sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık
ara:yeşilcay ve 1 elma..
canım çok teşk ederim yazdığın için vazgeçmek yok buradayım 65 görene kadar ben ögrenciym yurtta kalıyorum şu anda burada tartım yok sabah eczanede tartıldım 10 gün içinde tartı alacagım ondan sonra kilomu her hafta 1 gün paylaşacagım benim menülerim biraz eksik kalabilir sabah akşam yurtta ne verilirse onlar oluyor ama elimden geldiği kadar güzel beslenip kalıcı zayıflıgı elde edecegim :)
agustos başlarında 72 kiloydum 85 den inmiştim bu kiloya biraz hızlı bir süreçte spor ve diyeti bırakınca verdiğim gibi hızla aldım şimdi sabah tartıldım 82 kiloyum morelim çok bozuldu 6 rakamları hiç göremedim 20 yaşındayım aralık 17 da 21 olacagım küöçüklüğümden bu yana hep kiloluydum artık yoruldum kilo alıp vermekten son olacak bu artık laflardan bıktım şuanda hiç arkadaş yok ama zamanla okuyanlar destek verecek inanıorm :)
canım boyum 170 ben zaten baskülü önümüzdekibu hafta pazatrs degil sonrakii hafta pazartesi alabilecegim salı da tartılıp kilomu paylaşırım sonrada hep salı tartılıp bildiriim :)bayrama kadar 75 olmak istiyorum başarabilirsm
boyun çok iyi
ayda 4 kg veya 6 kg vermekmiş sağlıklı olan.hedefini 5 kg yapalım bir ayda, daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?