- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
-
ya şuan evde olmadığım için ve kendimde de pek pişirme yeteneği olmadığından böyle bişi yapıyorum ama eve gidince daha sağlıklı bi beslenme menüsü uygulucam şimdilik 5 gün daha bu şekilde idare etmem lazım :44:
Kızlar çok teşekkür ederim fikirler için hatta tavuk göğsü fikri aklıma yattı yarın bunu yapabilirim
Şuan 44 beden 96 küsür kiloyum 60lara inmek istiyorum :18:
ben kendimi çok mutsuz hissettim şuanda. bi arkadaşım eski sevgilimle birlikte ikisini gördüm hayır çocuğa karşı hissim yok ama bu ben kötü göründüğüm için oluyor sanırım arkadaşlar her şeyden uzaklaşmak istiyorum off kimseyi görmek istemiyorum umarım kendimi kaybetmem bunların ortasında :/
tek istediğim mutlu olmak benim ya her falımı kapatırken bile sadece mutlu olayım diyorum ben napıyorum da başıma bu geliyor böyle bir şans olabilir mi ya olayı tamamen günlüğe çevirdim şuan yazdığımın zayıflamamla alakası yok ama içim acıdı birlikte olduklarını gözümle görünce kapasam mı facebook hesabımı
SLM canım öncelikle
karsıdan bakınca pek güzel bir tablo değil
ama söyle düşün adı üstünde eski yani senin için önemli olsa ayrılmazdın
çıktığı kızda yakın arkadasın değilse bence durma üstünde
sonuçta ayrılmışsınız kimle olursa olsun bosver
sen kendi hayatina bak
ver kilolarını çıpçıtır ol o zaman ne insanlar çıkar karsına
hos kilo vermeden de çıkabilir o ayrı ama önemli olan senin ne hissettiğin özgüvenini geri kazan zayıfla ve yasa hayatını
onların facelerine de bakma bir daha bosver tatlım
selam bende 98 kiloyum kilomuz yakınmış beraber birbirimize destek olarak verebiliriz bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?