- Konu Sahibi pembe dusler
-
Yani AVM girişlerindeki cihazlardan yada mağaza girişindeki cihazlarda sıkıntı olmaz.sadexe çantayı verdiğimiz yer mi sakıncalıHiç korkmayın bunun için videolar da var:
Yani güvenlik kapılarında hiçbir x ışını yok, manyetik alan o yüzden rahatça geçebilirsiniz. Çantanızı verdiğiniz yerde x ışını var. Oraya elinizi falan da sokmayın ama gebe değilken de.
Evet öyle :) çantayı verdiğimiz yerde X ışını var oradan uzak durmak lazım. Diğer kapılar gayet güvenli.Yani AVM girişlerindeki cihazlardan yada mağaza girişindeki cihazlarda sıkıntı olmaz.sadexe çantayı verdiğimiz yer mi sakıncalı
Mağazalardan mecbur geçiceksin ama Avm lerden asla geçme tabiki.Merhaba hanımlar..AVM girişlerinde ve mağaza girişlerinde bulunan güvenlik amaçlı kullanılan bu aletlerden geçmek tehlikeli mi bebek için.ilk hamileliğimde ki doktorum bi sorun olmıcağını söylemişti .ama şimdiki doktorumda gecmesen iyi olur dedi.Ama bakıyorum da her yerde bu cihazlardan var.Yani hamilelik bebek ürünleri satan yerlerde bile ,dedim zararlı olsaydı koymazlardı heralde.intermetten arastırdım zararlı olmadığı,röntgen de olduğu gibi tehlikeli olmadığı yazıyor..Yinede kararsız kaldım ..
E iyi de mağazalar avmlerin içinde ya zatenMağazalardan mecbur geçiceksin ama Avm lerden asla geçme tabiki.
Tabiki içinde tatlım. Geçerken güvenlik görevlilerine hamile olduğunu ve geçmenin yasak olduğunu söyliyceksin ve geçmiyceksinE iyi de mağazalar avmlerin içinde ya zaten
Çoğu yerde buna müsade etmiyorlar işte. Bizim akraba hep internetten söyledi evine yakın avmde izin vermemişler diye 9 ay avmye gitmediTabiki içinde tatlım. Geçerken güvenlik görevlilerine hamile olduğunu ve geçmenin yasak olduğunu söyliyceksin ve geçmiyceksin
Ben AVM ye girerken o cihazlardan gecmıyorum.gebelik var deyip kenardan gecıyorum.anlayışla karşılıolarE iyi de mağazalar avmlerin içinde ya zaten
Demek ki görevliye göre değişiyorBen AVM ye girerken o cihazlardan gecmıyorum.gebelik var deyip kenardan gecıyorum.anlayışla karşılıolar
Valla bi çok AVM ye o şekilde girdim hiç bişey demediler.olumlu karsıladışar hepsiDemek ki görevliye göre değişiyor
Sonuçta hamile gibi davranıp avmye bomba sokabilirler kimse sorumluluk almak istemez görevli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?