xxtalyaxx 'in diyet günlüğü:)

xxtalyaxx

hayat buysa gerçek nedir?
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2009
6.508
3.353
398
merhaba bayanlar, aslında çok sefer diyete başladım sonradan çevremdekilerin sen şişman değilsin boyun var kgnu göstermiyosun demesi üzerinede bıraktım..Hatta bir seferinde azmedip 8 kg vermiştim ve 60 kgya düşmüştüm.Bu arada boyum 1,72 ve benim için ideal kg kendimi iyi hissettiğim kg 60 yani. Ama malesef şuan 72,5 kgm.. 20 30 kg verenleri görünce 12,5 kgyu verebileceğimi düşündüm ve bu sefer öncekilerden çok daha kararlı başladım .. Aslında çok sıkı bir diyet değil ama kendi programımı oluşturdum ve en azından denemek istiyorum başarılı olmazsamda daha profesyonel bi destek alıp bu löp löp yağlardan kurtulcam inş..

diyete ilk başladğım gün 11.10.2012

sabah: kk büyüklüğünde peynir,3 zeytin,1 çarli biber ve 1 domates,1 dilim kepek ekmeği
ara:bir fincan yeşil çay
öğle:3 küçük ızgara tavuk,1 kase cacık,4 kaşık pilav yarım, dilim beyaz ekmek
akşam:1 kase çorba, 4 kaşık tas kebabı,yarım kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
ara:yeşil çay
(2 lt su ve yarım saat yürüyüş)

ikinci gün 12.10.2012

sabah: erken uyanamadığım için işyerinde yarım simit
ara: bir fincan yeşil çay
öğle:1 kase çorba, bir kase yoğurt , bir dilim ekmek
akşam:bir kase çorba, 4 lahana sarma ,yarım kase yoğurt 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği
ara:form çayı
(2 lt su ve yarım saat yürüyüş)

kızlar bu diyetle hayatıma yürüyüş ve su dahil oldu, benki gün içinde hiç su içmezdim şimdi su içiyor ve hergün yarım saat yrüyüş yapıyorum.. bu yazdıklarımdan yola çıkarak istediğim kgya kavuşmam mümkünmüdür? yada ne gibi bir yanlışlık var yaptıklarımda sizce? ilavetten ne yapabilirim?

[
bir kaç sene önceki benim diyet menüm aynısı sadece kahvaltıda bide haşlanmış yumurtam hiç eksik olmazdı öglen genelde meyve yiyordum toplamda 2ana yemek ve 2 ara ogunum vardı akşam istedigim yemegi yiyordum ama abartmayarak tabi kızartma hiç yemedim spor ve su sonuç 58 kilodan 47 kiloya düşmüştüm 2ayda[/QUOTE]

2 ayda 11 kg muhteşem bir sonuç:) peki kgları geri aldınızmı?inşallah bende veririrm bu şekilde

merhabalar.. hazırladıgın liste sağlıklı görünüyor. yalnız pilav yediğin öğünde ekmek yemesen daha iyi olur sanki. bende diyet konusunda cok tecrübeli değilim ama burda okuduklarım kadarıyla yorum yapıyorum.
gecen gün basladım ben de diyete. umarım bu sefer sonuna kadar devam edebilirim.. herkese kolay gelsin :)

2 ayda 11 kg muhteşem bir sonuç:) peki kgları geri aldınızmı?inşallah bende veririrm bu şekilde[/QUOTE]

ben 2005 yılından yapmıştım yaz tatilinde 3ay devam ettirdim diyetimi 1senede korudum kilo almamaya dikkat ettim 1sene sonrada tamamen biraktim diyeti simdi 51 kiloyum bu kilo almıs halim:) 5senedir rejim yapmiyorum hiç cok az aldım su son haftalarda spor yapiyorum yuruyuş yine 2 veya 3 kilo vermeye çalısicm:) sana tavsiyem cok kati yapma diyetini ekmek pirinc hiç biseyden kesme sadece az ye bide gece yeme spor yap baya verirsin kolay kolayda almazsın kilolari geri cunk cok kati bi diyet programi degil bu ama cok kati uygularsan vücut belli bi sure hizli bi sekilde kilo veriyo birakincada 2kati kilo aliyosun. kolay gelsin şimdiden sana :)

