ediyorum :) yani birazcık geç kaldım ben :)
Merhaba.mesajiniz iki gündür düşündürüyor sakincasi yoksa rahatsızlığınızin nedenini paylaşır mısınız
 
Merhaba.mesajiniz iki gündür düşündürüyor sakincasi yoksa rahatsızlığınızin nedenini paylaşır mısınız
merhabalar, elbette
Kulak zarından başlayarak iç kulak, orta kulak, kemikçikler, denge organı, işitme organı, beyin sapı, beyin zarı ve bütün fasiyal sinirleri saran kolesteatom denilen bir tür kist sebep oldu maalesef. Aslında ben ihmal ettiğim için bu duruma kadar geldi muhtemelen çünkü kendimi bildim bileli sağ kulağım hep az duyardı zamanla işitme kaybım arttı bir kaç kez de gittim esasında ama bir sonuca varamadık ben de üstüne düşmedim. 2 sene önce üşütmeye bağlı basit bir fasiyal paralizi yani yüz felci olarak başladı tomografi ve MR sonuçlarım normal geldi hep ve kortizonla hafifledi de aslında ama sonra ne olduysa aniden 5.Derece yüz felcine kadar ilerledi, ameliyata girmeden önceki son MR tertemiz çıktı :) doktorlar dedi ki pırıl pırıl hiç bir şey yok ama felç gelebileceği son noktaya geldiğinden kulağını açıp bakacağız:)açtıklarında karşılaştıkları manzara girizgahta bahsettiğim manzara ne yazık ki. Tahribat çok yüksek olduğundan ve organların çoğu eridiğinden kalan kısımlar yani denge işitme organları dahil beyin zarına kadar kazınarak kulağımın içi tamamen boşaltıldı ve karnımdan alınan yağ dokusu ile dış kulak yoluna kadar doldurularak kapatıldı. Felç benim için şu aşamada şükür sebebi çünkü felç olmasam menenjit olacaktım ve ondan kurtuluşum olmayacaktı muhtemelen :)
 
Allah şifa versin çok zorlu yollardan geçmişsiniz. Sebepler birbirini kovalayıp bir sonraki şeyin önüne geçmiş resmen. Bazi şeyleri çok zor yaşıyoruz ama bi çırpıda da anlativeriyoruz değil mi?
 
Allah şifa versin çok zorlu yollardan geçmişsiniz. Sebepler birbirini kovalayıp bir sonraki şeyin önüne geçmiş resmen. Bazi şeyleri çok zor yaşıyoruz ama bi çırpıda da anlativeriyoruz değil mi?
Amin teşekkür ederim, bu durumlar dile kolay ama kalbe zor maalesef.
 
Back
X