xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

tabi cnm elimden geldiğince her sorunu cevaplar yardımcı olurum sana:) ben malatyalıyım zaten o yüzden orda teyzemde kaldım ben otelde kalmadım ama istersen doktorla konus hastanenin durumuna göre 1 hafta fln tutabilir seni orda sorman lazım olmazsa bşr pansiyon otel gibi biryer ucuzdur orda bakarsan iyi olur cnm internetten fln.. sonra masrafları sayıyım uçak gibi ulasım dısında rapor tahlil gibi seyler sskdan para vermiyosun 1) Burnunun fotoğrafı isteniyor anlaşmalı bir yere gönderiyolar 25 lira
2)burun alçısı 2 adet o da 30 lira ama 1 tanesini kulandım 2. hala duruyo 1 tane al bosyere para verme yani
3)ilaçlar var izotonik serum,burun ucu içi krem fln 20 tuttu o da
tabi cnm bunun dısında hastaneye ulasım ,yeme içme gibi özel seyleri saymıyorum
toplam:100 lira gibi birşet tuttu hastane ımasrafları ama inş hastanede yer vardırda orda kalırsın 1 hafta tek gitme yanında refakatcı olsun sabaha kadar buz koyuyorsun ilk gün çnkü:umursamaz: başka sorun varsa sor cnm sana yardımcı olmak isterim her konuda

Çok açıklayıcı olmuş Canım.Çok sağol.İlk defa gidecem malatya'ya.Malatya'nın güzel kayısısından ve siz değerli,yardımsever bayanlarından başka bişey bilmiyorum Malatya'ya dair:)
Bana ameliyat tarihi için 19Ağustos verildi.En geç ne zaman gidersem ameliyat öncesi hazırlıklarımı tamamlamış olurum.Yani muayene,kontrol,film vs...
Ben erkek kardeşimle gidecem ve bundan ailemin haberi olmayack.Onlar benle kardeşimi arkadaşımın yazlığında sanacaklar.Aksi takdirde asla müsade etmezler.Yani benim için bi heyecan,aksiyon olacak:)
Ameliyat esnasında hiçbişey hissetmiyoruz dimi,narkozdan dolayı,peki ya sonrası?

Ben istanbuldan gittiğim için doktor bey 1gün önceden gel dedi ama ben 3 gün önce gttim ama 1 günde bitiyo işler rapor tahlil falan bende erkek kardeşimle gittim o baktı bana orda:) keşke aynı zamanda olsaydı teyzemlerde kalırdık beraber canım gerçekten sana yardım etmeyi çok isterdim:) ameliyat sırasında tabiki hiçbirşey duymuyosun göz kapatıp aıyosun btmiş yani sonrasındada burnun hiç agrımıyo yani benm agrımadı sadece nefes alamamak kötü bide sabaha kadar konan buzlr sıkıntılı biraz cnm :) ama hiç merak etme 1 hafta gecsin hiçbişey kalmıyo agrı sızı sadece nefes alamamak kötü ben hala az alıyorum çnkü burnumun içinde ödem var benm baskada agrım yok a.s inş senkide cok iyi olur uçaklamı gidiceksin malatyaya bide ailen görnce ne dicek burnuna ennde sonunda görcekler:)

tabi cnm elimden geldiğince her sorunu cevaplar yardımcı olurum sana:) ben malatyalıyım zaten o yüzden orda teyzemde kaldım ben otelde kalmadım ama istersen doktorla konus hastanenin durumuna göre 1 hafta fln tutabilir seni orda sorman lazım olmazsa bşr pansiyon otel gibi biryer ucuzdur orda bakarsan iyi olur cnm internetten fln.. sonra masrafları sayıyım uçak gibi ulasım dısında rapor tahlil gibi seyler sskdan para vermiyosun 1) Burnunun fotoğrafı isteniyor anlaşmalı bir yere gönderiyolar 25 lira
2)burun alçısı 2 adet o da 30 lira ama 1 tanesini kulandım 2. hala duruyo 1 tane al bosyere para verme yani
3)ilaçlar var izotonik serum,burun ucu içi krem fln 20 tuttu o da
tabi cnm bunun dısında hastaneye ulasım ,yeme içme gibi özel seyleri saymıyorum
toplam:100 lira gibi birşet tuttu hastane ımasrafları ama inş hastanede yer vardırda orda kalırsın 1 hafta tek gitme yanında refakatcı olsun sabaha kadar buz koyuyorsun ilk gün çnkü:umursamaz: başka sorun varsa sor cnm sana yardımcı olmak isterim her konuda

ameliyat için ücret ödenmiyo yani sadece ekstralar mı hemde doktor cok iyi bende mi malatyaya gitsem ya taa istanbuldan orayıda hiç bilmem peki sence ameliyattan sonra hemen ucaga atlayıp geri dönebilir miyim yoksa kalsam daha mı iyi olue ?

