- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
tabi cnm elimden geldiğince her sorunu cevaplar yardımcı olurum sana:) ben malatyalıyım zaten o yüzden orda teyzemde kaldım ben otelde kalmadım ama istersen doktorla konus hastanenin durumuna göre 1 hafta fln tutabilir seni orda sorman lazım olmazsa bşr pansiyon otel gibi biryer ucuzdur orda bakarsan iyi olur cnm internetten fln.. sonra masrafları sayıyım uçak gibi ulasım dısında rapor tahlil gibi seyler sskdan para vermiyosun 1) Burnunun fotoğrafı isteniyor anlaşmalı bir yere gönderiyolar 25 lira
2)burun alçısı 2 adet o da 30 lira ama 1 tanesini kulandım 2. hala duruyo 1 tane al bosyere para verme yani
3)ilaçlar var izotonik serum,burun ucu içi krem fln 20 tuttu o da
tabi cnm bunun dısında hastaneye ulasım ,yeme içme gibi özel seyleri saymıyorum
toplam:100 lira gibi birşet tuttu hastane ımasrafları ama inş hastanede yer vardırda orda kalırsın 1 hafta tek gitme yanında refakatcı olsun sabaha kadar buz koyuyorsun ilk gün çnkü:umursamaz: başka sorun varsa sor cnm sana yardımcı olmak isterim her konuda
Çok açıklayıcı olmuş Canım.Çok sağol.İlk defa gidecem malatya'ya.Malatya'nın güzel kayısısından ve siz değerli,yardımsever bayanlarından başka bişey bilmiyorum Malatya'ya dair:)
Bana ameliyat tarihi için 19Ağustos verildi.En geç ne zaman gidersem ameliyat öncesi hazırlıklarımı tamamlamış olurum.Yani muayene,kontrol,film vs...
Ben erkek kardeşimle gidecem ve bundan ailemin haberi olmayack.Onlar benle kardeşimi arkadaşımın yazlığında sanacaklar.Aksi takdirde asla müsade etmezler.Yani benim için bi heyecan,aksiyon olacak:)
Ameliyat esnasında hiçbişey hissetmiyoruz dimi,narkozdan dolayı,peki ya sonrası?