bayanlar tşk ederim tavsiyelerinize.. evet diyetim şok bir diyet yada aç kalarak zayıflanıcak bir diyet değil.. o şekilde olanlarıda denedim ama vücudum okadar halsiz kalıyorduki bu sefer sağlığımdan olucam diye bırakıyordum..umarım etkili olur bu program

diyetin üçüncü günü 13.10.2012:
sabah:1 haşlanmış yumurta, 2 ufak parça peynir (1 lokmalık),3 zeytin,2 acı sivri biber, bir dilim tam tahıllı
ekmek
ara:bir fincan yeşil çay

öğlen:5 kaşık güveç, 1 kase cacık, yarım dilim beyaz ekmek

akşam :5 kaşık taze fasülye, 3 kaşık pilav ve yarım dilim beyaz ekmek, yarım bardak gazoz(içmemem lazımdı
biliyorum ama ablamdaydım okadar ısrar ettilerki bukadarlık kaçamağada şükür)

ara:1 fincan form çayı,1 bardak yarım şekerli açık çay
(2 litre su, yarım saat yürüyüş)

diyetin dördüncü günü 14.10.2012:

sabah:tavada çok az yağla yapılmış 1 yumurta,1 dilim salam,2 zeytin,2ufak parça terayğ 2 ufak parça peynir

ara:4 tane kuru kayısı

öğlen:dışardaydım yengem ve yiğenler döner yerken ben bir ayran içtim sadece irademe sağlık:)

akşam:1 kase yoğurt
(pazar günü dışarda olduğum için 2 litre su,form çaylarımı içemedm ve malesef hergünki yarım saatlik yürüyüşümü yapamadım

diyetin beşinci günü 15.10.2012

sabah:2 ince dilim tam tahıllı ekmek arasına peynirle sandviç yapıp yedim
öğlen:5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim tırnak pide, 2 kaşık acılı ezme
akşam:4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık taze fasülye,2 çatal turşu,4 kaşık yoğurt
ara:4 kayısı, 1 form çayı
(2 lt su,1 saat yürüyüş)

diyetin altıncı günü 16.10.2012
sabah:2 ince dilim beyaz ekmek arasında peynir
öğlen:havuç salatası,4 parça tavuk şiş,2 kaşık acılı ezme
akşam:1 tabak çorba, 4 kaşık yoğurt, 1 ince dilim ekme
ara:1 fincan form çayı, 4 adet kayısı
(2 lt su, 1 saat yürüyüş)

vücudumda olumlu gelişmeler var şimdiden:) göbeğim erimeye başladı bile

diyetin 7. gnü:17.10.2012

sabah:1 dilim ince ekmek, bir salatalık
ara:1 elma
öğlen:5 kaşık melemen, 1 ince dilim ekmek, 1 kase yoğurt
ara:1 fincan nescafe tek şekerle(dayanamadım ve içtim
akşam:1 dolma, bir kepçe çorba,1 büyük bardak ayran
ara:1 bardak form çayı
(2 lt su, 1 saat yürüyüş)

akşam yemeğinden sonra tartıldım. diyet başlangıç kg 72,5 , tartıda gördüğüm kg 69,6 doğru yoldayım gibi inşallah böyle devam eder

hariikasın seni takip edecegim haberin olsun :=)
acilen benimde düzene girip kilolarımdan kurtulmam lazım
başarılarının devamını dilerim yaptıklarını tekrar tekrar okuyup ders almam lazım ::)

hariikasın seni takip edecegim haberin olsun :=)
acilen benimde düzene girip kilolarımdan kurtulmam lazım
başarılarının devamını dilerim yaptıklarını tekrar tekrar okuyup ders almam lazım ::)

sağol canım, sakın erteleme ertelendikçe kglarda fazlalaşıyor unutma canım

sayfamı çok ihmal ettim ve malesef başladığım diyetin devamını getiremedim o tarihlerde..

ama şimdi yeniden tekrar başlıyorum bakalım bu sefer sonuç ne olucak

yarın bugünki menumu yazıcam tekrardan...