Çok açıklayıcı olmuş Canım.Çok sağol.İlk defa gidecem malatya'ya.Malatya'nın güzel kayısısından ve siz değerli,yardımsever bayanlarından başka bişey bilmiyorum Malatya'ya dair:)
Bana ameliyat tarihi için 19Ağustos verildi.En geç ne zaman gidersem ameliyat öncesi hazırlıklarımı tamamlamış olurum.Yani muayene,kontrol,film vs...
Ben erkek kardeşimle gidecem ve bundan ailemin haberi olmayack.Onlar benle kardeşimi arkadaşımın yazlığında sanacaklar.Aksi takdirde asla müsade etmezler.Yani benim için bi heyecan,aksiyon olacak:)
Ameliyat esnasında hiçbişey hissetmiyoruz dimi,narkozdan dolayı,peki ya sonrası?

vay beee süpersin sen ya inşallah iyi gecer biter hemen acaba bende mi sizinle gelsem :)
nasıl aldın ameliyat için tarih telefonla mı yani ?

zaten bir gün hastanede tutuyolar ameliyat olduğun gün ertesi gün öğlen cıkıyosun valahi hemen dönemezsin cnm cnkü tamponlar cıkıyo alcı alınıyo fln min. 12 gün kalmanlazım ucu ucuna yetişsin benm öyle oldu yani
:)

zaten bir gün hastanede tutuyolar ameliyat olduğun gün ertesi gün öğlen cıkıyosun valahi hemen dönemezsin cnm cnkü tamponlar cıkıyo alcı alınıyo fln min. 12 gün kalmanlazım ucu ucuna yetişsin benm öyle oldu yani
:)

oyyy oniki gün cokmus..
kacıncı günde tamponlar cıkıyo
baska hastanede alsalar olmaz mı tamponları alcıyı

Ben istanbuldan gittiğim için doktor bey 1gün önceden gel dedi ama ben 3 gün önce gttim ama 1 günde bitiyo işler rapor tahlil falan bende erkek kardeşimle gittim o baktı bana orda:) keşke aynı zamanda olsaydı teyzemlerde kalırdık beraber canım gerçekten sana yardım etmeyi çok isterdim:) ameliyat sırasında tabiki hiçbirşey duymuyosun göz kapatıp aıyosun btmiş yani sonrasındada burnun hiç agrımıyo yani benm agrımadı sadece nefes alamamak kötü bide sabaha kadar konan buzlr sıkıntılı biraz cnm :) ama hiç merak etme 1 hafta gecsin hiçbişey kalmıyo agrı sızı sadece nefes alamamak kötü ben hala az alıyorum çnkü burnumun içinde ödem var benm baskada agrım yok a.s inş senkide cok iyi olur uçaklamı gidiceksin malatyaya bide ailen görnce ne dicek burnuna ennde sonunda görcekler:)

Ayyy Canımmm çok cici bi teklif :"keşke aynı zamanda olsaydı teyzemlerde kalırdık beraber".Ay bu çok hoşuma gitti,teklifin gerçekten çok sıcak,çok sağol,beraber kalmış kadar olduk inan;ama böyle bi imkan olsaydı asla kalamazdımki,yani teyzenede yazık dimi 1hasta bakana 1hasta bakma bedava gibi bi promosyona mecbur tutulması:)
Bende 16Ağustosta gideyim diyorum,daha doğrusu telefondan konuştuğum diğer bi çalışan erken gelmenizde yarar var dedi.Ama hepsi çok naziklerdi,yardımcı olmaya çalışıyorlardı.Canım Adanada oturuyorum,Adana'dan Malatya arası 4,5-5saatmış otobüsle;ama ben en geç 1hafta sonra Adana'ya dönecem.Dönünce aileme açıklayacam.Döndükten sonrasındada zaten bi sonraki kontrol 1hafta sonra oluyomuş heralde,ameliyatın 13-14,günü falan.O zamanda günübirlik gider gelirim kardeşimle Malatya'ya.Planım güzelde inşllh bi aksilik çıkmaz Canım;ama işte sizler sayesinde herşeyi net öğrenmek istiyorum.Yardımlarınız için ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM gerçekten.
İnşllh bende mutlu sona yada başlangıca diyeyim ererimde bende biçok kişiye yardımcı olurum.:lepi:

vay beee süpersin sen ya inşallah iyi gecer biter hemen acaba bende mi sizinle gelsem :)
nasıl aldın ameliyat için tarih telefonla mı yani ?

