• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

XL'dan M'e yolculuk

benherhalimleiyiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
300
60
53
Dün çıktığım alışveriş sonrası kafamda parlayan ampüller oldu. Öncesinde McDonalds'a gidip mideye indirdiğim menünün de bunda etkisi var sanırım. Alışveriş yapmak için mağazaya girdim 44 beden bi şort ve gömlek seçtim ve denemeye gittim. şorttan taşan selülitlerimden mi bahsedeyim şimdi yoksa üzerime olmayan gömlekten mi. Moralim o kadar bozuldu ki aslında alışveriş sevmeme sebebim de bu sanırım üstüme olacak şeylerin olmaması kendimi kötü hissetmem. Sonrasında bir karar aldım bunu yaparım dedim ve markete indim. Activia aldım 7 otlu çay aldım kepekli ekmek aldım yurda döndüm. Akşamında sadece bir nektarin ve 10 kayısı felan yedim 1 saat de yürüyüş yaptım sabah kalktığımda kendimi daha güçlü hissettim.
Sabah kahvaltısı: 2 kayısı
1 kepekli tost
7 otlu çay
Ara öğün: 1 limonlu form bisküvi
Öğle: 2kepekli tost
4 yeşil zeytin
1 bardak 7 otlu çay
Şuana kadar bunları yedim kendime güveniyorum ama halsiz hissediyorum bazen ya :43:
Çok dirayetsizim arkadaşlar hiç bir kararımda devamlılık sağlayamıyorum 6 yıldır fazla kilolarım var ve daha 21 yaşındayım bunları vermem gerekiyor lütfen siz de beni biraz dürtün ki bişiler yapabileyim gece yine yazarım iyi eğlenceler :16:

ya şuan evde olmadığım için ve kendimde de pek pişirme yeteneği olmadığından böyle bişi yapıyorum ama eve gidince daha sağlıklı bi beslenme menüsü uygulucam şimdilik 5 gün daha bu şekilde idare etmem lazım :44:

Canım tost makinen varsa içine tavuk göğsü koyup ızgara ızgara ye, menüne yoğurt ekle ve tostunda beyaz peynir kullan. Afiyet olsuun.

Topiğinde hayırlı olsun. Tez zamanda başarı öykülerinde de topiğin olsuun :16:

Kızlar çok teşekkür ederim fikirler için hatta tavuk göğsü fikri aklıma yattı yarın bunu yapabilirim :3:
Şuan 44 beden 96 küsür kiloyum 60lara inmek istiyorum :18:

hımm yürüyüş sonrası biraz kaçamak yapmış olsam da bu beni biraz suçlu yapar sonuçta çok da hızlı bir şekilde değişime ayak uyduramamam normal değil mi kızlar? :17:
kendimi kontrol etmeye çalışıcam biraz daha fazla bu konuda şu yurttan kurtulduğumda daha rahat olacağımı sanıyorum yurtta yaşamak ciddi anlamda sinirleri harap eden bişi sıfır özel hayat oluyor ve sürekli birisiyle muhatap olmak zorunda kalıyorsun bi de bu aralar yaşadığım travmalar da cabası en yakın arkadaşlarımdan biri eski sevgilimle birlikte tamam ciddi bir durum değil onu anlıyorum benim de çocuğa karşı artık hislerim yok ama yine de biraz üzüldüm hatta kendimi soyutlayacak kadar üzüldüm ben de burada yazarım değil mi ama hem siz daha bi sevecen sıcak kanlı gibisiniz sevdim burayı :16:
şimdilik benden bu kadar yarın yine buralarda olurum bu arada mesaj felan yazabilirsiniz eğer konuşmak isteyen olursa adım nesli(han) yeni arkadaşlık kurmak her zaman bizi biraz daha ileri götürür ve biz birbirimizi kırmayız hepimiz aynı amaçlar için buradayız tatlı rüyalar kızlar :38:

geç uyuyup geç uyanma huyum yüzünden belirli bir düzenim olmuyor off :20:
uyandım 7 otlu çayımı içiyorum kahvaltılık bişiler için dışarı çıkıcam sebze meyve de alayım bari ki biraz vitaminli bi menüm olsun bu gidişle tost sendromuna yakalancam ehehe :40:

