XANAX İLACINI KULLANAN ARKADAŞLARIM-LÜTFEN BİLGİ VERİRMİSİNİZ...

@_angela_ Biraz sert mi yazmisim kusura bakmayin. Gaza geldim neyse sert cikmak istememistim de dedigim gibi yani ama benim takildigim nokta ilac tedavisinin hayati oldugu bir konuda psikiyatristin "ise yaramiyor o ilaclar" demesi oldu

O konuda sonuna kadar haklısın zaten, bir psikiyatr işe yaramaz o ilaçlar diyemez.
Bugün bi plasebo gerçeği var üstelik. Hastalığa dair biyokimyasal olarak işe yaramayan ilaçsa işe yaramayan ilaçlar grubu.
Ama sonuca yönelik işe yarıyor mu, yarıyor :)

Uyusturmasi konusuna antitez sunmuyorum "sadece uyusturuyor bir ise yaramiyor" gorusune karsi cikiyordum aslinda. Literatur konusacagimdan degil de alternatif kelimeler bulamadim yazdiklarima.
Kisaca konu sahibi doktoru ne diyorsa kullansin, biz onun doktoru degiliz. Belli ki kotu durumda ve bu ilaclar onu sadece uyusturmaz elbette hastaliginin gidisatina katkida bulunur, korkmasina gerek yok yani M mutluluk1982

ne kadar kullandı acaba ? Bağımlılık yapmamış mı ? xanax çin herkes hemen hemen herkes bağımlılık yapıyor diyorlar. 10-15 yıldır kullananlar varmış. Ama şu an bırakmış babanız. demekki kişiden kişiye değişiyor mu? çünkü gerçekten iyi geliyor.

Simdi konu sahibi ben anlamadim... Depresyondan cikmayim boyle aci cekerek yasayim ama yeter ki xanax'a bagimli olmayim mi diyorsun?
Bak fiziksel olarak bir suru siddetli aci cesidi var ve bu insanlar morfinle yasiyorlar. Bagimli olacaklarina o aciyi cekmeye devam mi etsinler? Niye doktorunu dinlemiyorsun? Bogazin agridiginda verilen antibiyotige de boyle yapiyor musun?
Internette arastirirsan antibiyotiklerle karaciger yetmezligine girip hayatini kaybeden orneklere rastlarsin. O zaman hicbirimiz antibiyotik kullanmayalim.
Soguk alginligi ilaclari da mide kanamasi yapar. Aman onlari da kullanmayalim.
Doktorlar da bosa doktor olmus zaten. Bu ilaclar bosuna uretilmis.
Yani boyle hassas bir konuda yapmayin etmeyin lutfen.
Doktorunuzu dinleyin.

Ayrica bagimlilik yapmasi demek sizin anladiginiz gibi bir eroin bagimliligi olayi degil M mutluluk1982 . Bunu psikiyatristinize sorarsaniz ayrintili anlatacaktir. Daha fazla konusmak istemiyorum yoruldumm

Antidepresanlar ciddi ilaçlardır. Kafanıza göre başlayıp bırakmamalısınız.
Doktorların ilk söylediği budur. Tedaviyi yarım bırakırsanız sonraki tedavi süreciniz daha uzun ve ağır olur.
Anti depresanlar sizi mutlu etmez, cesur yapmaz.
Sorunlar olduğu gibi oradadır.
Sadece daha berrak görebilmenize yardımcı olur. Kendinize iyileşme izni verin.

bu arada toplantıya gittin mi,sorun oldu mu,kızın şaşırmıştır

toplantı bugundü ..evet.. hatta sabah doktora gittim. saat 12 de de toplantı vardı.Ben gittim. Hiçte mutsuz değilim bugun.
heralde ilaçtan..
sabah önce tramway sonr dolmuşla hastaneye gittim. hastaneden yine dolmuşa bindim.okula gittim. Okuldan tekrar dolmuşa bindim.merkeze geldim.merkezden tekrar dolmuşa bindim.başpınara geldim.. üstelik o adam seni götüreyimmi dedi. defalarca aradı.. yada ben gideyim dedi. ne ile gideceksin dedi. seni ilgilendirmez dedim. sanane dedim.. ben giderim dedim gittim. gayette iyiyim..

Kullanan kişilerden bilgi almak yerine doktorunuzla birebir görüşüp ilacınızla ilgili soru ve sorunlarınızı dile getirmenizde yarar var zira ilaçlar her bünyede farklı reaksiyonlar verir.

Benim bir tanıdığım ileri derece psikolojik rahatsızdı, birden bire panik atak olmuştu. Bir sene karanlık odasından dahi çıkıp tuvalete gitmedi.Ve senelerce Xnax kullandı. Şimdi araba kullanıyor, tek başına gece evde kalıyor. En anlam veremediğim insan tipi psikolojimiz için verilen ilaçların içilmemesi gerektiğini söyleyen insanlar. Yararı zararından çok daha fazla. Düzenli için, doktorunuz demeden bırakmayın.

Alnından öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…