merhaba bayanlar, aslında çok sefer diyete başladım sonradan çevremdekilerin sen şişman değilsin boyun var kgnu göstermiyosun demesi üzerinede bıraktım..Hatta bir seferinde azmedip 8 kg vermiştim ve 60 kgya düşmüştüm.Bu arada boyum 1,72 ve benim için ideal kg kendimi iyi hissettiğim kg 60 yani. Ama malesef şuan 72,5 kgm.. 20 30 kg verenleri görünce 12,5 kgyu verebileceğimi düşündüm ve bu sefer öncekilerden çok daha kararlı başladım .. Aslında çok sıkı bir diyet değil ama kendi programımı oluşturdum ve en azından denemek istiyorum başarılı olmazsamda daha profesyonel bi destek alıp bu löp löp yağlardan kurtulcam inş..
diyete ilk başladğım gün 11.10.2012
sabah: kk büyüklüğünde peynir,3 zeytin,1 çarli biber ve 1 domates,1 dilim kepek ekmeği
ara:bir fincan yeşil çay
öğle:3 küçük ızgara tavuk,1 kase cacık,4 kaşık pilav yarım, dilim beyaz ekmek
akşam:1 kase çorba, 4 kaşık tas kebabı,yarım kase yoğurt ve 1
bir kaç sene önceki benim diyet menüm aynısı sadece kahvaltıda bide haşlanmış yumurtam hiç eksik olmazdı öglen genelde meyve yiyordum toplamda 2ana yemek ve 2 ara ogunum vardı akşam istedigim yemegi yiyordum ama abartmayarak tabi kızartma hiç yemedim spor ve su sonuç 58 kilodan 47 kiloya düşmüştüm 2ayda
[
bir kaç sene önceki benim diyet menüm aynısı sadece kahvaltıda bide haşlanmış yumurtam hiç eksik olmazdı öglen genelde meyve yiyordum toplamda 2ana yemek ve 2 ara ogunum vardı akşam istedigim yemegi yiyordum ama abartmayarak tabi kızartma hiç yemedim spor ve su sonuç 58 kilodan 47 kiloya düşmüştüm 2ayda
hariikasın seni takip edecegim haberin olsun :=)
acilen benimde düzene girip kilolarımdan kurtulmam lazım
başarılarının devamını dilerim yaptıklarını tekrar tekrar okuyup ders almam lazım ::)
Of ya ben 3 gundur sabahlari peynir sut yiyorum oglen ve aksam tavuk gogus ve salata ayran iciyorum bi gun 4. gunum sadece yarim kilo vermisim.siz nasil boyle yiyerek kilo verebiliyorsunuz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?