• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

XL'dan M'e yolculuk

spor yapamadım diyet ağır geldi sanırım bir de dışarı çıktım ya yorulmuşum yarına bıraktım ders çalışıp uyumayı planlıyorum iyi geceler herkese :51:

pcye giremediğim için dün bişi yazamadım ama güzel bir gündü direk listeye geçeyim;
sabah: 1 şekerli nescafe
öğle: 1 dilim salam, 100gr yoğurt
ara öğün: 1 muz
akşam: 7 nugget+salata
gece: 1 portakal
biraz kaçamaklı bir gün oldu yarım bardak ice tea içtim çünkü ama yemek yememek için bir şey yapmam lazımdı mini bir tartışma yaşadım ve canım tatlı istiyordu fazla kaçırmış sayılmam yine de yapmasaydım iyiydi :19:
bu arada iki gün sonra tartıya çıktığımda bu sabah 2.4 kilonun gittiğini gördüm vermem gereken kilo fazla olduğu için ve su attığımı bildiğim için fazla umutlu konuşmuyorum ama yine de mutluluk verici bir andı :16:
bu sabah o moralle nescafemi içtim yanında da bir dilim kepek ekmek ve bir dilim salam yedim
saat kaç olmasına rağmen öğle yemeğimi yiyemedim çünkü bölüme gitmem gerekti
ama ilk iki günü atlattım ve artık eskisi gibi açlık hissetmiyorum :54:
yani bugün mutluyum her şey yolunda gidiyor bir de şu sınavlar iyi geçse daha ne isterim ki ben :9::16:

evet az önce 16 dakikalık videodan zumba yapıp öğle yemeğimi yedim 1 kabak haşladım 2 de karnabahar ama tamamını yiyemedim karnabaharın teki ve kabağın da birazı duruyor üzerine zeytinyağı kekik ve nane döktüm azıcık yanına da bir domates aldım güzel oldu valla doyurdu :1:

şimdi akşam yemeğine kadar ders çalışırım sonra yemeğimi yer spor yaparım bir süre sonrasında bu arada her gün 2lt en az suyumu da içiyorum 3.gün güzel gidiyor :16:

ve sonunda az önce akşam yemeğimi de yedim
akşam: haşlanmış yumurta(soyarken yarısı çıktı :ssz:)
salata(ki fazla yemişim şuan karnımı ağrıtıyor :18:
bir de kabak yedim minicik

sekizden sonra da bir şey yemem suyumu tamamlarım bir de yazıları okuyan varsa bana yeşil çayın yarı var zayıflamada bana bi söyleyebilir mi bende var ama fazla içtiğim söylenemez önemsemedim araştırma da yapmaya üşendim :16:

bugün itibariyle sevgilim yok zaten ben normale dönene kadar başkası da olmaz bugün bu kararı verdikten sonra baya sinirliydim ama o anda bile canım yemek istemedi sigara içtim sonra arkadaşla spor yaptık temiz hava iyi geldi :14:
beni acayip tersledi ya nasıl affetçem onu ben :ssz::5:

bugün biraz fazla yedim ya ama yine de çok sayılmaz sadece diyet listesi dışında yedim
sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim salam, armut
öğle: 6 köfte gibi olan nugget, domates, salatalık
ara öğün olarak da form çikolatalının bir parçasını yicem akşam ne yaparım bilmiyorum :ssz:

arkadaşım hedefine ulaşırsın umarım yakın zamanda.canın tatlı istediğinde ya da daha fazla yemek büyük bardak su iç, işe yaramazsa nescafe iç ya da meyveli yoğurtlardan ye.kaçamaklar seni amacından uzaklaştırır.moralin bozulur. kaçamaklar artarsa battı balık yan gider deyip daha cok yiyebilrsin.o yüzden kendine taviz vermemelisin bu konuda.çok düşüük kalorili diyetler yapmamanı öneririm.öğlen sebze yediysen akşam et ya da köfte olabilir.aralarda da yoğurt bir meyve kuru meyvelerden ya da leblebi bir avuç.kendi dengeni ayarlayabilirsin.kendin için vaz geçme lütfen.ha birde yeşil çayı sormuşsun.ödem attırırdığı ve göbek yağlarını eritmeye yardımcı olduğu söyleniyor.ben günde iki bardak içiyorum.poşet çay yerine çaykurun küçük teneke kutuları var.onlardan alıp büyük bardakta demleyebilirsin.sağlıklı günler dilerim .

arkadaşım hedefine ulaşırsın umarım yakın zamanda.canın tatlı istediğinde ya da daha fazla yemek büyük bardak su iç, işe yaramazsa nescafe iç ya da meyveli yoğurtlardan ye.kaçamaklar seni amacından uzaklaştırır.moralin bozulur. kaçamaklar artarsa battı balık yan gider deyip daha cok yiyebilrsin.o yüzden kendine taviz vermemelisin bu konuda.çok düşüük kalorili diyetler yapmamanı öneririm.öğlen sebze yediysen akşam et ya da köfte olabilir.aralarda da yoğurt bir meyve kuru meyvelerden ya da leblebi bir avuç.kendi dengeni ayarlayabilirsin.kendin için vaz geçme lütfen.ha birde yeşil çayı sormuşsun.ödem attırırdığı ve göbek yağlarını eritmeye yardımcı olduğu söyleniyor.ben günde iki bardak içiyorum.poşet çay yerine çaykurun küçük teneke kutuları var.onlardan alıp büyük bardakta demleyebilirsin.sağlıklı günler dilerim .