:) :roflol: Oluuuuuuuuuuur,gel arkadaşım,beraber gidelim:)
Valla Asilem ve Nem arkadaşımın referansıyla Asileminde telefon yönlendirmesiyle Bilge Beyle görüştüm.
Sağolsun bahsedilen kadar sıcak,ilgili bi doktor.Telefondan bile yardımcı olmaya çalışıyordu,hatta okadar memnun kaldımki doktora defalarca teşekkür ettim:)
Sonra doktor bey bana hastanenin telefon numarasını,kendisinin yönlendirdiğini personele söylememi istedi tarih almam için ve bende o şekilde en uygun ve en kısa tarihi aldım.Kısa diyorum;çünkü doktor bey 15temmuz ve 15Ağustos tarihleri arasında tatilde olacak,Tatilden döner dönmezki ilk haftaya sağolsun verdiler doktor bey sayesinde randevuyu.Hatta bazı yoğun ameliyatların arasına sıkıştırdılar beni sağolsunlar.
Allahım işlerimi rast getiriyo ve inşllh böylede devam eder,çok dua ediyorum.
Eğer istiyorsanız bence sizde zaman kaybetmeden görüşün ve alın randevunuzu.Kimbilir belkide aynı dönemde oluruz hastanede ve birbirimize destek oluruz,hı ne dersin? yerimseniben

:) :roflol: Oluuuuuuuuuuur,gel arkadaşım,beraber gidelim:)
valla asilem ve nem arkadaşımın referansıyla asileminde telefon yönlendirmesiyle bilge beyle görüştüm.
Sağolsun bahsedilen kadar sıcak,ilgili bi doktor.telefondan bile yardımcı olmaya çalışıyordu,hatta okadar memnun kaldımki doktora defalarca teşekkür ettim:)
sonra doktor bey bana hastanenin telefon numarasını,kendisinin yönlendirdiğini personele söylememi istedi tarih almam için ve bende o şekilde en uygun ve en kısa tarihi aldım.kısa diyorum;çünkü doktor bey 15temmuz ve 15ağustos tarihleri arasında tatilde olacak,tatilden döner dönmezki ilk haftaya sağolsun verdiler doktor bey sayesinde randevuyu.hatta bazı yoğun ameliyatların arasına sıkıştırdılar beni sağolsunlar.
Allahım işlerimi rast getiriyo ve inşllh böylede devam eder,çok dua ediyorum.
Eğer istiyorsanız bence sizde zaman kaybetmeden görüşün ve alın randevunuzu.kimbilir belkide aynı dönemde oluruz hastanede ve birbirimize destek oluruz,hı ne dersin? Yerimseniben

ayyyy canım sen ameliyat olduğunda eğer burada olursam seni görmeye mutlaka hataneye geleceğim.))çok isterim inşallh bir aksilik olmazda seni ziyaret ederim.yine buradan haberleşiriz yanına gelirim:))

ayyyy canım sen ameliyat olduğunda eğer burada olursam seni görmeye mutlaka hataneye geleceğim.))çok isterim inşallh bir aksilik olmazda seni ziyaret ederim.yine buradan haberleşiriz yanına gelirim:))

Yaaa Asilem,Canımmmm inan çok memnun ediyorsun beni.Yani hani bilmediğim bi yere gitmenin kaygısını yaşatmıyorsun desteğinle.Canım benim çok teşekkür ederim,gelmiş kadar oldun.Gelirsen sevinirim,gelmezsende bilirimki fırsat bulamadın,yoğun olduğunu düşünürüm Canım.Ya İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ ya.
KK bana benim hayalimi gerçekleştirme fırsatı verir mi bilemem ama en azından buna somut adımlar attırdı sayenizde;ama herşeyden önce çok değerli arkadaşları,sizleri kazandırdı.Allah'ım gönlünüze göre versin GÜZELLERİM.:1hug:

inşş çok iyi olur cnm ameliyatin çok sevinicem buna bende aynı devreleri geçirdiö çünkü sana yardımcı olurum her konuda..bide aklımdayken şey diyim sana ameliyat günü için asaat 7:30da 12. katta ol diyolar ben 7:20 de orda oldum ama 3.sırada girdim ve 14:30 kadar ac susuz bekledm önceki günden gece 12den sonra yemek yeme içme yok. o yüzen zorluk çektim baya yani 7:30 deselerde erkenden git hemen alsınlar kurtul cok yogun oluyo cnkü

canım gördüm şimdi çok çok güzel öndende çok güzel olmuş burnun güle güle kullan güzellikkkkk

