- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
spor yapamadım diyet ağır geldi sanırım bir de dışarı çıktım ya yorulmuşum yarına bıraktım ders çalışıp uyumayı planlıyorum iyi geceler herkese 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım hedefine ulaşırsın umarım yakın zamanda.canın tatlı istediğinde ya da daha fazla yemek büyük bardak su iç, işe yaramazsa nescafe iç ya da meyveli yoğurtlardan ye.kaçamaklar seni amacından uzaklaştırır.moralin bozulur. kaçamaklar artarsa battı balık yan gider deyip daha cok yiyebilrsin.o yüzden kendine taviz vermemelisin bu konuda.çok düşüük kalorili diyetler yapmamanı öneririm.öğlen sebze yediysen akşam et ya da köfte olabilir.aralarda da yoğurt bir meyve kuru meyvelerden ya da leblebi bir avuç.kendi dengeni ayarlayabilirsin.kendin için vaz geçme lütfen.ha birde yeşil çayı sormuşsun.ödem attırırdığı ve göbek yağlarını eritmeye yardımcı olduğu söyleniyor.ben günde iki bardak içiyorum.poşet çay yerine çaykurun küçük teneke kutuları var.onlardan alıp büyük bardakta demleyebilirsin.sağlıklı günler dilerim .
Kızlar çok teşekkür ederim fikirler için hatta tavuk göğsü fikri aklıma yattı yarın bunu yapabilirim
Şuan 44 beden 96 küsür kiloyum 60lara inmek istiyorum :18:
96kilo 46bedene denk geliyor cnm ..ondan olmamıştır giydıklerın ..ben şuan 78kiloyum ve 44bedenim ..verırsın inş ..eve gidince dikkat et yedıklerıne ..karatayı tavsiye ederım![]()