teşekkür ederim sorumu cevapladığın için evet kaçamaklar moral bozuyor ama artık battı balık yan gider diycek durumda da değilim kilo aldıkça çok üzülüyorum çünkü :ssz:
önerilerini dikkate alıcam ve evet düşük kalorili diyet yapınca çok zor oluyor bittiğinde çok acıkmış oluyorum o yüzden kendime uygun bir liste hazırlıcam hem yurt koşulları olduğu için normal diyet yapmak gerçekten zor ama imkansız değil yeşil çayı kullanmaya başlıyım madem teşekkürler tekrar :16:

bugün pek diyet yaptığım söylenemez yani ekstradan kilo almadıysam kendimi şanslı saymalıyım yine de olsun yarın yeni bir gün eminim her şey daha güzel olacak :16:

3 gün içinde verdiğim kiloların çoğunu geri aldım ve 900 gramla haftayı kapadım yani 109.6 oldum aslında kendime taviz vermeye başlamasaydım olsun şunu yiyim demeseydim bu hafta 3 kilo vermiş olabilirdim neyse olmadı yapacak bir şey yok

sabah: neskafe+burçak bisküvi(biraz)
öğle: 1 parça tavuk+yoğurt+3dilim ekmek

akşam da müsli yemeyi düşünüyorum bir de bugün spora tekrar başlıcam spor yaptığım zaman tüm emeğime yazık olcak diye düşünüp yemeyi kesiyorum çünkü :8:

Son düzenleme:
akşam dediğim gibi müsli yedim bir de türk kahvesi içtik kızlarla orta şekerliydi bugün için güzel hisler var içimde
şimdi spora gidicem spor için dışarı çıkmaya üşeniyorum çıkınca dönesim gelmiyor yine de kıçımı kaldırmak keşke bu kadar zor olmasaydı alışmam lazım her gün yürüyüş yapmaya :8::8:

1 saat sporumu yaptım ben sonra da bir paket tuzlu çubuk yedim çünkü midem kazındı zaten belirli bir listeye bağlı kalmazsam sapıtıyorum o yüzden yarın liste hazırlıcam iyi geceler :18::16:

çok sevdiğin birini merak etmek çok kötü bir şey çok merak ediyorum haber alamıyorum kafayı yicem ya bir haber alsam rahatlıcam umrumda olmucak nerdeydi ne yaptı ama yok bu akşama kadar bekliyorum yine bir şey öğrenemezsem naparım bilmiyorum hayır ailesini mi arasam bilemiyorum bu akşama kadar dönmezse bana deniycem :ssz::14:

boşladım günlüğümü çünkü pek bir şey yaptığım yok 113.4ten 109.5e düştüğümden beri normal yiyorum sanki çok bir şey yaptım allahım ya akıl fikir versin bana baya ihtiyacım var çünkü bu arada yarın dikkat etmeye devam edicem 8 kuralına uymam lazım artık bu sistem olmalı kahvaltıda yapmalıyım ve tatlıyı bitirmeliyim hani bitirmeliyim derken şeker kullanmamalıyıım neyse bakalım buraya bir hafta sonra günüm geldiğinde baya eksilmiş olarak gelirim umarım hadi hayırlısı :16:

Kızlar çok teşekkür ederim fikirler için hatta tavuk göğsü fikri aklıma yattı yarın bunu yapabilirim :3:
Şuan 44 beden 96 küsür kiloyum 60lara inmek istiyorum :18:

96kilo 46bedene denk geliyor cnm ..ondan olmamıştır giydıklerın ..ben şuan 78kiloyum ve 44bedenim ..verırsın inş ..eve gidince dikkat et yedıklerıne ..karatayı tavsiye ederım ;)

bu sabah tartıldım 108.6 ya düşmüşüm hiçbir şey yapmadan güzel oldu zaten bu hafta sürekli dışarda olcam diyet değil de yediklerime dikkat edebilirim ancak :18:
yine de moralimin düzelmesi içiin güzel bir hafta oluyor :9::16:

Merhaba spor sayfasını gezerken gördüm.. Diyette olan biri olarak diyeceğim tek şey çok ama çok sağlıksız besleniyorsun..herşeyden önce az yemek zayıflatmaz. daha çok beynine komut gidiyor açlık komutu ve depolama yapıyor vücudunda az ama sık ye.. sebzeni de ye proteinini de al.

diyetisyene gitmen daha yararlı olacaktır.kilo fazla oldugu için daha çabuk sonuç alırsın.. belki troid ya da şekerden kaynaklı problemin var bilemezsin..

ben sana kendi beslenme planımın örneğini yazayım sen düşün kendi listenle kıyasla ;

sabah : 2 tam buğday ekmek (kepekli tercih etme.ya bugday ya tahıl olsun) 2 dilim peynir,5 adet zeytin ya da 4 kavrulmamış badem veya 4 kavrulmamış fındık....
peynir yerine mesela yumurta yiyebilirsin

ara ; 2 adet meyve

öğlen; 2 dilim tahıllı ekmek, 3 porsiyon et,salata, 4 kasık yogurt

ara; 1 adet meyve

ara; bir bardak süt, eti form yarım paket

akşam ; 2 dilim tahıllı ekmek, 8 kasık sebze yemeği , bir bardak yogurt ayran ya da cacık, bol salata

günde en az 2,5 litre su, ve 2 fincan yeşil çay mutlaka..akşam 8 sınırın olsun.. yanına spor da yapman faydalı...

menü cok gibi gelse de 1 ayda ben bu menüyle 5 kg verdim.. gördüğün gibi sebze de protein de kalsiyum da var.. az ama sık ye.:8:

Back
X