Xlhayat'ın Diyet Günlüğü: 17 Aralık 2012 Hedef 65

xlhayat

hayatt..
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
29
0
16
İstanbul
merhaba bu benm ilk degil ama inş son zayıflama maratonm olacak ve kendime dengeli beslenip saglıklı fit olmayı ögretecegim...
üni. ögrencisiyim yurtta kalıyorum fazla düzenli beslendiğim söyelenemez ama yarından itibaren başlıyorum ilk kilo bildirimimi baskül alınca yapacagım şu an net kilomu bilmiyorm benle başlamak isteyen olursa
29.09.2012başlangıç ama ben buna diyet demiyorum çünkü diyeti cok yaptım aldım verdim önemli olan az yemeyi ögretmek kendine yoksa sonsuza kadar diyetle yürüyecek hayat benim sorunum sıkılınca yemek yemek bunu aşacagım inş burada ve başarı bölümüne başarımı gururla yazacagım...

evet bugün başlıorm un diyeti ve su diyeti diye bişeyler okudum dün ben diyet yapmayacagım ama un diyetinde unla olan herşey yasak su diyetnde de güğnde 2 litre su içme şartı var bunlardan yola cıkacagım çünkü zayıflamak için un mamüllerini azaltmak ve suyu artırmak gerekio kimse yok mu destek olmak için?

agustos başlarında 72 kiloydum 85 den inmiştim bu kiloya biraz hızlı bir süreçte spor ve diyeti bırakınca verdiğim gibi hızla aldım şimdi sabah tartıldım 82 kiloyum morelim çok bozuldu 6 rakamları hiç göremedim 20 yaşındayım aralık 17 da 21 olacagım küöçüklüğümden bu yana hep kiloluydum artık yoruldum kilo alıp vermekten son olacak bu artık laflardan bıktım şuanda hiç arkadaş yok ama zamanla okuyanlar destek verecek inanıorm :)

salıdan salıya tartılırsan ve yine pes etmeyeceksen burdayım

ben diyete başlayalı 3 hafta olacak salı günü. sabah aç karna tartılıyorum.

saat 09:20
iki dilim tam tahıllı uno ekmekle kendime tost yaptım. (az yağlı peynirle)
4 adet zeytin
limonlu maydonoz
1 adet biber, domates, salatalık
yeşil çay

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık
ara:yeşilcay ve 1 elma..

su diyeti un diyeti boşver bunları.
bana göre ekmek veya ekmeğe eşdeğer birşeyler yemek gerekli. tam tahıllı bi dilim ekmek yiyebilirdin mesela

canım çok teşk ederim yazdığın için vazgeçmek yok buradayım 65 görene kadar ben ögrenciym yurtta kalıyorum şu anda burada tartım yok sabah eczanede tartıldım 10 gün içinde tartı alacagım ondan sonra kilomu her hafta 1 gün paylaşacagım benim menülerim biraz eksik kalabilir sabah akşam yurtta ne verilirse onlar oluyor ama elimden geldiği kadar güzel beslenip kalıcı zayıflıgı elde edecegim :)

yurtta zor olacak ama istedikten sonra yapabilirsin.
iki sene yurtta kaldım ve ilk gittiğimde 56 kg idim. 62 kg falanken eve çıktım.tekrar 56 yı gördüm. sonra da evlilik çocuk derken 68

boyun kaç?
bi de salı sabah da tartılıp yazsan buraya. ondan sonra da hep salıdan salıya tartılırız

canım boyum 170 ben zaten baskülü önümüzdekibu hafta pazatrs degil sonrakii hafta pazartesi alabilecegim salı da tartılıp kilomu paylaşırım sonrada hep salı tartılıp bildiriim :)bayrama kadar 75 olmak istiyorum başarabilirsm

sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık
ara:yeşilcay ve 1 elma
ögle :1 kase yogurt, salata , 1 dilim cavdar ekmegi
ara:1 yeşil cay,1 t kahvesi
akşam:4kaşık patlıcan fosulu,1 dlm cavdar ekmegi
3 litre su
pazartesi ile sporda olacak hergn 1 saat..........

boyun çok iyi
ayda 4 kg veya 6 kg vermekmiş sağlıklı olan.hedefini 5 kg yapalım bir ayda, daha sağlıklı olur

boyun çok iyi
ayda 4 kg veya 6 kg vermekmiş sağlıklı olan.hedefini 5 kg yapalım bir ayda, daha sağlıklı olur

ara 12:20
yarım portakal, yarım greyfurt

öğle 15:20 (hazırladım beni bekliyor)
4 kaşık pilav
4 kaşık sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
salata

ara 17:40
bir çay bardağı kadar dondurma

karışık bişey 16:30
2 dilim lifli bisküvi

ara 20:50
3 adet gün kurusu kayısı

sabah yarım saat kemerimi taktım
akşam üzeri 200 öne 200 arkaya ip atladım (iki partide tabi)
akşam 45 dk tempolu yürüyüş, parkta 30 dk spor aletlerinde spor yaptım (maşallah)

sabah 09:15
iki dilim tam tahıllı ekmekle tost (az yağlı peynirle)
domates, salatalık
bol limonlu maydonoz
4 tane zeytin

merhaba arkadasım öncelikle bu mratonda basarılar diliyorum sana yalnız menün cok ama cok kötü bu sekilde hızlı kılo verip sonrada hızlı alırsın beslenmeni cok iyi ayarlaman gerekiyor düzene sokman gerekiyor

canım menülerim basit oluyor çünkü yurttayım yiyebilecek pek bişey yok toparlamaya çalışacagım

dün giremedm nette sorun vardı
sabah:domates,salatalık birer tane ,1 haşlanmış yumurta,1 dlm cavdar ekmegi
ara:yeşilcay,1 elma
ögle:1 tane kırmızı mrc köftesi,1 nescafe şekersiz
ara:1 yeşil cay,1 bardak süt
akşam :1 kase corba sadece,1 dlm cavdar ekmegi
2 litre su , 1saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…