off net gitti yazdıklarımda uçtu

1. gün 04.03.2013

sabah:3 çatal peynir, 4 zeytin,2 çeri domates 1 ufak dilim ekmek

ara:yeşil çay, 3-4 kayısı

öğlen:1 sandviç ekmeğine bir çatal peynir,4 yeşil zeytin (tamamen tuzu alınmış) 1 yeşil biber ve şekersiz 1 bardak çay

ara:yeşil çay, 3-4 kayısı

akşam 1 kase çorba, 4 kaşık melemen, 1 ufak kase yoğurt sıfır ekmek

gün boyu 2,5 lt su öğlen sandviç ekmeği dışında herşey yolunda gibi ne dersin günlük

selam günlüktoş bir sen bir ben birde kglar

olsun ama yılmak yok ...

05.03.2013 2. gün

sabah:1 dilim ekmek arasına 1 çatal peynir
öğle:2 ufak haşlama baget, 4 kaşık kırmızı lahana salatası
ara yeşil çay

akşam:1 dilim peynirli börek, bir tabak çorba

ara:4 yeşil zeytin

(1,5 lt su.. ben evde spor yapamıyorum malesef,yürüyüş içinde havalar soğuk tek eksiğim spor günlüktoş )

bide bide kabızlık sorunu yavaş yavaş gidiyor gibi, doğru yoldayım yani

06.03.2013 3. gün

sabah:1 dilim ekmek,bir domates, 3 yeşil zeytin
ara:bir çeri domates, bir yeşil çay
öğlen:üç köfte ve 2 ince dilim patates(fırında),kırmızı lahana havuç salatası 6 kaşık kadar
akşam:5-6 kaşık ıspanak yemeği,bir ufak kase yoğurt, maydanoz
ara:3 dilim portakal,2 dilim kivi

1,5 lt su

cuma sabahı tartılcam bakalım sonuç ne günlüğüm ..

Of ya ben 3 gundur sabahlari peynir sut yiyorum oglen ve aksam tavuk gogus ve salata ayran iciyorum bi gun 4. gunum sadece yarim kilo vermisim.siz nasil boyle yiyerek kilo verebiliyorsunuz(

Of ya ben 3 gundur sabahlari peynir sut yiyorum oglen ve aksam tavuk gogus ve salata ayran iciyorum bi gun 4. gunum sadece yarim kilo vermisim.siz nasil boyle yiyerek kilo verebiliyorsunuz(

4 günde yarım kgda fena bi başlangıç sayılmaz.. benim önceki yediklerimi görseniz bunlar devede kulak.. malesef ailece hamurişine düşkünüz hal böyle olunca kglarda hopp geliyor bide benim şansımmı şansızsızlığımmı diyim artık çabuk kg alıp verebiliyorum.. vücudumuda tanıyorum artık..

sabah tartılcaktım aslında ama vazgeçtim pztesine erteliyorum günlüküm tam bir haftayı doldurayım..

07.03.2013 4. gün

sabah:1 dilim ekmek arasına 2 çatal peynir,3 yeşil zeytin
öğlen: fırında tavuk but yarısı, bir kase cacık
ara:1 yeşil çay bir çeri domates
akşam:1 tabak yeşil mercimek çorbası, bir kase yoğurt
ara:2 çiğ köfte,az marul ve roka
1 bardak şekersiz sıcak kayısı kompostosu

leslie ablayla yarım saat yürüyüş,2 lt su:):)

çiğ köfteyi yememeliydim

08.03.2013 5. gün

sabah:1 dilim ekmek,1 domates ,2 çatal peynir,2 yeşil zeytin
öğlen:1 kase çorba, kırmızı lahana az havuç salata
ara:yok malesef
akşam:1 ufak tabak pırasa, bir kase yoğurt
ara:3 kuru kayısı,1 kivi

su:1,5 lt,

leslie ile 20 dakika

bu akşam amcamlara geçiyorum yarın kuzenin sözü var pasta börekler yapılacak, çok iradeli olmalıyım ısrarlara karşı:18::18::18:

günlük bide hep yazmayı unutuyorum ben öğlen yemeklerinde şu ufak tombiş acı biberlerden yiyorum 3 4 tane metobolizmayı hızlandırır mantığıyla ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…