- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
3 günde sadece 300 gr vermiş olmak beni çok üzdü ya bırakmak gibi bir niyetim kesinlikle yok ama bir an önce ikili rakamlara düşmek istiyorum artık o zaman o kadar huzurlu olcam ki 99.900 bile görsem içim o kadar rahatlayacak ki vücudum direniyor olabilir ama kusura bakmasın bu kilolar için direnmesini gerektirecek en ufak bir mazereti olamaz ona da zararı var bunu biliyor olmalı
su içmeyi azalttım sporu da aksattım kendimi kınıyorum şimdi daha fazla su içip günlük bir saat yürüyüşüme devam edicem bu işe bir kere girdim şimdi yapamazsam bir daha buna cesaret edemem
ve en önemlisi yeşil çay resmen hafta oldu tuvalete gidemiyorum bari biraz ona etkisi olur ödemim azalır falan filan elimden geleni yapmaya devam ayrıca ben bu işi sevmeye de başladım kendimi hem sağlıklı hissediyorum hem de kendim için bir şeyler yapıyorum
su içmeyi azalttım sporu da aksattım kendimi kınıyorum şimdi daha fazla su içip günlük bir saat yürüyüşüme devam edicem bu işe bir kere girdim şimdi yapamazsam bir daha buna cesaret edemem
ve en önemlisi yeşil çay resmen hafta oldu tuvalete gidemiyorum bari biraz ona etkisi olur ödemim azalır falan filan elimden geleni yapmaya devam ayrıca ben bu işi sevmeye de başladım kendimi hem sağlıklı hissediyorum hem de kendim için bir şeyler yapıyorum