Zeynep;
Hoş geldin canım.....
Sana özelden yazamadan sen geldin....Sefalar getirdin......
hoş bulduk,
bir kez daha deneyince bağlandım.bu arada eşimi salıncağa oturttum.ağustosta klima yaktıran adam,bu havada(burası yağmur havasında)balkon keyfi yapmak istedi.
Merhabalar hoş geldiniz.......
Buyrun ; topiğimiz her tür paylaşıma açıktır;ama XL deneyimler baş tacımız;malum beden XL..Gerçi benim ki artık XXXL ama neyyysseee.Siz görmezden gelin...
Yenam. sende hoş geldin.birde cyd86 var.o na da iyi geceler.hayırdır..hastane araştırması falan,merak ettim..
Burasıda çok soğuk özellikle akşamları bayağı soğuyor...
Demek balkon keyfi yapmak istiyor sende yanındasın tabii..Üşütme dikkat et canım..
Yenam. sende hoş geldin.birde cyd86 var.o na da iyi geceler.hayırdır..hastane araştırması falan,merak ettim..
Tamam canım sağol ilgin için..YENACIĞIM;
Bahsettiğim Lab'ın SGK anlaşması olması kuvvetle muhtemel.Özellikle sor canım...
Hoşbuldum teşekkür ederim.ne yazık ki XL' ım ben de ama azmin zaferi örneğini göstermek istiyorum bu arada bir fırsat sitesinden aldığım kuponla yarın randevu aldığım bir güzellik salonuna gideceğim. 6 seans (1.5 ay sürecek) kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans - vakum yaptıracağım. işe yaramasını umut ediyorum inş. dedikleri gibi bir incelme sağlanabilir
Aranızda Kavitasyon vs yaptıran var mı acaba daha önce :26:
Bu sıralar hiç istikrar sağlayamıyorum canım yaa..Buda benim metabolizmamı iyice yavaşlatıyor..Acaba diyorum problemmi var kan değerleirme baktırayım istiyorum.. 2 yıl önce gitmiştim en son..ama iki yılda çok şey olabilir değilmi.?
Canı sıkıldı ,hava almak istedi demekki.Belki iyi gelir temiz havada olmak ama üşütmez inşallah....hoş bulduk,
bir kez daha deneyince bağlandım.bu arada eşimi salıncağa oturttum.ağustosta klima yaktıran adam,bu havada(burası yağmur havasında)balkon keyfi yapmak istedi.
Kontrol tahlilleri için konuşuyorduk canım.Özel de olsa nasıl,devlet imkanları dahamı iyi diye.Şükür bir hastalık yok...Yenam. sende hoş geldin.birde cyd86 var.o na da iyi geceler.hayırdır..hastane araştırması falan,merak ettim..
Hoşbuldum teşekkür ederim.ne yazık ki XL' ım ben de ama azmin zaferi örneğini göstermek istiyorum bu arada bir fırsat sitesinden aldığım kuponla yarın randevu aldığım bir güzellik salonuna gideceğim. 6 seans (1.5 ay sürecek) kavitasyon-lenf drenaj-radyo frekans - vakum yaptıracağım. işe yaramasını umut ediyorum inş. dedikleri gibi bir incelme sağlanabilir
Aranızda Kavitasyon vs yaptıran var mı acaba daha önce :26:
Ne güzel,inşallah faydasını görürsün..
KAç kilosun.?
Bu arada ben kendimi tanıtayım izninizle; ismim Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim, henüz bebeğim yok, İstanbul' da ikamet ediyorum
teşekkür ederim, valla ben de faydasını görürüm diye dua ediyorum
boyum 1.58, kilom 68 şuan. 72 idim, Şubat ayı'nda diyetisyen kontrolünde diyete başladım ama bir ara diyeti bıraktım, sonra yeniden başladım vsşuan diyetteyim tabii ve amacım en azından 55 kg olabilmek
Umarım gerçek bir başarı öyküsü yaratırsın biz de alkışlarız...
Bahsettiğin işlemlerden hiç birini yaptırmadım ve kapsamlı bir bilgim yok;ama sen bize bilgi verirsin.İşlemler başlasın nasılsa bir çok bilgi alır bizimlede paylaşırsın...
MEmnun olldum Ceyda,bende nilüfer 40 yaşındayım..Bu rakamı söylerken duymak çok tuhafıma gidiyor henüz alışamadım 4 lü rakamlara.:
İzmirDe oturuyorum...
Çok şükür pekte XL değilmişsin.Yaşında oldukça genç .İstediğin kiloya kolayca ulaşabileceğini düşünüyorum...
Ben de Beyza canım...49 yaşındayım.Yıllardır kiloluyum,evliyim,İstanbul'da yaşıyorum ve ZAYIFLAMAK İSTİYORUM.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?