kızlar bugün önerilerinizi biraz dinledim ve bugün çok tatlı bir haber aldığım için de aşırı mutlu oldum :21:
sabah kahvaltıda klasik olarak peyaz peynirli kepek ekmekli tostumu yedim
ara öğün: activia ve biraz kayısı
öğle: tarhana çorbası, hindi külbastı, dondurma
akşam: arkadaşın doğum günü pastasından 4-5 çatal tırtıkladım
ara öğün: 150 gr yoğurt ve nektarin
bugün bir buçuk saat felan yürüyüş yaptım yediğim tatlının acısı çıksın diye ama yine de mutluyum bu arada 2 günde mucize beklemekten vazgeçmemi söylese biri iyi olcak çünkü hemencecik incelmeyi bekliyom :43:
umarım hepimiz amacımıza ulaşıcaz ki bu benim en uzun zayıflama maceram 2 gün ehehe baya salmıştım kendimi bir gün bile dayanamıyodum şuan iyiyim kendimi cezalandırıyorum bile :9:

ben kendimi çok mutsuz hissettim şuanda. bi arkadaşım eski sevgilimle birlikte ikisini gördüm hayır çocuğa karşı hissim yok ama bu ben kötü göründüğüm için oluyor sanırım arkadaşlar her şeyden uzaklaşmak istiyorum off kimseyi görmek istemiyorum umarım kendimi kaybetmem bunların ortasında :/
tek istediğim mutlu olmak benim ya her falımı kapatırken bile sadece mutlu olayım diyorum ben napıyorum da başıma bu geliyor böyle bir şans olabilir mi ya olayı tamamen günlüğe çevirdim şuan yazdığımın zayıflamamla alakası yok ama içim acıdı birlikte olduklarını gözümle görünce kapasam mı facebook hesabımı :43::43:

ben kendimi çok mutsuz hissettim şuanda. bi arkadaşım eski sevgilimle birlikte ikisini gördüm hayır çocuğa karşı hissim yok ama bu ben kötü göründüğüm için oluyor sanırım arkadaşlar her şeyden uzaklaşmak istiyorum off kimseyi görmek istemiyorum umarım kendimi kaybetmem bunların ortasında :/
tek istediğim mutlu olmak benim ya her falımı kapatırken bile sadece mutlu olayım diyorum ben napıyorum da başıma bu geliyor böyle bir şans olabilir mi ya olayı tamamen günlüğe çevirdim şuan yazdığımın zayıflamamla alakası yok ama içim acıdı birlikte olduklarını gözümle görünce kapasam mı facebook hesabımı :43::43:

SLM canım öncelikle
karsıdan bakınca pek güzel bir tablo değil
ama söyle düşün adı üstünde eski yani senin için önemli olsa ayrılmazdın
çıktığı kızda yakın arkadasın değilse bence durma üstünde
sonuçta ayrılmışsınız kimle olursa olsun bosver
sen kendi hayatina bak
ver kilolarını çıpçıtır ol o zaman ne insanlar çıkar karsına
hos kilo vermeden de çıkabilir o ayrı ama önemli olan senin ne hissettiğin özgüvenini geri kazan zayıfla ve yasa hayatını
onların facelerine de bakma bir daha bosver tatlım

SLM canım öncelikle
karsıdan bakınca pek güzel bir tablo değil
ama söyle düşün adı üstünde eski yani senin için önemli olsa ayrılmazdın
çıktığı kızda yakın arkadasın değilse bence durma üstünde
sonuçta ayrılmışsınız kimle olursa olsun bosver
sen kendi hayatina bak
ver kilolarını çıpçıtır ol o zaman ne insanlar çıkar karsına
hos kilo vermeden de çıkabilir o ayrı ama önemli olan senin ne hissettiğin özgüvenini geri kazan zayıfla ve yasa hayatını
onların facelerine de bakma bir daha bosver tatlım

dün baya kötü hissettim bir de hastayım o da duygusal yapıyor ama şuan daha iyiyim :16:

öğle: sebze çorbası
etli nohut
bulgur pilavı
salata
(az az yemeye çalıştım)

ara öğün: activia + nektarin

akşamı es geçtim öğle fazla yediğim için bi de şekerli çay alışkanlığım var bugün iki tane iki şekerli çay içtim normalde dört şeker kullanırım ama 2 kullandım bu da bi şekilde azaltma sayılır dimi kendimi suçlu hissediyorum çay içince bile :14:

canım çok günlüğüm var benim bir tane daha açıcam her defasında sil baştan diyorum ama bu sefer gerçekten öyle olacak yarın falan açarım herhalde bu arada menülerini toplu şekilde yazda bende az çok yorum yaparım canım aman yeşil çayıda ihmal etme

canım bir şey daha söyliyim yaklaşık 1 yıl önce şekeri bıraktım azaltarak değil pat diye bırakacaksın ben arkadaşla birlikte bıraktım ve o gün bugündür şeker kullanmam normalde bırakınca bitki çaylarınıda rahat içiyorsun hatta inanmazsın kola falan insana şekerli gelmeye başlıyor tavsiyem pat diye bırakk

Back
X