- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
Dün çıktığım alışveriş sonrası kafamda parlayan ampüller oldu. Öncesinde McDonalds'a gidip mideye indirdiğim menünün de bunda etkisi var sanırım. Alışveriş yapmak için mağazaya girdim 44 beden bi şort ve gömlek seçtim ve denemeye gittim. şorttan taşan selülitlerimden mi bahsedeyim şimdi yoksa üzerime olmayan gömlekten mi. Moralim o kadar bozuldu ki aslında alışveriş sevmeme sebebim de bu sanırım üstüme olacak şeylerin olmaması kendimi kötü hissetmem. Sonrasında bir karar aldım bunu yaparım dedim ve markete indim. Activia aldım 7 otlu çay aldım kepekli ekmek aldım yurda döndüm. Akşamında sadece bir nektarin ve 10 kayısı felan yedim 1 saat de yürüyüş yaptım sabah kalktığımda kendimi daha güçlü hissettim.
Sabah kahvaltısı: 2 kayısı
1 kepekli tost
7 otlu çay
Ara öğün: 1 limonlu form bisküvi
Öğle: 2kepekli tost
4 yeşil zeytin
1 bardak 7 otlu çay
Şuana kadar bunları yedim kendime güveniyorum ama halsiz hissediyorum bazen ya
Çok dirayetsizim arkadaşlar hiç bir kararımda devamlılık sağlayamıyorum 6 yıldır fazla kilolarım var ve daha 21 yaşındayım bunları vermem gerekiyor lütfen siz de beni biraz dürtün ki bişiler yapabileyim gece yine yazarım iyi eğlenceler
Sabah kahvaltısı: 2 kayısı
1 kepekli tost
7 otlu çay
Ara öğün: 1 limonlu form bisküvi
Öğle: 2kepekli tost
4 yeşil zeytin
1 bardak 7 otlu çay
Şuana kadar bunları yedim kendime güveniyorum ama halsiz hissediyorum bazen ya

Çok dirayetsizim arkadaşlar hiç bir kararımda devamlılık sağlayamıyorum 6 yıldır fazla kilolarım var ve daha 21 yaşındayım bunları vermem gerekiyor lütfen siz de beni biraz dürtün ki bişiler yapabileyim gece yine yazarım iyi eğlenceler