Xaomi inface lazer epilasyon cihazı

Bende sipariş ettim tamamen risk alarak başka marka ve modellere baktım 2 3 bin vermek istemedim. Daha önce de 3 farklı merkezde lazer geçmişim var ama tam bitmedi. Kalanları evde kendim bu cihazla toparlamk istedim umarım işe yarar. Gelsim kullanayım bende yazarım size kızlar

Evet, çok mantıklı. Emzirme dönemi de bittikten sonra denenebilir.

Ben merkeze gitmiştim, bitmişti ama gebelik tedavisi, hormonlar, hamilelik derken geri dönüş oldu. Evde ipl lazer uygulamak pratik oluyor şimdi
Merhaba hamilelik döneminde tüylerinizi hangi yöntem ile temizlediniz ben seanslarımı dondurdum büyük oranda azalmam var zaten bitmek üzereydi ama hamileyim şuan salonum 2-3 sefer ağda yaptırabilirsin uzun süre çıkmaz zaten dedi veya tıraşlama yöntemi ile kısalt ama jilet vurma dedi kafam karıştı

Benim hamilelikte çok tüylenmem oldu, hormonal sıkıntılardan dolayı. Jilet kullandım o dönem, düşük riskim de vardı, ağda önermedi doktorum. Lazere sıfırdan başlamış gibi oldum doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…