Yaaa Asilem,Canımmmm inan çok memnun ediyorsun beni.Yani hani bilmediğim bi yere gitmenin kaygısını yaşatmıyorsun desteğinle.Canım benim çok teşekkür ederim,gelmiş kadar oldun.Gelirsen sevinirim,gelmezsende bilirimki fırsat bulamadın,yoğun olduğunu düşünürüm Canım.Ya İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ ya.
KK bana benim hayalimi gerçekleştirme fırsatı verir mi bilemem ama en azından buna somut adımlar attırdı sayenizde;ama herşeyden önce çok değerli arkadaşları,sizleri kazandırdı.Allah'ım gönlünüze göre versin GÜZELLERİM.:1hug:

canım hiç önemli değil.bilirim o stresli günleri.hele seninki daha stresli olur ailenden gizli yapacağın için bu işi:))dediğim gibi eğer bir aksilik olmazsa seni ziyaret edeceğim.Tatil olduğu için insanın ne zamn nerede olacağı belliolmuyor.belki il dışıbelki önemli bir düğün bilemiyorum bir işim çıkmazsa mutlaka geleceğim.haberleşiriz yine.öpüyorum...:)

inşş çok iyi olur cnm ameliyatin çok sevinicem buna bende aynı devreleri geçirdiö çünkü sana yardımcı olurum her konuda..bide aklımdayken şey diyim sana ameliyat günü için asaat 7:30da 12. katta ol diyolar ben 7:20 de orda oldum ama 3.sırada girdim ve 14:30 kadar ac susuz bekledm önceki günden gece 12den sonra yemek yeme içme yok. o yüzen zorluk çektim baya yani 7:30 deselerde erkenden git hemen alsınlar kurtul cok yogun oluyo cnkü

canım bilge bey kimin ameliyata önce gireceğini önceden belirliyor.Yani bir gün önceden belli zaten ilk kim,ikinci kim.Ama olaki gelmeyen olursa diğer hastayı önce almak için hastaneye erken çağırıyorlar.sonuçta evdede aç susuz bekleyecek hastanedede.değişen bişey olmayacağı için hastanede bekletiyorlar.yani kim erken giderse önce o ameliyat olacak diye bişey yok.Bilge bey bize uzaktan akraba geliyor.bir tanıdıkla ben gitmişltim.beni ilk sıraya almıştı tahlillerin yapıldığı gün belliydi herkesin sırası.Yani sıralamayı benim yanımda yaptı.6 kişiyi sıraya koydu anlayacağın.Günde 4-6 ameliyat yapıyor:))hakkınızda hayırlısı.hepinize bol şanslar...

slm sanırım sizde yeni ameliyat olmuşsunuz benimde ameliyatımın üzerinden 10 gün geçti. Ameliyatın bazı etkilerinden bahsetmek istiyorum acaba ameliyat olan herkes bunu yaşıyor mu merak ediyorum. Üst dudağım bayaa hassas ve şu an gülemiyorum bile. Ne zaman söyle rahat rahat gülebileceğim merak ediyorum. Yüz ifadem de bi değişik heralde daha alışamadım. burnum da bi tıkalı bi açık siz de aynı şeyleri yaşıyo musunuz merak ettim.

tabi cnm ben ilk günler gülerken acı çektim resmen kasıldım böyle :) şimdi rahat ama merake tme geciyo..valla cnm nefes hala zor ccnkü burnumun içi tıkalı ve ödem var

ayy cnm amlyt saatlerimiz aynı olmuş..banada 7.30da hastahanede ol demişlerderdi 14.30 da amlyta girdim çok heycanlı ya orada heran amlyta girmek için beklemek:)valla amlytta hiç bşy yok ama o insanıı acaip geren havada olmasa daha güzel olcak..bana biri bidaha ol dese agrısına sızısına deilde o beklemeden dolayı olmak istemesdim:)

ayy evet cnm ya nasıl sıkıntılı bir durum o ya bayılcaktım aaz daha bekle bekle susuzluk cok kötü oldu bide ameliyattan cıkanları görüyorum ayyynasıl korkmustum..ama sonu cok gzel tabi burnunun güzel oldugunu görmek gibisi yok:))

Back
X